Genel Markalar Lotus Arındırıcı Nemlendirici Yüz Peelingi - Magic Face 100ml

279 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lotus Arındırıcı Nemlendirici Yüz Peelingi - Magic Face 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOPYOL Satıcı Ünvanı: DENİZ ÇİDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2540100532
    Bu ürün KOPYOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DEEPLY CLEANSING Lava PowderArındırıcı peeling, nazikçe cilt yüzeyini ölü hücrelerden arındırır, dış etkenlerle oluşan ciltteki kirlenmeyi ve tıkanmış gözenekleri derinlemesine temizler. Cildi sebum fazlasından arındırır ve matlık sağlar.Cildin yeniden nefes almasını sağlar, cilde tazelik kazandırır, cildi yumuşatır ve nemlendirir.Kullanım: Haftada 2 kez, göz çevresi hariç nemli tüm yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayınız. Sonrasında bol su ile durulayınız. Ilık yüz banyosu sonrası kullanılması önerilir. Peeling uygulamasından sonra maske uygulanması önerilir. Haftada 1-2 kez uygulanabilir. Uyarı ve Saklama Koşulları: Haricen kullanılır. Gözle temasından sakınınız. Gözle teması halinde bol su ile yıkayınız. Alerjik reaksiyon görülmesi halinde kullanmayınız. Son kullanma tarihi ve parti numarası ambalaj üzerindedir. Oda sıcaklığında (25 0C altında), çocukların ulaşamayacağı yerde ve kendi ambalajı içerisinde saklayınız....Purifying peeling gently cleanses the skin surface from dead cells, deeply cleans the skin impurities and clogged pores caused by external factors. It purifies the skin from excess sebum and provides dullness. It allows the skin to breathe again, gives freshness to the skin, softens and moisturizes the skin.
Geri Bildirim Ver