Loap Asp 3 Kişilik Kamp Çadırı

3.515 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.515 TL

Ürün Bilgileri

Loap Asp 3 Kişilik Kamp Çadırı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackisard Mountain Equipment Satıcı Ünvanı: ARENA OUTDOOR PAZARLAMA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074110410900001 Vergi Kimlik Numarası: 0741104109
    Bu ürün Blackisard Mountain Equipment tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loap ASP 3 Kişilik KAMP Çadır Loap ASP 3, üç kişilik kamp yapmayı düşünenler için ideal bir çadır'dır. Çadırın bir odası ve bir girişi vardır. Su geçirmez, sızdırma yapmaz üst çadır, 3000 mm'lik su kolonuna, taban ise 5000 mm'lik su kolonuna sahiptir. Asp 3 kişilik çadırın dikişleri bantlı'dır. Mikro gözenekli yapıya sahip yüksek kaliteli poliüretan DRYTECH kaplama, esnemeye ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır. DRYTECH kaplamalı çadır, olumsuz hava koşullarında sizi kuru tutacaktır. Asp 3 kişilik çadır, 7.9 mm DuraWrap'ten üretilmiştir. Geleneksel fiberglastan daha pahalı olan gelişmiş bir laminat, bunun karşılığında aynı ağırlıkta, direklerde daha fazla mukavemet sunar. Durawrap direklerini ayırt edici elmas desenleriyle tanıyabilirsiniz, yüzeyleri ısıyla daralan bir boru ile sarılır ve çubukların uçları metal bağlantılarla donatılmıştır. Dış çadırın boyutları (50 + 210) × 180 × 125 cm'dir. Katlanmış çadır 45 × 18 cm'dir. Çadır ağırlığı, direk ve ambalaj ile 3,1 kg'dır ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Kategori Çadır Kişi Sayısı 3 Kişi Ağırlık: 3,1 kg Aktivite: Kamp, hiking Su Sütunu. (Zemin): 5000 mm Dış Çadır Malz. 100% PL Diamond Graphic İç Çadır Malz. 100% breathable PL Zemin Malz. 100% Oxford Çerceve 7,9mm durawrap Su sütunu (dış çadır): 3000 mm Su sütunu (iç çadır): 1000 mm Dikişler taped Duvar kubbeleri: 2 Apsis: 1 Yatak odası: 1 Girişler: 1 Havalandırma açıklığı: 2 Direk Sayısı 2 Dış çadır boyutu (cm): (50 + 210) * 180 * 125 İç çadır boyutu (cm): 210 x 180 x 125 cm Paket büyüklüğü (cm): 45 x 18 cm Mevsim 3 Mevsim Kullanılan Teknolojiler DRYTECH Tape Seam Sealing (TSS) veya DRYTECH hakkında duydunuz mu? Görevleri çok benzer. Su geçirmezliğini sağlayın. DRYTECH, nemi buharlaştırdığı için değişik iklim koşullarında bile malzemeyi kuru tutan yüksek kaliteli bir poliüretan kaplamadır . TSS söz konusu olduğunda, bu, yüksek kaliteli dikiş dokunmasına vurgu yapan özel bir termoplastik korumadır . Sonuç mu? Yine kuru tutmak. Uzun süreli yağmurlarla bile. Çadır da çok nefes alabilir hava akışında iki havalandırma deliği vardır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 3 Kişilik
  • Renk Mavi
  • Özellik Su Geçirmez
  • Şekil Dikdörtgen
  • Ölçü 210 x 180
  • Ağırlık 2 - 4 kg
Geri Bildirim Ver