LR Aloe Vıa Aloe Vera Ağız Ve Diş Bakım Seti

550 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LR Aloe Vıa Aloe Vera Ağız Ve Diş Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sesa Co Satıcı Ünvanı: SERPİL KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5880056232
    Bu ürün Sesa Co tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LR Aloe Vera Ağız Diş Bakım Seti Ağız içi bakterilerin üremesi için bir ortam oluşturmakta, bu da eğer düzgün ağız ve diş bakımı yapılmazsa kötü nefes, diş çürükleri, diş eti çekilmesi, ağız mukozası ve diş eti iltihabı gibi durumlara yol açmaktadır. Yalnızca bunlarla da kalmayıp, önlenmeyen ya da tedavi edilmeyen diş çürükleri kalp ve böbrekler gibi birçok organ üzerinde de oldukça olumsuz etkilere sahiptir. 1- Özellikle diş eti çekilmesinin önlenmesinde diğer diş macunlarına kıyasla çok üstün bir kabiliyete sahip. 2- Diş etlerinde oluşan travmayı engelleyerek diş eti kanamalarını da minimuma indirebiliyor. 3- Antiviral etkisiyle uçuk Herpes simplex ve ağız içi zonası Herpes zoster oluşumunu engelliyor. 4- Diş çekimi, kanal tedavisi gibi müdahalelerden sonra iyileştirici, yatıştırıcı etkisi yüksektir. 5- Ayrıca diş macunumuzla birlikte ALOE VERA JEL İÇECEĞİMİZ de ağız içi sağlığının korunması, bakteri enfeksiyonlarının önlenmesi için bazı diş hekimleri tarafından günde 3 defa 1-3 yemek kaşığı ölçüsünde önce gargara olarak kullanılıp ardında yutulması şeklinde tavsiye ediliyor. 6- Dudak Koruyucu Aloe Vera ile dudaklara yumuşatıcı bir bakım yapar 7- Dudak Koruyucu Aloe Vera ile Paraben ve Minarel Yağ İçermez 8-Florür içermez
Geri Bildirim Ver