Long4lashes Kaş Serumu

1.268 TL

Ürün Bilgileri

Long4lashes Kaş Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maskala Kozmetik Satıcı Ünvanı: MASKALA KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613092546100001 Vergi Kimlik Numarası: 6130925461
    Bu ürün Maskala Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LONG4LASHES KAŞ SERUMU ÜRÜN AÇIKLAMASI Long4lashes Kaş Serumu içerdiği özel formül sayesinde kaşların kalınlaşmasını ve maksimum oranda güçlenmesini sağlar. Özel formülü şu anda en etkili kaş arttırıcılardan biri olarak kabul edilen aktif maddeler kompleksi içermektedir. Özel formülü içerisinde bulunan Hyalüronik Asit, kaş yüzeyini nemlendirir ve pürüzsüzleştir. Provitamin B5 ise kaş kıllarına nüfuz ederek yapılarını iyileştirirken, kaş yoğunluğunu arttırır. Serum içeriğinde bulunan diğer bileşenler ise kaşların daha güçlü, daha esnek ve daha parlak hale gelmesine yardımcı olmaktadır. En iyi etki için her gece 1 kez uyku öncesi düzenli kullanılması tavsiye edilir. UYGULAMA ADIMLARI Aplikatörü yardımıyla serumu temiz ve kuru cilde, kaşların içinden dışına doğru veya sadece kalınlaşması gereken bölgelere uygulayınız. Serum emilene kadar bekleyiniz ve yıkamayınız. Geceleri günde bir kez kullanılmaktadır. Kemoterapi, kalıcı makyaj ve kaş kınası gibi işlemlerden sonra kullanılabilir. TALİMATLAR En iyi etki için serumun her gece düzenli kullanılması gerekir. Kemoterapi süreci devam ederken serumu kullanmayınız. DESCRIPTION The serum thickens and strengthens the eyebrows and visibly improves their condition. Its formula contains a complex of active substances currently considered to be one of the most effective eyebrow enhancers.Hyaluronic acid moisturizes and smoothes the surface of the eye brows and provitamin B5, penetrating into the hair fiber,improves their structure and makes them stronger, more flexible and shiny. USE Using the applicator, apply the serum to clean and dry skin, from the inside to the outside of the eyebrows or to areas that require thickening.Leave until absorbed.Use once a day at night.The preparation can be used after chemotherapy, permanent makeup, and eyebrow henna. Before use, read the information leaflet inside the package.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 5 ml
Geri Bildirim Ver