logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050

3.459 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.548 TL3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.549 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.741,99 TL

Ürün Bilgileri

logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-001050

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FsGaming Satıcı Ünvanı: FS GAMİNG BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388171353800001 Vergi Kimlik Numarası: 3881713538
    Bu ürün FsGaming tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lightspeed kablosuz oyuncu kulaklık hızlı ve gecikmesiz bir oyun deneyimi sunarak rekabet avantajı sağlar.
  • Yüksek Performanslı Logitech G G435, üstün ses kalitesi ve netliği için özel olarak tasarlanmış sürücüler ile oyun seslerini ayrıntılı bir şekilde duymanıza olanak tanır.
  • Gelişmiş ses yalıtımına ve çift yönlü mikrofon özelliklerine sahip olan Logitech G G435 Lightspeed hem net hem de etkili iletişimi destekler.
  • USB oyuncu kulaklığı
  • PC, PlayStation ve Nintendo Switch gibi uyumlu olduğu farklı platformlarda da geniş bir oyuncu kitlesine hitap eder.
  • Logitech G G435 Lightspeed kablosuz kulaklıkta bulunan özelleştirilebilir RGB aydınlatma seçenekleri, oyun deneyimini görsel açıdan daha etkileyici hale getirir.
  • Logitech G G435 Lightspeed kablosuz oyuncu kulaklığı tek şarjla uzun süreli kullanım imkanı sunar. Cihazın pil ömrü kesintisiz oyun seansları için idealdir.
  • Hafif yapıdaki Logitech G G435 Lightspeed kablosuz kulak üstü oyuncu kulaklığı, uzun süreli oyun seanslarında bile rahat bir kullanım sağlayarak oyun keyfini artırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Kablo Ucu Yok
Geri Bildirim Ver

Logitech 981-001050 G435 Siyah Kablosuz Lightspeed Gaming Kulaklık

Teknolojik gelişmeler, bilgisayar ve cep telefonu aksesuarlarının da daha ergonomik ve konforlu bir yapıda olmasına katkı sağlar. Logitech G435 Lightspeed kablosuz gaming kulaklık siyah, oyun performansını artıran yapısıyla öne çıkar. Bluetooth bağlantı özelliğiyle kesintisiz iletişim kurmanız için üretilir. Ürün, kullanım süresince rahatsızlık vermez. Özel hoparlörleri sesi sorunsuz şekilde duymanıza destek olur. Logitech G435 kulaklık hem oyun sırasında hem de görüntülü görüşmelerde kullanabileceğiniz özelliklerle donatılır. Boyutları ve kablosuz tasarımıyla da pratik ve kullanışlıdır. Cihazın çekim gücü mesafesi sayesinde verimli bir bağlantı sağlayabilirsiniz. Paket içeriğinde kulaklık, USB ve bağlantı kablosu bulunur. Böylece ekstra bir malzemeye gerek olmadan ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Söz konusu kulaklık, tarzınızı tamamlayan tasarımı sayesinde de dikkatleri üzerine çekmeyi başarır.

  • Bağlantı Türü: Kablosuz
  • Mikrofon: Var
  • Garanti Süresi: 2 yıl

Logitech G435 Lightspeed Gaming Kulaklığın Ses Kalitesi

Logitech G435 Lightspeed Gaming Kulaklığın Ses Kalitesi

Logitech G G435, 40 mm ses sürücülerine sahiptir. Bu, cihazdan duyulan bas seslerin kalitesini artıran bir özelliktir. Cihaz, Dolby Atmos ve Windows Sonic ses teknolojisiyle uyumlu olarak kullanılabilir. Böylece oyun oynarken kendinizi videonun içinde hissedebilirsiniz. Çevresel ses deneyimi sunan ürün, oyunculara ve dinleyicilere avantajlı bir kullanım olanağı sunar. Söz konusu cihaz, uzun süreli olarak kullanıldığı zamanlarda kulak zarını korumak için 85 desibelden daha düşük olarak ayarlanabilir. Bu özellik isteğe bağlı etkinleştirildiğinde maksimum bir seviye belirleme şansı sunar. Cihazın üzerinde bulunan ses kontrol tuşlarıyla dilediğiniz ayarı yapabilirsiniz. Kulaklık, teknik özellikleri ve tasarımıyla kullanıcılarına eşsiz bir deneyim vadeder. Logitech G435 Lightspeed kablosuz siyah gaming kulaklık, aynı zamanda oyun tutkunu sevdikleriniz için de değerlendirebileceğiniz ideal bir hediye seçeneğidir.

Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Gaming Kulaklık Konforlu mudur?

Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Gaming Kulaklık Konforlu mudur?

Logitech G435 Lightspeed, hafızalı köpük sünger yapısıyla konforlu bir kullanım sunar. 165 g ağırlığında tasarlanan cihaz, hafif yapısıyla ilgi çeker. Ürünü gün boyu kullansanız da kafanızda ve kulak üstünde rahatsızlık vermez. Cihaz, arka plan gürültüsünü azaltan yerleşik çift huzmeli mikrofonları sayesinde sesin net ve yüksek şekilde duyulmasına yardımcı olur. Logitech G435 Lightspeed kablosuz siyah gaming kulaklık, çift eksenli kullanım özelliğiyle de avantaj sağlar. USB-C bağlantı noktası, kulaklığın alt bölümünde yer aldığı için herhangi bir rahatsızlık hissine neden olmaz. Bu ürün sayesinde sadece oyuna konsantre olup rakiplerinizin önüne geçme şansını yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle keyifli bir oyun deneyimi yaşamak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Logitech G435 Lightspeed Siyah Gaming Kulaklık Dayanıklı mıdır?

Logitech G435 Lightspeed Siyah Gaming Kulaklık Dayanıklı mıdır?

Logitech G435 Lightspeed kablosuz siyah gaming kulaklık, son derece dayanıklı bir üründür. Minimum %22 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilir. Bu sağlam plastik yapı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanılabilir. G435 Lightspeed, Carbon Neutral sertifikasına sahiptir. Bu, cihazın sıfır karbon prensibiyle tasarlandığını kanıtlar niteliktedir. Sünger yapı, kulaklığın daha sağlam ve kullanışlı olması düşünülerek tasarlanır. Batarya süresi 18 saat olarak belirtilir. Bu sayede oyun keyfinize ara vermeden devam etmeniz mümkün olur. Ürün, 2 yıl garanti süresine sahiptir. Bu süre, kulaklıkta meydana gelebilecek olası sorunlar için kullanıcılara güvence sunar. Dilerseniz Logitech G435 Lightspeed kablosuz gaming kulaklık siyah yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli özelliklerle donatılan kulaklığa sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.