Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi 125 G- Sürülebilir Karamelize Bisküvi Ezmesi 400 Gr

366 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi 125 G- Sürülebilir Karamelize Bisküvi Ezmesi 400 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gamgam Techno Satıcı Ünvanı: ADEM KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4962780093800001 Vergi Kimlik Numarası: 4930317100
    Bu ürün Gamgam Techno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi 125 g- Sürülebilir Karamelize Bisküvi Ezmesi 400 gr
Geri Bildirim Ver

Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi 125 g - Sürülebilir Karamelize Bisküvi Ezmesi 400 g

Atıştırmalıklar gün içerisinde hızlı ve kolay bir şekilde tüketilen lezzetli yiyecekler olarak karşınıza çıkar. Sevdiklerinizle sohbet ederken içeceklerinizin yanına eşlik eden bu yiyecek alternatifleri daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir. Lotus Biscoff karamelize bisküvi 125 g- sürülebilir karamelize bisküvi ezmesi 400 gr atıştırmalık ve sürülen lezzet ikilisi olarak karşınıza çıkar. Oldukça eşsiz ve güzel bir tada sahip olan bu kurabiye çeşidi sürülebilir formda da karşınıza çıkabilir. Bu sayede sevdiğiniz lezzete başka bir formda daha ulaşmış olursunuz. Sürülebilir yapıya uygun olarak karşınıza çıkan ürünü kahvaltılarda keyifle tüketmeniz mümkündür. Hem atıştırmalık hem de kahvaltılık olarak bu ürüne ulaşabilirsiniz. Siz de özel karamelize aroması ve orijinal yapısıyla bu ürünü hem çay saatlerinde hem de kahvaltılarda tüketebilirsiniz.

  • Orijinal tat ve koku
  • Sürülebilir form
  • Keyif veren aroma

Enfes Lezzetiyle Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi

Enfes Lezzetiyle Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi

Dokusu ve lezzeti ideal olan yiyecekleri tüketmek keyif verir. Atıştırmalıklar hızlı ve pratik bir şekilde açlığınızı yatıştırmanıza yardımcı olur. Orijinal aroması ve sevilen yapısı ile karşınıza çıkan Lotus Biscoff karamelize bisküvi 125 g- sürülebilir karamelize bisküvi ezmesi 400 gr satın alarak ürünün ham kahvaltılık hem de atıştırmalık formundan yararlanabilirsiniz. Sürülebilir şekilde karşınıza çıkan Lotus Biscoff kahvaltı sofralarınızı çeşitlendirir ve özel bir lezzet oluşturur. Sevdiklerinizle birlikte leziz kahvaltı yapmanıza katkı sağlayan bu ürünü ara öğünlerde ve yapacağınız tariflerde de kullanmanız mümkündür. Birçok insan sosyalleşirken lezzeti ve kalitesi ile öne çıkan tatları tüketmeyi sever. Siz de Lotus markasının büyüleyici lezzeti ve eşsiz kıvamıyla öne çıkan bisküvilerini severek tüketebilirsiniz. Kahvaltılık veya tariflerde kullanabileceğiniz şekilde de üretilen bu ürün sayesinde lezzetin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Sevilen Tadıyla Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi

Sevilen Tadıyla Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi

Lotus Biscoff karamelize bisküvi 125 g- sürülebilir karamelize bisküvi ezmesi 400 gr kullananlar ürünün lezzeti ve eşsiz içeriğinden beğenerek bahsederler. Bu bisküvileri çay saatlerinde veya dileğiniz her öğünde kolaylıkla tüketmeniz mümkündür. Evde, iş yerinde veya dışarıda her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz bu atıştırmalık orijinal tadı sayesinde farklı hissetmenizi sağlar. Ürünün ezme şeklinde üretilmiş olan formu farklı tatlı tariflerinde kullanılabilir. Tarifleri daha lezzetli ve orijinal hale getirmenizi sağlayan bu ürün sayesinde etkileyici tatlılar yapmanız mümkün olur. Kıvamı ve tadı oldukça ideal olan bu ürün sayesinde özel tarifler oluşturarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Lotus bisküvi hem atıştırmalık hem de ezme formuyla keyifli anlar yaşamanızı sağlar. Ürünün her iki formunu da direkt olarak tüketebileceğiniz gibi değişik sunumlar ve tarifler içerisinde kullanmanız mümkündür. Siz de bu özel lezzeti hemen deneyebilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi

İndirimli Fiyatlarla Lotus Biscoff Karamelize Bisküvi

Kaliteli organoleptik özelliklere sahip olan gıda ürünleri müşterilerin daha çok yemeyi sevdikleri yiyecekleri oluşturur. Kalitesi, dokusu ve lezzetiyle dikkat çeken bu ürünler oldukça beğenilir. Lotus bisküvi etkileyici tadı ve ideal dokusuyla ilgi toplar. Marka bu ürüne sürülebilir şekilde ürettiği ezmesi ile oldukça beğenilir. Lotus Biscoff karamelize bisküvi 125 g- sürülebilir karamelize bisküvi ezmesi 400 gr yorumları bu ikilinin tadı ve alternatif kullanım şekilleri hakkında fikir edinmenizi sağlayabilir. Bu özel lezzet için ürünü deneyimleyen müşterilerin yorumlarına ulaşarak daha fazla ayrıntı öğrenmeniz mümkündür. Sevilen lezzeti ve farklı formları ile dikkat çeken bu ürüne uygun fiyat seçenekleriyle ulaşmanız mümkündür. Trendyol’un özel indirimleri ve avantajlı fırsatları sayesinde Lotus Biscoff karamelize bisküvi 125 g- sürülebilir karamelize bisküvi ezmesi 400 gr fiyatlarına indirimli seçeneklerle ulaşabilirsiniz.