Linola Lotion 200 Ml Vücut Losyonu

850 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,90 TL

Ürün Bilgileri

Linola Lotion 200 Ml Vücut Losyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmedikal E-Ticaret Satıcı Ünvanı: DERMOKOZMEDİKAL E-TİCARET SAĞLIK KOZMETİK ITRİYAT MEDİKAL TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293089490800001 Vergi Kimlik Numarası: 2930894908
    Bu ürün Dermokozmedikal E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Losyon
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Linola Lotion 200 Ml Vücut Losyonu

Linola Losyon, kuru ve atopik cilt ihtiyaçlarına yönelik kaliteli bir bakım ürünüdür. Uygulaması son derece kolaydır. Düzenli kullanımda kuru ciltlerdeki sorunların giderilmesi üzerinde etkili olan Linola Losyon fiyat bakımında da kullanıcıların bütçelerini zorlamayan etiketi ile öne çıkar. Linola kalitesi ile öne çıkan bir Alman markasıdır. Atopik, gergin ve kuru ciltlerde oluşan sorunlara yönelik bakım ürünleri geliştirir. Formül geliştirme sürecinde cildin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli malzemeler kullanılır. Üretim, yüksek kalite standartlarına uygun şekilde gerçekleştirilir. Linola Losyon, bu sayede sahip olduğu üstün kalitesini her kullanımda hissettirir.

  • Cildin lipit ve nem dengesini normalleştirir. Bu sayede sağlıklı bir cilt görünümünü destekler.
  • İçeriği cildin doğal yapısında bulunan linoleik asit bakımından son derece zengindir.
  • Formülünün %26’sı yağdan meydana gelir. Bu sayede cilt tarafından hızla emilir.

Lotion 200 Ml Vücut Losyonu Cildi Nemlendirir mi?

Linola Lotion 200 Ml Vücut Losyonu

Linola Vücut Losyonu kuru ciltlerin en önemli ihtiyacı olan nem bakımından oldukça zengin bir formüle sahiptir. Bu sayede kuru ciltleri nemlendirir. Sağlıklı bir işleyiş için gerekli olan nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Kaşıntı ve kızarıklık gibi sorunları önler. Kuruluğa bağlı oluşan gerginliği yatıştırır. Lotion 200 ml Vücut Losyonu, güvenilir bir üründür. Cilt üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. İçeriğinin büyük bir kısmını deve dikeni bitkisinin yağından elde edilen linoleik asit oluşturur. Linoleik asit, cildin en önemli doğal yapı taşlarından biridir. Cildin sağlıklı bir işleyişe sahip olması için önemli bir bileşendir. Bu nedenle Linola Losyon 200 ml, tüm vücutta güvenle kullanılabilir. Cilde dost içeriği ile atopik dermatit sorunlarının hafifletilmesine ve ortadan kaldırılmasına destek olur. Cildin kendini korumasına ve iyileştirmesine yardımcı olur.

Lotion 200 Ml Vücut Losyonunu Kimler Kullanabilir?

Linola Losyon, kuru ve atopik ciltler için geliştirilen bir bakım ürünüdür. Düzenli kullanımda belirli cilt sorunlarının hafifletilmesine veya ortadan kaldırılmasına katkı sağlar. Cildin sağlıklı işlemesine ve görünmesine destek olur. Formülü, kuru ve atopik ciltlerde meydana gelen kızarıklık, kaşıntı ve gerginlik sorunlarının giderilmesini amaçlar. Linola Losyon, kuru cilt tipine sahip herkes tarafından kullanılabilir. Çocuklarda ve yetişkinlerde güvenle kullanılabilir. Ancak her ihtimâle karşı, özellikle çocukların kullanımında, bir uzman görüşünden faydalanmak daha verimli sonuçlar alınmasına yardımcı olabilir. Linola Losyon, mutlaka düzenli olarak kullanılmalıdır. Uygulama esnasında yeteri miktarda losyon kullanmak da doğru etki almak açısından son derece önemlidir.

Lotion 200 Ml Vücut Losyonu Uygun Fiyatlı mıdır?

Linola Lotion 200 ml Vücut Losyonu, günlük kullanıma uygundur. Cildi nemlendirme etkisinden yararlanmak için düzenli olarak kullanılması önemlidir. Düzenli kullanım ile cildi nem ve lipit dengesi açısından normalleştirir. Bu sayede cildi yumuşatır. Linola Vücut Losyonu fiyatı ile bütçe dostu bir kullanım imkânı sunar. 200 ml hacimli paketi, uzun süreli bir kullanımı destekler. Uygun fiyatlı etiketi sayesinde, kuru ciltlerin sık karşılaşılan problemlerine yönelik hesaplı bir seçenek olarak öne çıkar. Lotion 200 Ml Vücut Losyonu yorum olarak kullanıcılardan son derece olumlu geri dönüşler alır. Trendyol’un indirimli fiyatları ve çeşitli fırsatları eşliğinde bütçe dostu bir şekilde dilediğiniz an hem bu ürünü hem de diğer ihtiyaçlarınızı kolayca sipariş edebilirsiniz. Alışverişinizi sadece birkaç tıklama ile güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.