Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel Fön Fırçası 2 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel Fön Fırçası 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tikatti Kozmetik Satıcı Ünvanı: TİKATTİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET İHRACAT İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844098729800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440987298
    Bu ürün Tikatti Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet 2 model Professional Saç Fırçası
  • Fön ısısına dayanıklı yanmaz profesyonel saç fırçası
  • Esnek ve sağlam tutuş sağlayan ergonomik,ahşap sap.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Fön Fırçası
Geri Bildirim Ver

Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel Fön Fırçası 2 Adet

Saç fırçaları, saçın doğal ve başarılı bir biçimde şekillendirilmesini sağlayan eşyalardır. Farklı detaylara sahip pek çok fön fırçası seçeneği bulunur. Bunlar arasından Liva saç fırçası yanmaz profesyonel fön fırçası 2 adet çeşidi öne çıkar. Set, iki tane profesyonel saç fırçasının bir araya getirilmesi ile oluşur. Farklı özelliklere sahip olan bu fırçalar, oldukça işlevseldir. Düz fönden kırık föne kadar farklı saç modellerinin oluşturulmasına yardımcı olur. Ürün, ahşap sap detayına sahiptir. Bu özelliği sonucunda işlem esnasında elden kayma gibi istenmeyen durumlar yaşanmaz. Sağlam tutuş imkanı sunar. Set içerisinde yer alan fırçalar ısıya karşı dayanıklıdır. Bu nedenle uzun süre kullanılabilir. Ürün, özellikleri sebebiyle büyük beğeni kazanır. Doğal ve canlı bir görüntüye kavuşabilmek adına siz de ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Doğal görüntü
  • Ahşap sap
  • Isıya dayanıklı

Dikkat Çeken Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel

Dikkat Çeken Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel

Beğeni kazanan bu ürün, ergonomik tasarımı ile dikkatleri üzerine toplar. Farklı şekillendirme seçenekleri sayesinde ürünün pek çok fonksiyonu vardır. Kalın dişli fön fırçası, farklı tiplerdeki saçlar için uygundur. Doğal ve zarif düz fön çekimlerinde sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda ürün, katlı saç kesimlerinde katları belirginleştirmek için de pek çok müşteri tarafından kullanılır. Saçların hacimli bir görüntü kazanmasını sağlar. İnce dişli saç fırçasının kırık fön çekimlerinde tercih edilirliği yüksektir. Dalga verilmek istenen modellerde sıklıkla kullanılır. Liva saç fırçası yanmaz profesyonel fön fırçası 2 adet yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Fırçalar, saçın ısı doğrudan temasını engeller. Böylelikle oluşabilecek kırıklara ve yıpranmalara karşı yüksek düzeyde koruma sağlar. Saç diplerine erişilmesini sağlayarak hacimli görünen saç modellerine ulaşmayı kolaylaştırır. Yıpranma ve kırıklar oluşmadan saçınızı şekillendirmek için ürünü değerlendirebilirsiniz.

Şık Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel Fön Fırçası 2 Adet

Şık Liva Saç Fırçası Yanmaz Profesyonel Fön Fırçası 2 Adet

Liva saç fırçası yanmaz profesyonel fön fırçası 2 adet kullananlar genel olarak yorumlarında memnuniyetlerini ifade ederler. Ürünle saçlarını istedikleri modellerde rahat bir biçimde şekillendirdiklerinden bahsederler. Ürün; ergonomik tasarımı sayesinde kolay hareket ettirilir. Pratik bir şekilde saçınızı şekillendirebilirsiniz. Müşterilerin istekleri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilen model, büyük beğeni kazanır. Isıya karşı koruyucu görevinde olması müşteri memnuniyetine sebebiyet verir. Müşteriler, yorumlarında son derece hacimli ve doğal bir görüntüye ulaştıklarını dile getirirler. Ürün, ısıya dayanıklı olduğundan dişlerinde de bozulma yaşanmaz. Fön fırçaları müşterilerin isteklerini cevaplandırırken ihtiyaçlarının da giderilmesini sağlar. Pek çok farklı modelde hacimli saçlara ulaşma imkanı sunar. Doğal bir görüntüye ulaşmanın pratik yoludur. Ürün, dikkat çeken nitelikleri nedeniyle müşteri beğenisini kazanır. Siz de ürün yorumlarını inceleyerek değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

Cazip Liva Yanmaz Fön Fırçası Fiyatları

Cazip Liva Yanmaz Fön Fırçası Fiyatları

Isıya dayanıklı malzemelerin bir araya getirilmesi ile oluşan ürün, uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Fırça üzerinde yer alan dişler, yüksek şekillendirme kapasitesine sahiptir. Bu sayede doğal bir görüntü sunulmasını sağlar. Isı ile saçın arasına girmesi nedeniyle koruyucu özelliktedir. Yıpranma ve kırıklara karşı yüksek koruma sağlar. Dip kısımlara kadar yaklaşılmasına imkan tanır. Hacimli modellerde sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Kalın ve ince telli özellikte iki ürün olarak müşterilere sunulur. Bu nedenle pek çok farklı modelin gerçekleştirilmesini sağlar. Kadın müşteriler kadar erkek müşterilerin de sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında bulunur. Liva saç fırçası yanmaz profesyonel fön fırçası 2 adet fiyat aralıkları, ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Pek çok kişininin rahatlıkla karşılayabileceği miktarda yer alır. Çok işlevli bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.