5
Yumurta kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Little Sister's Farm Kaz Yumurtası 3 Adet

75 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Little Sister's Farm Kaz Yumurtası 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bozkaya Tekstil Gıda Turizm Satıcı Ünvanı: BOZKAYA TEKSTİL GIDA TURİZM PETROLCÜLÜK ENDÜSTRİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0184032308600016 Vergi Kimlik Numarası: 1840323086
    Bu ürün Bozkaya Tekstil Gıda Turizm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ulukışla çiftliğimizde, doğal ortamında yetişen kazlarımızın enfes yumurtasıdır. F olik asit kaynağıdır. Bağışıklık sistemini korur ve direncini artırır. Buzdolabında kaz yumurtalarını tavuk yumurtası gibi muhafaza edebilirsiniz. Kaz yumurtasının ortalama 1 hafta-10 gün içerisinde tüketilmesi önerilir . Normal tavuk yumurtasına oranla 2-3 katı büyüklüktedir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 4'lü
Geri Bildirim Ver

Little Sister's Farm Kaz Yumurtası 4 Adet

Yumurta, gündelik hayatta sıklıkla kullanılan önemli protein kaynaklarından biridir. Kahvaltıların vazgeçilmez ürünü olmasının yanı sıra temel gıda maddelerinden sayılır. Tüketilen hayvansal gıdaların başında gelir. Doğal koşullarda ve çiftliklerde üretilir. Pazarı ve ürün talebi geniş olan bölgelerde üretim, kümes hayvancılığı şeklinde yapılır. Çiftlikte doğal koşullarda üretilen yumurtaların kuluçka dönemi uzun sürer. Kümes hayvancılığında beşeri faktörlerle desteklenen ortamda üretim yapıldığı için kuluçka dönemi kısa sürer. Pek çok hayvanın yumurtası, gıda ürünü olarak kullanılır. Sıklıkla tercih edilen gıdaların başında kaz yumurtası gelir. Litte Sister’s Farm kaz yumurtası, besin değeri açısından oldukça verimlidir. Litte Sister’s Farm bünyesinde kazlar, doğal yem ile beslenir. Beslenmesine ve sağlığına dikkat eden kişiler, doğal ortamda yetiştirilen hayvansal gıdaları tercih ederler.

  • Yüksek besin değeri
  • Organik yem
  • Doğal ortamda yetiştirilme

Little Sister's Farm Kaz Yumurtası 4 Adet Faydaları

Little Sister's Farm Kaz Yumurtası 4 Adet Faydaları

Yumurta, birçok yönden faydası bulunan bir hayvansal gıdadır. Zengin bir besin kaynağı olarak değerlendirilir. Sağlık açısından birçok müşteri tarafından sık sık tercih edilir. Little Sister’s Farm kaz yumurtası 4 adet, ihtiyacınız olan besin değerlerinin büyük bir kısmını içerir. Bu yumurtaların kabuğu oldukça serttir. Little Sister’s Farm kaz yumurtası 4 adet kullananlar, yumurtalarının kansızlığa iyi geldiğini belirtir. Ayrıca düzenli kullanıldığında, bağırsakları çalıştırdığı ve metabolizmayı hızlandırdığı görülebilir. Gelişme çağındaki çocukların boylarının uzamasına yardımcı olur. Fiziksel ve zihinsel gelişmeyi destekler. Uzmanlar tarafından vücudun direncini artırdığı söylenir. 4’lü paketlerde beğeniye sunulmasıyla avantajlıdır. Hayatını organik beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine kuran insanlar, besin değeri yüksek olan bu gıdayı tercih edebilirler. Farklı öğünlerde tüketmek için markanın faydalı ve lezzetli yumurtalarını tercih edebilirsiniz.

Litte Sister’s Farm Kaz Yumurtası 4 Adet Yetiştirilmesi

Litte Sister’s Farm Kaz Yumurtası 4 Adet Yetiştirilmesi

Hayvansal gıdaların üretim şartları; bölgesel faktörler, talep ve pazar ihtiyacına göre değişir. Little Sister’s Farm bünyesinde hayvanlar, kapalı ortamlarda beşeri faktörler ile yetiştirilir. Kanatlı hayvan cinsi olan kazlar, kolay otlatılır. Ömürleri uzun ve bakımları kolaydır. Bir kaza iyi bakıldığında hayvanın 15 ila 20 yıl süresince yaşadığı görülebilir. Ayrıca onlar, kendi kendilerine bakabilen hayvanlar olarak değerlendirilir. Zekaları ve öğrenme kabiliyetleri yüksektir. İlk evcilleştirilen kümes hayvanı olarak bilinir. Yumurtası, oldukça lezzetli olmasıyla birçok kişinin tercihidir. Sulak araziler, bu hayvanların beslenmeleri için ideal ortamlardır. Little Sister’s Farm kaz yumurtası 4 adet yorumları bölümüne bakıldığında, müşteriler tarafından hayvanların yetiştirilme koşullarının dikkate alındığı görülür. Kazların yumurtlama sürecinin en verimli olduğu aylar, kış aylarıdır. Kuluçka dönemleri, yaklaşık bir ay sürer. Markanın ürünlerinin yetiştirilme koşulları, hayvanın verimine göre düzenlenir.

Avantajlı Litte Sister’s Farm Kaz Yumurtası 4 Adet Fiyatı

Avantajlı Litte Sister’s Farm Kaz Yumurtası 4 Adet Fiyatı

Little Sister’s Farm, yumurta üretiminde üst düzey verim alabilmek için beşeri faktörlerden yararlanır. Hayvanların rahat bir kuluçka ve yumurtlama dönemi geçirebilmeleri için koşulların uygun şekilde düzenlenmesi gerekir. Yetiştirme ortamında iyi bir havalandırma sistemi bulunur. Little Sister’s Farm kaz yumurtası 4 adet fiyatı, ürünlerin performans ve verimine bakıldığında iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan bu ürün, uygun fiyatı ile beğeni toplar. Sağlıklı beslenmek isteyen kişilerin tercihidir. Farklı diyet listelerine eklenebilir. Yüksek besin değerleri sayesinde dengeli beslenmek için uygun bir yiyecektir. Çocuklarına sağlıklı tarifler hazırlamak isteyen ebeveynler, markanın kaliteli gıda ürününden faydalanabilir. Müşteri yorumlarından yararlanarak gıdanın lezzetli hakkında fikir edinebilirsiniz. Kaliteli yumurtaları, dörtlü paketi ve uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.