2
Tekerlekli Sandalye kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Luaviaa Siyah Ev Tipi Tekerlekli Sandalye

2.399 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Luaviaa Siyah Ev Tipi Tekerlekli Sandalye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luaviaa Satıcı Ünvanı: MISRA ALTUNTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0681557626
    Bu ürün Luaviaa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİLGİLERİ: -O turma yeri sünger üzeri vinleks (Deri) kaplıdır. -İkiye Katlanılabilir ve arabaya daha kolay sığdırılabilinir -Ayak koyma pedalları katlanır -Oturma yeri altında lazımlık bulunur. -Lazımlık yeri kapaklıdır. İhtiyaç halinde açılabilir. -360 derece dönebilen 4 adet kauçuk tekerlek bulunmaktadır. -Arka tekerlekler fren tertibatlıdır. -Tüm metal aksamı elektrostatik toz boya ile kaplıdır. -Taşıma kapatistesi 120 kg -Hastanızı rahatlıkla banyo yaptırabilirsiniz ÖLÇÜLER OTURMA YERİ YERDEN YÜKSEKLİK 45 CM(EĞER TUVALETİN ÜZERİNE YANAŞTIRACAKSANIZ 43 CM OLARAK BAZ ALINIZ) OTURMA YERİ GENİŞLİĞİ 50 CM OTURMA YERİ UZUNLUĞU 50 CM ÜRÜNÜN PEDALDAN TUTMA YERİNEUZUNLUĞU 1 METRE ASANSÖRE SIĞMASI İÇİN BU ÖLÇÜYÜ DİKKATE ALINIZ Hijyenik ürün olduğu için kesinlikle iadesi yoktur. SİPARİŞİNİZİ SAAT 16:00 KADAR VERDİĞİNİZDE AYNI GÜN KARGOYA VERİYORUZ CUMARTESİ SİPARİŞLERİNİZ ÖĞLEN 12 YE KADAR OLANLAR AYNI GÜN GÖNDERİLİR. OLASI BİR DURUMDAN ÜRÜN STOĞUMUZDA KALMADI İSE BİRGÜN SONRA KARGOYA VERİLİR Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünlerinizi sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.
Geri Bildirim Ver