logitech G G703 Lightspeed 25.600 Dpı Hero Sensörlü Kablosuz Siyah Oyuncu Mouse -910-005641

2.539 TL

Ürün Bilgileri

logitech G G703 Lightspeed 25.600 Dpı Hero Sensörlü Kablosuz Siyah Oyuncu Mouse -910-005641

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknobiyotik Satıcı Ünvanı: AKORTEK BİLİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041902300016 Vergi Kimlik Numarası: 0330419023
    Bu ürün Teknobiyotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi : Kablosuz , Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 6 Tuş, Algılama : Optik, Renk : Siyah, Kablo Uzunluğu : 1.8 m, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Evet, Çözünürlük : 25.600 DPI,

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Sensör Tipi Laser
  • Bağlantı Türü Kablosuz
Geri Bildirim Ver

Logitech G703 Lightspeed Hero Wireless Gaming Mouse 16000 Dpi 910-005641 Fiyatı - Trendyol

Bilgisayar ekranına hakim olmayı sağlayan mouselar, farklı birçok özelliğe sahiptir. Bu ürünler bilgisayar ekranındaki imleci hareket ettirmeyi sağlar. Mouselar, özellikle bağlanma şekline göre değişir. Genellikle mouse çeşitleri kabloyla ya da kablosuz şekilde çalışır. Logitech G703 Lightspeed kablosuz oyuncu mouse modelinde RF bağlantısı kullanılır. Wireless mouse, bilgisayara sinyal gönderirken radyo frekans dalgalarını kullanır. Logitech G703 Wireless fare ile küçük bir nano alıcı sunulur. Bu alıcıyı bilgisayarınızın USB girişine takabilir, kolaylıkla bağlantı kurabilirsiniz. Yüksek kablosuz bağlantısı ile kesinti ve gecikme gibi problemler olmadan kullanım sağlayabilirsiniz. Logitech G703 Windows 7, Mac Chrome OS gibi sürümler ile mükemmel bir şekilde çalışır. Ayrıca masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, notebook, MacBook gibi birçok cihaz üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Logitech G703 Lightspeed mouse modelinin diğer özellikleri şöyledir:

  • Nano alıcı özelliği
  • Oyuncu butonları
  • Şık tasarım

Oyun Tutkunları İçin Kaliteli Logitech G703 Lightspeed

Oyun Tutkunları İçin Kaliteli Logitech G703 Lightspeed

Logitech G703 Lightspeed Wireless gaming mouse tasarlanırken optik teknolojiden faydalanır. Aygıtı çalıştırdığınızda alt tarafta kırmızı, mavi ve yeşil bir LED ışık yanar. Ürün, ışığın gücüyle hareketi algılar ve ekrana yansıtır. Böylece verimli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Logitech G703 Lightspeed Hero Wireless gaming mouse 400 IPS çözünürlüğe sahiptir. Gaming mouse modellerinin yüksek DPI ayarına sahip olması gerekir. Logitech G703 Lightspeed Hero 16000 DPI Wireless gaming mouse 16000 DPI özelliği ile aksiyon ve macera oyunlarında yüksek performans gösterebilirsiniz. Logitech G703 Lightspeed Hero 16000 DPI Wireless gaming mouse 910-005641 model fareyi tüm oyunlar için kullanabilirsiniz. Oyunların yanı sıra çalışırken veya çizim yaparken de kullanım sağlayabilirsiniz. Kablosuz olan aygıt sayesinde ekranla aranıza mesafe koyabilir, göz sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ürünün tüm avantajlarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Kullanışlı Logitech G703 Lightspeed Hero Wireless

Kullanışlı Logitech G703 Lightspeed Hero Wireless

Logitech G703 Lightspeed oyuncular için özel olarak tasarlanır. 6 tuşa sahip ürün, müşterilere konforlu bir oyun deneyimi sunar. Logitech G703 Lightspeed Hero Wireless farenin üzerinde sağ ve sol tıklama yapmayı sağlayan tuşlar bulunur. Bu iki tuşun arasında ise tekerlek mevcuttur. Oyun esnasında farklı açıları ayarlayabilir, yakınlaştırabilir ve uzaklaştırabilirsiniz. Yan düğmeler birçok işleve sahiptir. Özellikle PUBG gibi oyunlarda bu fonksiyonla avantaj sağlayabilirsiniz. Logitech G703 Lightspeed Wireless özellikli mouse, ergonomik tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir. El ve parmak anatomisine uygun olarak tasarlanır. Avuç içinizle Logitech G703 Lightspeed gaming mouse modelini kavrayabilir, konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Özellikle uzun süreli kullanımlarda ergonomik tasarımın faydasını görmeniz mümkündür. Logitech G703 Lightspeed gaming mouse ile el ve bilek sağlığınızı koruyabilirsiniz. Logitech G703 fiyat avantajlarından yararlanabilir, modeli güvenle satın alabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Logitech G703 Lightspeed Gaming Mouse

Cazip Fiyatlarla Logitech G703 Lightspeed Gaming Mouse

Logitech G703 Lightspeed Hero 16000 DPI Wireless gaming mouse fiyatları ürünün tüm özelliklerine, barındırdığı teknolojiye, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de avantajlı fiyatlarla sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Aygıtın tasarımı da fiyatı etkileyebilir. Siyah renk ile tasarlanan ürün, her bilgisayara uyum sağlar. Logitech G703 Lightspeed Hero fareyi bir mousepad ile kullanabilirsiniz. Ürün 2 adet AA pil ile çalışır. Kullanmadığınız zamanlarda fareyi kapatabilir, enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Logitech G703 Lightspeed Hero 16000 DPI Wireless gaming mouse yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, Logitech G703 Lightspeed Hero 16000 DPI Wireless gaming mouse kullananların değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Bu tasarım harikası ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.