LIVEPRO LP8900 Su Hazneli Kürek Aleti

67.785,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

LIVEPRO LP8900 Su Hazneli Kürek Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ebatlarından ötürü kargo firması tarafından sadece kapıya kadar getirilir, kata çıkarılmaz. Satın almadan önce lütfen bu durumu dikkate alınız. Ürün kurulum gerektirmez. Ebatlar: Kurulu ebatları: 212x48x72 cm Katlanmış haldeki ebatları: 150x48x72 cm Kutulu ebatları: 150x57x73cm Taşıma Kapasitesi: 150 kg Ürün ağırlığı: 60 kg Sulu KÜREK ÇEKME ALETİ bir çeşit çok etkili kardiyal fitness ekipmanıdır, kullanıcının sağlık durumunu ve kalp fonksiyonu iyileştirir, kasları güçlendirir, kan dolaşımını artırır. Paket içerisinde bir su aspiratörü bulunmaktadır, suyu boşaltmak ve doldurmak bu sayede çok kolaylaşmaktadır. Kullanma Talimatı Ayağınızı platforma koyun ve sabitleyin, yalın ayak kullanmayın. Lütfen başlangıçta direnci en düşük seviyeye ayarlayın. Kolu tutun, ama çok sıkmayın. Dizlerinizi göğsünüze doğru bükün, üst vücudunuzu hafifçe öne doğru bırakın, Eeller ve göğüs yukarıda olsun, kambur durmayın. Kuvvetinizi ayaklarınıza ve bacaklarınıza verin, üst vücudunuzu arkaya doğru 30 ° eğerek kolu çekin. Son olarak, kollarınızı öne uzatın, dizlerinizi kendinizi öne çekecek şekilde bükün, öne doğru hareket edin, orijinal konuma geri dönün.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver