logitech G G502 LIGHTSPEED 25.600 DPI Yüksek Performanslı Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah

3.469 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.599 TL3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.549 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.675 TL
9.5
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.049 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G G502 LIGHTSPEED 25.600 DPI Yüksek Performanslı Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyam Teknolojileri Satıcı Ünvanı: NİLGÜN AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0330259048
    Bu ürün Dünyam Teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LIGHTSPEED teknolojisi ile elektronik spor uzmanları tarafından tercih edilen rekabette güvenilir performansıyla olağanüstü hızlı ve güvenilirdir. G502 LIGHTSPEED ayrıca yeni nesil HERO 25K sensörüne ve POWERPLAY uyumluluğuna sahiptir. Yeni nesil HERO 25K oyun algılayıcısı, 25.600 'lik tüm aralıkta 400+ Ips izleme hızı ve önceki nesillere kıyasla 10 kata kadar verimli enerji kullanımı sağlar. G502'nizi kullanmadığınız zamanlarda şarjda tutun, oynarken de POWERPLAY kablosuz şarj çözümüyle şarj edin. Böylece artık pil süresini düşünmenize gerek yok, hep şarj olmuş kalır. Tam spektrumlu ve özelleştirilebilir LIGHTSYNC RGB, oynadığınız oyunla, seslerle veya ekran rengiyle akıllı bir şekilde etkileşime girer. Logitech G HUB yazılımıyla, yaklaşık 16,8 milyon renkte ışıklandırmayı odanıza ve kurulumunuza göre özelleştirebilirsiniz. Kendi kişisel RGB animasyonlarınızı oluşturabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Logitech G G502 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse

Logitech G G502 Lightspeed kablosuz oyuncu mouse, 25.600 DPI'ye kadar çözünürlük sunan LIGHTSPEED kablosuz bağlantı teknolojisi ile donatılmıştır. Kablosuz bağlantısının yanı sıra çoklu tuş kombinasyonlarını kullanarak komutlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde vermenizi sağlayan 11 programlanabilir tuşa sahiptir. Ergonomik tasarımı ile konforlu kullanım deneyimi yaşatır.

 
  • Powerplay uyumlu
  • Hero 25K oyun algılayıcı
  • 400+ Ips izleme hızı

logitech G G502 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse Özellikleri

logitech G G502 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech G502 Lightspeed kablosuz mouse, özel Delta Zero teknolojisi ve gelişmiş optik izleme ile donatılmış oyun sınıfı optik algılayıcıya sahip yüksek performanslı bir oyun mouse'udur. LIGHTSPEED kablosuz teknolojisi ile olağanüstü hızlı ve güvenilirdir. E-spor oyuncuları tarafından tercih edilen mouse, eşsiz tasarımı ve konforlu tutuşuyla dikkat çeker. G502 ayrıca yeni nesil Hero 25K sensöre ve Powerplay uyumluluğuna sahiptir. Logitech G G502 oyun mouse'u, bilgisayarınızla iletişim kurmak için Logitech'e özel LIGHTSPEED kablosuz teknolojisini kullanır. Bu sayede oyunları daha hızlı ve sorunsuz oynayabilirsiniz. İki AA pil veya USB ile çalışır. Bu özellik şarj kablosunu atlayabileceğiniz ve 500 saate kadar pil ömrünün keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Oyun deneyiminizi geliştirmek için 11 özelleştirilebilir tuş içerir. Favori oyununuzu başlatmak için programlanabilir düğmeleri kullanabilir ya da FPS ve RTS gibi belirli türler için optimize edilmiş önceden ayarlanmış profiller arasında geçiş yapabilirsiniz.

 

logitech G G502 Yüksek Performanslı Kablosuz Oyuncu Mouse Kullanımı

logitech G G502 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse Özellikleri

G502 LIGHTSPEED oyuncu mouse, yeni nesil Hero sensörüne ve Powerplay uyumluluğuna sahiptir. Önceki nesillere kıyasla 10 kata kadar daha verimli enerji kullanımı sunar. Sağ elini kullanan oyuncular için mükemmel bir boyuta ve tasarıma sahiptir. Logitech G G502 LIGHTSPEED 25.600 DPI yüksek performanslı kablosuz oyuncu mouse’un kullanımı oldukça kolaydır. Tam USB şarjı ile 60 saate kadar mouse’u kullanabilirsiniz. Kablosuz şarj için POWERPLAY sistemini eklemeniz önerilir. Mouse’unuzu kurduktan sonra daha iyi bir performans isterseniz cihazı kişiselleştirmeyi unutmayın. Logitech G HUB yazılımı ile aydınlatmayı odanıza ve kurulumuna uyacak şekilde yaklaşık 16.8 milyon renkte özelleştirebilirsiniz. Kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi edinmek için Logitech G G502 Lightspeed kablosuz oyuncu mouse yorum ve değerlendirmeleri bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

logitech G G502 LIGHTSPEED Oyuncu Mouse Avantajları

logitech G G502 LIGHTSPEED Oyuncu Mouse Avantajları

Logitech G502 LIGHTSPEED, yüksek hızlarda olağanüstü izleme sunan yeni nesil Hero 25K sensöre sahip güçlü bir kablosuz oyun mouse'udur. 25.600 DPI'ye kadar yüksek çözünürlüklü hassasiyet sunar. Kablosuz bağlantı sayesinde tüm ortamlarda kullanıma uygundur. Kullanıcıların kablosuz olarak kullanımını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmış bir kablosuz alıcıya sahiptir. Ayrıca oyun oynarken mouse'u şarj etmenizi sağlayan POWERPLAY uyumluluğu ile gelir. Son teknoloji sistemi ile kişiselleştirilebilir RGB ışık sistemi ile donatılmıştır. 16.8 milyon renk ile kişisel tarzınıza ya da kurulumunuza uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Oyun sırasında diğer oyun ya da bilgisayarla otomatik olarak senkronize olabilen LIGHTSYNC RGB teknolojisi ile kendi animasyonlarınızı oluşturabilirsiniz. Logitech G G502 Lightspeed kablosuz oyuncu mouse fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ürün yorum ve değerlendirmelerine ulaşarak diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sonrasında dilerseniz bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.