liveskin Şıklığı ve Zarafeti Bir Arada Sunan Beyaz Hakiki Deri Erkek Kemeri - Tarzınızı Tamamlayın.

Son 1 ürün!
Beden: 130 CM
120 CM
125 CM
130 CM

Ürün Bilgileri

liveskin Şıklığı ve Zarafeti Bir Arada Sunan Beyaz Hakiki Deri Erkek Kemeri - Tarzınızı Tamamlayın.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: liveskin Satıcı Ünvanı: RECEP PEHLİVANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7240555187
    Bu ürün liveskin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şıklığı ve Zarafeti Bir Arada Sunan Beyaz Deri Erkek Kemeri iletarzınızı tamamlayın! Bu özel kemer, beyaz renk ve deri malzeme kombinasyonuyladikkat çekici bir aksesuardır. Bu beyaz deri erkek kemer, yüksek kaliteli ve dayanıklı deridenüretilmiştir. Güvenilir malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Derinindoğal parlaklığı, kemeri daha çekici hale getirir ve her kombinde tarzınızıtamamlar. Bu kemeri farklı renklerdeki pantolonlarınızla mükemmel birşekilde kombinleyebilirsiniz. Beyaz renk, zarif ve şık bir görünüm sağlarken,aynı zamanda özgün ve dikkat çekici bir tarz yaratır. Hem resmi hem de gündelikdurumlar için ideal bir seçimdir. Ergonomik tasarımı, rahat bir kullanım sağlar. Beyaz Deri Erkek Kemeri, hem iş ortamında hem de özeletkinliklerde tarzınızı tamamlamanıza yardımcı olur. Şıklığı ve zarafeti birarada sunan bu kemer, özgün tarzınızı yansıtmanızı sağlar. Her detayıyla dikkatçeken bu kemer, sizin için vazgeçilmez bir aksesuar olacak.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver