Lol L.o.l. 3 Teker Ayarlanabilir Paten (31-34)

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 31-34
31-34
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL

Ürün Bilgileri

Lol L.o.l. 3 Teker Ayarlanabilir Paten (31-34)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALONE Satıcı Ünvanı: TAYYAR YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9770051252
    Bu ürün ALONE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En tarz L.O.L. karakterleriyle süslenmiş 3 tekerlekli patenlerle bu yazın en havalı patenleri sizde olacak! Rahat ve kullanım kolaylığı sağlayan ve L.O.L. tarzını yansıtan 3 tekerlekli patenler bu yaza damgasını vuracak! Tek bir düğme ile 31-32-33-34 bedenleri arasında ayarlama yapabilirsiniz. 2 adet emniyet kayışı bulunur. Poliüreten tekerlekleri ve PVC jantları ile aşınmaya/ darbelere karşı dayanıklıdır. Güvenliğiniz için kask ve dizlik gibi koruyucu ekipmanlarla birlikte kullanmanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 3
  • Tekerlek Dizilim Çift Sıra
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lol 010101MRC46169 3 Teker Ayarlanabilir 31-34 Paten

Günümüzün en popüler LOL bebekleri desenleriyle üretilen ayarlanabilir paten, minik dostlarınızın bayılacağı bir üründür. Ürünün hem canlı renkli hem de sevilen bebek karakterli görüntüye sahip olması özellikle her kız çocuğunun hoşuna gider. Paten sürmek, hareket ve esneklik kabiliyeti kazandırmasının yanı sıra denge konusunda oldukça büyük bir rol oynar. Çocukların küçük yaştan paten sürmeye başlaması ilerleyen zamanlarda da hayatlarına olumlu etki yaratır. LOL üç teker ayarlanabilir paten, tek düğmeyle bedeninin 3 numaraya kadar büyüyebilme özelliğiyle öne çıkar. Bu özelliğiyle uzun bir süre kullanım ömrü sunar. Buna ek olarak, isteğe göre arka tekerleklerini ikili veya tekli olarak kullanabilirsiniz. LOL 3 teker 31-34 beden ayarlanabilir paten, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Yaş: 3-5 yaş
  • Tekerlek dizilim: Çift sıra
  • Renk: Pembe ve mavi

LOL 3 Teker Ayarlanabilir Patenin Özellikleri Nelerdir?

LOL 3 Teker Ayarlanabilir Patenin Özellikleri Nelerdir?

Çocukların en keyif aldığı aktivitelerden biri de paten sürmektir. LOL 3 teker 31-34 beden ayarlanabilir paten, çocuklarınızın ayağının ölçüsüne göre ayarlanabilir bir üründür. Tek bir düğme ile beden ayarlamasının yapılabilmesi bu ürünün sevilen özelliklerindendir. Bu özelliği ürünün kullanım süresini uzatır. Patenin pembe ve mavi renklerle canlı bir görünüme sahip olması ise dikkat çekmesine yardımcı olur. Aynı zamanda ürünün LOL bebek desenleri ile hazırlanması özellikle kız çocuklarını mutlu etmeyi başarır. Küçüklerin dengesini kolayca koruyabilmesi için 2 arka 1 ön olmak üzere üç teker ve 2 adet emniyet kayışıyla üretilmiştir. Böylelikle ilk defa paten sürmeye başlayan çocuklar için alışma sürecini hızlandırır. Tekerleklerin istediğiniz zaman tek sıra hâlinde dizilebilmesi ise tek patenle hem başlangıç hem de biraz daha ileri seviyede öğrenimine yardımcı olur.

LOL 3 Teker Ayarlanabilir Paten Kimlere Hitap Eder?

Son zamanların trendi olan LOL bebek desenleriyle üretilen ayarlanabilir pateni, 3-5 yaş aralığında bulunan her çocuk kullanabilir. Ürün özellikle kız çocukları tarafından oldukça ilgi görür. Küçükken neredeyse herkesin hayali olan patenin, yine onların favorisi LOL bebek resimleriyle hazırlanması ise çocuklar için daha cazip hâle gelir. Bu sayede, patenin renkleri ve üzerindeki karakterler ürünü kullanmaya ve paten sürmeyi öğrenmeye teşvik eder. Böylece paten sürerek küçük yaşlardan itibaren denge kurma yetilerini ve kondisyonlarını geliştirmeye başlayabilirler. Ürünün bedeninin ayarlanabilir olması sayesinde ayak numarası farklı olan birden fazla çocuk aynı pateni sürebilir. LOL 3 teker 31-34 beden paten çok çocuklu aileler için de tercih sebebidir. Siz de minikleri mutlu etmek isterseniz LOL ayarlanabilir paten oldukça uygun bir hediye alternatifidir.

LOL 3 Teker Ayarlanabilir Paten Kaliteli midir?

LOL 3 teker 31-34 beden ayarlanabilir paten, çocuklarınızın paten sürmeyi öğrenirken herhangi bir sorun yaşamaması için bütün detayları düşünülerek üretilmiştir. Patenin en kaliteli materyallerle üretilmesi ebeveynlerin içini rahatlatmak için yeterli olur. Darbelere veya aşınmaya karşı dayanıklı olması için tekerlekleri poliüreten, jantları ise PVC ile hazırlanmıştır. Pateni sürerken çocukların ayağının rahat olması ve güvende hissetmeleri en önemli unsurlardan biridir. LOL 3 teker ayarlanabilir patende 2 adet emniyet kayışı bulunur. Bu sayede paten, sürüş esnasında çocukların ayağından çıkmaz. Bu da onların kendilerine daha güvenerek dengelerini sağlayabilmesine fayda sağlar. Patenin tekerleklerinin çocukların sürüş becerisine göre yer değiştirebilmesi sayesinde iki farklı şekilde kullanım sunar. Paten sürerken dizlik ve kask gibi koruyucu ekipmanlar takılması tavsiye edilir. Siz de bu ürünle çocukları mutlu etmek isterseniz Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Satın alma işleminden önce gerçek kullanıcı deneyimlerinden fikir almak için LOL 3 teker 31-34 beden ayarlanabilir paten yorumlarına göz gezdirebilirsiniz.