List Flavours Karamelize Soğan & Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı 3 X 150 G

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

List Flavours Karamelize Soğan & Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı 3 X 150 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OttoList Satıcı Ünvanı: MİLHANS GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068061795700010 Vergi Kimlik Numarası: 0680617957
    Bu ürün OttoList tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Yer Fıstığı Taptaze yer fıstıkları ile karamelize soğan ve balzamik sirke sosunun birlikteliği, damaklarınızda lezzet patlaması yaratacak. List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Yer Fıstığı, daha önce hiç tatmadığınız, benzersiz tadıyla sizi kendisine hayran bırakacak. List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Yer Fıstığı, yüksek bir protein kaynağıdır. Yer fıstığı, proteinin yanı sıra biotin, bakır, niasin, folat, manganez, E vitamini, tiamin, fosfor ve magnezyum gibi birçok vitamin ve mineral için iyi bir kaynaktır. List Flavours, birbirinden farklı benzersiz lezzetleriyle film, maç, dizi izlerken veya keyifli sohbetlerinizin vazgeçilmez eşlikçisi olacak. 3 Adet 150 gramlık paket gönderilecektir. Enerji ve Besin Değerleri (100g için) : • Enerji : 540 kcal • Yağ : 41 g • Doymuş Yağ : 6 g • Karbonhidrat : 17,5 g • ��ekerler : 4,8 g • Lif : 10,8 g • Protein : 25,3 g • Tuz : 1,24 g
Geri Bildirim Ver

List Flavours Karamelize Soğan & Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı 3 x 150 gr

Kuruyemiş birçok insan tarafından sevilerek tüketilen bir atıştırmalıktır. Beğenilerek tüketilen kuruyemişlerden biri de yer fıstığıdır. Yer fıstığının besin değeri yüksektir ve bünyesinde birçok vitamini barındırır. List Flavours markası kuruyemişlere farklı bir yorum getirir. Standart bir yer fıstığından farklı olarak bu üründe balzemik sirke ve karamelize soğan yer alır. Özenle seçilen soğanlar ideal lezzet eşiğine erişinceye kadar kavrulur ve ardından balzemik sirke ile harmanlanır. List Flavours karamelize soğan & balzemik sirkeli yer fıstığı 3 x 150 g paketiyle sunulur. Ortaya çıkan eşsiz lezzetin tadına bakmak için siz de ürünü satın alabilirsiniz. Ürün 3’lü paket şeklinde satılması ve ekonomik bir bütçe aralığında olması ile beğenileri kazanır. Yeni bir lezzet deneyimi için bu ürünü incelemeye alabilirsiniz.

  • Vitamin deposu
  • Avantajlı paket
  • Yüksek besin değeri

Eşsiz Lezzeti ile Soğan ve Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı

Eşsiz Lezzeti ile Soğan ve Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı

Yer fıstığı insan sağlığı için oldukça önemli bir besindir. Kolesterol, kalp sağlığı, kan şekeri gibi insan için hayati öneme sahip birçok değeri düzenleyen bu besinin tüketilmesi mühimdir. List Flavours yer fıstığı kuruyemişe farklı bir bakış açısı getiren yeni bir tattır. Ürün bünyesinde soğanın lezzetini ve balzemik sirkesinin keskin dokusunu taşır. Balzamik sirke insan vücudu için önemli mineralleri bünyesinde barındıran bir üründür. Soğan ise birçok yemeğe tadını veren ana malzemedir. Bu iki önemli ürünün yer fıstığı ile buluşması sonucunda ortaya çıkan lezzet damaklarda unutulmayacak bir tat bırakır. Kaliteli malzemelerden imal edilen bu ürün müşterilerinin favorisi olmaya aday birçok niteliğe sahiptir. Yer fıstığına farklı bir bakış açısı getirerek beğenileri toplayan bu ürünü siz de deneyebilir ve misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Vitamin Deposu Soğan ve Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı

Vitamin Deposu Soğan ve Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı

List Flavours karamelize soğan & balzemik sirkeli yer fıstığı 3 x 150 g yorumları incelendiğinde müşterilerin ürünü beğendikleri ortaya çıkar. Her lezzet herkesin damak tadına hitap etmezken yer fıstığı bu yeni hali ile geniş bir kitlenin favorisi olmayı başaran bir üründür. Ürün yer fıstığına farklı bir lezzet yorumu getirerek soğan ve balzemik sirkenin muazzam karışımını müşterilerine sunar. Bu sayede yüksek protein deposuna sahip bu kuruyemişten oldukça geniş bir kitle faydalanma imkanına sahip olur. Yer fıstığı proteinin yanın sıra biotin, folat, E vitamini, magnezyum gibi insan vücudu için önemli vitaminleri bünyesinde barındırır. Bu ürün sayesinde ihtiyaç duyduğunuz vitaminlere maksimum lezzetle erişebilirsiniz. Benzersiz tadı ile vazgeçilmeziniz olacak bu lezzeti maç, film ya da dizi izlerken veya keyifli bir sohbet esnasında tüketebilirsiniz.

Karamelize Soğan & Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı Fiyatı

Karamelize Soğan & Balzemik Sirkeli Yer Fıstığı Fiyatı

List Flavours sıra dışı formülü ile kuruyemiş tüketimine heyecan katan deneyimli bir markadır. Bu markanın imal etmiş olduğu yer fıstığı yediden yetmişe geniş bir kitle tarafından sevilerek tüketilir. Ürün yeni bir lezzet arayanlar için favori olmaya aday birçok niteliğe sahiptir. Kuruyemişin her 100 gramındaki enerji değeri 540 kalori, yağ oranı 41 gram, şeker oranı 4,8 gramdır. Protein açısından oldukça zengin olan bu ürün 1,24 gram gibi bir tuz oranına ve 17,5 gram gibi bir karbonhidrat oranına sahiptir. Ürün 150 gramlık 3 paket halinde müşterilerin hizmetine sunulur. List Flavours karamelize soğan & balzemik sirkeli yer fıstığı 3 x 150 g fiyatı da uygun bir aralıktadır. Lezzetli bir kuruyemiş deneyimi için siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.