Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü X 3 Adet

311,53 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
356,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 100'lü X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Yellow Label 100'lü Demlik Poşet x 3
Geri Bildirim Ver

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay ile Avantajlı Paketler

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak yumuşak içimli, berrak kırmızı renkli bir çay sizi mutlu edebilir. Lipton Yellow Label demlik poşet çay özenle toplanan tomurcukları ve ilk iki yaprağı ile sofralarınıza lezzet katacaktır. Güzel ve neşeli anılarınızı sıcacık bir çay ile tazeleyebilirsiniz. Lezzetli ve yumuşak içimli Lipton Yellow Label demlik poşet çay 100'lü ile en sevdiğiniz günleriniz sonrasında içtiğiniz bir kupa çayla anılarınızı tazelemenizde yardımcı olacak. Soğuk bir günde içilen sıcak çay ile daha iyi hissedebilirsiniz. Sabah kahvaltıda veya akşam yemekten sonra dinlenmek istediğinizde Lipton Yellow Label demlik poşet çay size eşlik eder. Sevdiklerinizle oturup keyifli vakit geçirirken çay içerek sohbetinizi arttırabilirsiniz. Özellikle soğuk kış günlerinde nerede olunursa olunsun çay çoğu kişinin vazgeçilmezidir. Unutulmaz aroması sayesinde çayın gerçek tadını alırken aynı zamanda açık berrak görüntüsü ile tadını çıkarabilirsiniz.

  • Kolay Temizlik
  • Yoğun Tat
  • Berrak Görüntü

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay Özellikleri

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay Özellikleri

Lipton Yellow Label poşet çayın Karadeniz'in keskin dağlarından toplanarak sofraya geliş serüveninde tüm aşamalar özenle denetlenir. Toplanan çaylar profesyoneller tarafından incelenir ve fabrikalara gönderilerek işlemler el değmeden başlar. Güzel anlarınızda yanınızda olan çayların lezzeti ve yumuşak içimi birçok tüketici için dikkat çekicidir. Acı, tatlı ve sert çaylar ağızda bıraktığı kötü tat nedeniyle istenmeyen deneyimler yaşatarak çaya karşı bakış açınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için Lipton Yellow Label 100'lü demlik poşet çay tercih edebilirsiniz. Lipton markasının kalitesi ve tecrübesi ile üretilen Yellow Label dünyanın birçok yerinde tüketilmektedir. Çay severlerin istediği kıvama sahip olan bu çayı kahvaltı sofralarında ve çay saatlerinde tercih edebilirsiniz.

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay Kullanımı

"Lipton

Uzun ve yorucu bir iş gününden sonra bir fincan çayla moralinizi yerine getirip enerjinizi çayla toplayabilirsiniz. Lipton Yellow Label demlik kısa sürede demlenen çay ile pratik bir şekilde hayatınıza devam etmenizi sağlar. Lipton Earl Grey poşet çayın güçlü aroması ve koyu kıvamlı demi ile hayata yeni bir tat katabilirsiniz. Kırmızı rengi, nefis kokusu ve aroması ile çay molalarını keyifli bir şekilde geçirmenize yardımcı olur. İçerisinde 100 adet bulunan paket, uzun süre verimli bir şekilde tüketime olanak sağlar. Ayrıca hijyenik ve dayanıklı ambalajı sayesinde uzun süreler kullanıma daha uygundur. Özenle geliştirilmiş ambalajı sayesinde çayınızı bozulmadan ya da küflenmeden uzun süreler kullanabilirsiniz. Lipton Yellow Label, klasikleşmiş çay çeşitlerinden biridir ve çoğu evin ilk tercihi olmaktadır. Lezzeti ile Türk geleneklerine uyum sağlayan çay birçok evde yerini almaktadır. İsteğe bağlı olarak Lipton Yellow Label demlik poşet çay 100'lü x 3 adet SET.UNI.623 kampanya avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay Fiyatları

"Lipton

Karadeniz'in tarlalarından ve engebeli arazisinden binbir zahmetle toplanan ve özenle kurutulan taze çay yaprakları Lipton kalitesi ile Lipton Yellow Label demlik poşet çay 100'lü x 3 adet SET.UNI.623 haline gelmektedir. Yoğun kıvamı ve yumuşak içimi ile güzel bir yemek sonrası sizlere eşlik edebilir. Ayrıca poşet çay olduğu için demliği temizlemek oldukça kolay ve pratiktir. Çay bittikten sonra poşeti çıkarıp çöpe atmanız yeterli olacaktır. Bu pratik ve işlevsel özelliğinden dolayı birçok ofis, iş yeri ve çeşitli kurumlarda tercih edilmektedir. Dilerseniz Lipton Yellow Label demlik poşet çay yorumları ve değerlendirmelerinden faydalanarak diğer kullanıcıların görüşlerine ulaşabilirsiniz. Almaya karar verirseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü Lipton Yellow Label demlik poşet çay 100'lü x 3 adet satın al seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.