LOVE - Aşk Gecesi Kayganlaştırıcı Etkili Libido - Erotik Cinsel Masaj Yağı 100 Ml - 1 Ad

154 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

LOVE - Aşk Gecesi Kayganlaştırıcı Etkili Libido - Erotik Cinsel Masaj Yağı 100 Ml - 1 Ad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAGİC PHARMA Satıcı Ünvanı: MAGİC PHARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610133442300001 Vergi Kimlik Numarası: 6101334423
    Bu ürün MAGİC PHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LOVE Masaj Yağı Nedir
  • LOVE Art Erotik Masaj Yağı ile egzotik bir masaj da kullanılması için hazırlanmış bir yağdır. Partneriniz ile şehvetli, erotik bir masaj yapmanın veya haz almanın keyfini çıkarın. İçeriğine Esans kokusu katılmamış tamamen Naturel olarak hazırlanmıştır. özel olarak karışımlardan elde edilen bu egzotik ve erotik masaj yağının uçucu yağ özleri mevcuttur. Bu yağlar, uyarıcı ve enerji verici nitelikleri nedeniyle özenle seçilmiştir. Pürüzsüzce kayarlar ve cilt üzerinde rahatsız edici his bırakmaz. Bu yağ ile cildinizde yağlı ve rahatsız edici hisleri yaşamayacaksınız. Ayrıca, LOVE Masaj Yağını Tüm Cinsel Fantezi, Anal, Vajinal oyuncaklarda kullanabilirsiniz. Partneriniz ile yaşayacağınız Cinsel birliktelikte bu yağ duyularınızı zevkin zirvesine çıkaracaktır. Bu güzel Naturel kokusuz ve ipeksi masaj yağının cinsel birliktelikte yaşatacağı haz ile cinselliğin tadını partneriniz ile birlikte zirveye çıkararak gerçekten şehvetli bir ruh hali yaratın. Bu farklı bitkilerden elde edilen yağların özel karışımı cildinizde pürüzsüzce kayar ve partneriniz ile birbirinize dokunduğunuzda seksi ve şık bir his verir. LOVE masaj yağı cinsel ilişkilerde cinsel oyuncak ve mastürbatörler ile kullanılabilmesi için özel olarak üretilmiştir.. Kullanımı
  • Masaj Kullanımı
  • Kayganlaştırıcı yağı avucunuzun içine az bir miktar dökün ve vücut sıcaklığına ulaşıncaya kadar getirmek için ellerinizi bir araya sürün. İstenildiği taktirde, daha sıcak bir dokunuş için sıcak bir su kabına veya su torbasına dokunarak da yağ ısıtılabilir. Cinsel Oyuncak Kullanımı
  • Cinsel aktivitede kullanılabilir bu ürün tüm Fantezi, Anal, Vajinal, Matürbatörler için kullanılması için üretilmiştir. Yağı oyuncak üzerine bir damla damlatılması oyuncak yüzeyine veya içerisine hafif bir şekilde el ile gezdirildikten ve yüzeyin/veya zeminin yağlandığından emin olduktan sonra kullanılabilir. ÖNEMLİ UYARI: Ağız veya Göz ile temas edilmesi halinde temas edilen bölgeyi ılık su ile yıkayınız. Ağız ve Göz temasından sakınınız, Teması halinde Sağlık sorunlarına neden olabilir. LOVEEROTİK MASAJ YAĞI, EROTİK CİNSEL MASAJYAĞI 100ML LOVEMarkası TPE tarafından 2021/144330numarası ile TÜRK MARKA PATENT KURUMUnezdinde tescil edilmiş bir markadır.
Geri Bildirim Ver