List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju 100 G

125,46 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju 100 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OttoList Satıcı Ünvanı: MİLHANS GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068061795700010 Vergi Kimlik Numarası: 0680617957
    Bu ürün OttoList tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju Benzersiz kaju lezzeti ile karamelize soğan ve balzamik sirke sosunun birlikteliği, damaklarınızda lezzet patlaması yaratacak. List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju, daha önce hiç tatmadığınız, benzersiz tadıyla sizi kendisine hayran bırakacak. List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju, zengin vitamin ve mineral kaynağıdır. Kaju vitamin, mineral ve antioksidan açısından zengin bir kuruyemiştir. E, K ve B6 vitaminleri ile birlikte, vücut fonksiyonlarını korumak için önemli olan bakır, fosfor, çinko, magnezyum, demir ve selenyum gibi mineralleri içerir. List Flavours, birbirinden farklı benzersiz lezzetleriyle film, maç, dizi izlerken veya keyifli sohbetlerinizin vazgeçilmez eşlikçisi olacak. Enerji ve Besin Değerleri (100g için) : • Enerji : 576 kcal • Yağ : 46 g • Doymuş Yağ : 9,8 g • Karbonhidrat : 20,8 g • Şekerler : 6,5 g • Lif : 8,5 g • Protein : 19,8 g • Tuz : 1,45 g
Geri Bildirim Ver

List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju 100 gr

Gün içinde sıklıkla tüketilen atıştırmalık gıdaların vücuda faydalı özelliklere sahip olması oldukça önemli bir konudur. Kaju fıstığı yapısında yer alan protein, mineral ve vitamin değerleri sayesinde çeşitli faydaları bulunan bir atıştırmalıktır. List Flavours karamelize soğan & balzamik sirkeli kaju 100 gr paket içeriği ile farklı bir lezzet sunar. İçerisinde yer alan çeşitli aroma verici maddeler sayesinde farklı bir tada sahip olan ürün keyifle tüketilebilir. Karamelize edilen soğandan gelen tatlı aroma ve balzamik sirkenin etkileyici keskin aroması kaju fıstığının doğal tadıyla birleşerek eşsiz bir atıştırmalık deneyimi sunar. Benzersiz tadıyla müşteriler tarafından sevilerek tüketilen ürün, ihtiyaç duyulan zamanlarda yemek için güzel bir atıştırmalık alternatifidir. Siz de bu lezzetli aromalara sahip olan gıdayı güvenle tüketebilirsiniz.

  • Karamelize soğan lezzeti
  • Benzersiz atıştırmalık çeşidi
  • Besleyici kaju fıstığı

Aroması ile Öne Çıkan List Flavours Kaju Fıstığı

Aroması ile Öne Çıkan List Flavours Kaju Fıstığı

List Flavours kaju 100 gr ürünü birbirinden lezzetli iki farklı aroma ile tatlandırılır ve son derece keyifli tüketime sahiptir. Besin değerleri yüksek bir atıştırmalık çeşididir. Kaju fıstığı zengin vitamin ve mineral içeriği sayesinde vücut açısından olumlu etkiler gösterebilir. Belirli miktarlardaki tüketimi vücut sağlığını destekleyici faydalar sağlayabilir. İçeriğinde yer alan minerallerden biri olan selenyum, bağırsak sağlığı üzerine olan olumlu etkisiyle bilinir. Bununla beraber ürün uygun miktarlarda yendiği zaman enerji verir. Kajunun yapısında yer alan diğer önemli mineraller ise çinko ve kalsiyumdur. Kalsiyum ve magnezyum mineralleri kemik sağlığı açısından önemli olduğu için vücuda alınması gereken maddelerdir. Bu faydalı atıştırmalık keyifle tüketilirken sahip olduğu besleyici gıdaları vücuda almayı sağlar. Siz de bu besleyici gıdadan faydalanmak için ürünü satın alabilirsiniz.

Lezzetli List Flavours Kaju Fıstığı Besin Değerleri

Lezzetli List Flavours Kaju Fıstığı Besin Değerleri

Kaju fıstığının temel yapısında birçok faydalı besin maddesi yer alır. 100 gr ürün için besin değerlerine bakıldığında enerji seviyesi 576 kcal olarak hesaplanır. Karamelize soğan ve balzamik sirke ile lezzetlendirilen 100 gr ürün, 9,8 gr doymuş yağ ve toplamda 46 gr yağ içerir. Bitkisel yağ oranı yüksek olduğundan kalorisi fazla çıkan ürünün sahip olduğu doğal yağ vücuda enerji vermesi açısından önem taşır. Bunun yanı sıra 100 gr ürün 19,8 gr protein içeriğiyle ön plana çıkar. Vücudun işlevlerini doğru bir şekilde yerine getirebilmesi için dışarıdan alınması gereken protein miktarını karşılamaya yardımcı olan ürün son derece faydalıdır. List Flavours karamelize soğan & balzamik sirkeli kaju 100 gr yorumları kaliteli besin değerlerine sahip olan bu atıştırmalık ürünü değerlendirmeniz için size yardımcı olur.

List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju Fiyat

List Flavours Karamelize Soğan & Balzamik Sirkeli Kaju Fiyat

List Flavours karamelize soğan & balzamik sirkeli kaju 100 gr fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak özenle belirlenir. Mineral madde ve antioksidanlar açısından zengin olan bu atıştırmalık faydalı bir kuruyemiştir. Kuruyemişin sahip olduğu vitaminler arasında E, K ve B6 vitaminleri dikkat çeker. Bununla beraber bakır, fosfor ve demir minerallerini içeren kajunun, karamelize edilen soğan ile aromalandırılarak lezzeti artırılır. Ara öğünlerde ya da enerjiye ihtiyaç duyulan zamanlarda keyifle tüketilen kuruyemiş balzamik sirkeden gelen keskin aroma ile etkileyici bir tada sahip olur. Paket içerisinde 100 gr ürün bulunan atıştırmalık, vücudun ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayabilir. 100 gr üründe 20,8 gr karbonhidrata sahip olan kaju fıstığı ihtiyaç duyulduğunda açlığı bastırmaya yardımcı olur. Siz de bu doyurucu ve lezzetli atıştırmalığa Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.