Linshang Ls235 Boya Kalınlığı Ölçüm Cihazı Türkçe Dil Desteği Profesyonel Ölçüm

5.750 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Linshang Ls235 Boya Kalınlığı Ölçüm Cihazı Türkçe Dil Desteği Profesyonel Ölçüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYCAN ELEKTRONİK - HELPER PROEXPERT Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AYCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1090070394
    Bu ürün AYCAN ELEKTRONİK - HELPER PROEXPERT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYCAN TİCARET olarak biz İzmir'de faaliyet göstermekte olan ithalatçı firmayız, Boya ölçüm cihazları üzerine satış yapmakta olup ürünlerimizi arada başka bir firma olmadan ithalat ve pazarlamasını bizzat kendimiz yapmaktayız, Linshang markasının Türkiye distribütörüyüz, Tüm ürünlerimiz yurtiçi GARANTİLİDİR LİNSHANG'ın tüm modellerini bulabileceğiniz doğru adrestesiniz. LS220, LS221, LS223, LS230, LS232, LS233, LS235, LS236 Ürünümüzü satın aldınız ve beğenmediğiniz takdirde hemen iade edebilirsiniz, ayrıca şu anki fiyatımız kısa bir süre geçerlidir, fırsatı değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz, 1 YIL GARANTİLİDİR Ürünümüz Linshang'ın 2023 yılı yeni yazılımıdır, hata payı yok diyebiliriz, TÜRKÇE MENÜDÜR Demir ve Aluminyum arasında duraklama yapmadan hemen geçiş yapmaktadır, bu sebeple cihazın hızı kesinlikle memnun edici düzeydedir, 0 ve 1 micron aralıklarla ölçüm yapar ( 88 89 90 91 92 ve 88,1 88,2 88,3 88,4 88,5 gibi) profesyonel ölçümdür Genel bakış LS235 Boya kalınlığı ölçüm cihazı LS235 araba boyası metre otomotiv boyası kalınlığı tespit etmek için uygundur. Sıradan otomotiv boyası ölçüm cihazları sadece demir ve alüminyum ölçer. Ancak, LS235 sadece demir veya alüminyum yüzeyler üzerinde araba boyası kalınlığı ölçer, ama aynı zamanda metalik macun ve galvanizli demir tespit etmektedir, Üç renkli ekran ile yüzeyleri gösterir. metalik macun tespit ettiğinde ekranda kırmızı ışık yanar. galvanizli demir tespit ettiği zaman ekranda yeşil ışık yanar. Diğer demir ve alüminyum ölçümlerinde ekranda beyaz ışık yanar.
Geri Bildirim Ver