9
Golf Çantası kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

LONGRIDGE Çıkarılabilir ve Ayarlanabilir Kemer,15 Bölme,Sessiz ve Güvenli Tutma, Golf, Golf Çanta

13.845 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

LONGRIDGE Çıkarılabilir ve Ayarlanabilir Kemer,15 Bölme,Sessiz ve Güvenli Tutma, Golf, Golf Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Longridge Çok Renkli Golf Taşıma Çantası - Kulüplerinizi Güvenle Taşıyın! Marka adı: Longridge Renk: Çok renkli (Siyah/Beyaz) Malzeme: Polyester Kemer tipi: Çıkarılabilir, Ayarlanabilir Bölen sayısı: 15 Takım adı: Uzun Sırt Ürün Ağırlığı: 3,65 Kilogram Cep sayısı: 7 Ürün Detayları: Şık Tasarım: Siyah ve beyazın uyumlu kombinasyonuyla şık bir görünüm. Kulüp Düzeni: 9,5 inç üst kısım, 2 katmanlı tasarımıyla kulüplerinizi düzenli tutar. Güvenli Yuvalar: "V" şeklindeki demir yuvalar, sopalarınızı güvende tutar ve hasarı önlemek için sessiz kalır. 15 Yollu Bölücü Sistem: Kulüplerinizi düzenli ve güvenli bir şekilde taşıyan 15 yollu bölücü sistem. Hafif Malzeme: Taşıma sırasında konfor sağlamak için hafif polyester malzeme. Longridge Çok Renkli Golf Taşıma Çantası ile stil sahibi bir görünüm elde edin ve kulüplerinizi güvenle taşıyın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver