Linola Cilt Bakım Kremi 50 ml 4048882661267

587,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
595 TL588 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
636,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Linola Cilt Bakım Kremi 50 ml 4048882661267

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Linola Yüz Kremi 50 ml-Kuru ve Hassas Ciltler 2001 yılından beri güvenli alışverin adresi Kırmızı Beyaz ailesi olarak, sağlıklı ürünlerimizi en güvenilir ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırma gayesindeyiz. Kaliteli, bilinen ve çeşitli ürün seçenekleriyle hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sağlığın önemini bildiğimiz için, işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. ve orijinallik garantisi Satış ve satış sonrası kaliteli hizmet ile birlikte %100 Müşteri Memnuniyeti sunulmaktadır. Satışı yapılan tüm ürünlerde Garantisi sunulmaktadır ve nin bitimine 6 aydan daha az kalan ürünleri göndermiyoruz. Satışı yapılan tüm ürünlerin yetkili bayisiyiz. Tüm ürünler Faturalarıdır ve %100 orijinaldir. Kargo çok hızlı, iade çok kolay 15:30' a kadar tüm siparişler Aynı Gün Kargoya güvenilir paketleme sistemi ile teslim edilmektedir. SMS ile otomatik bilgilendirme yapılmaktadır. Koşulsuz İptal ve İade Garantisi ile işlemleriniz en kısa sürede çözümlenmektedir. Sadece bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Linola 4048882661267 50 ml Cilt Bakım Kremi

Linola 4048882661267 50 ml cilt bakım kremi günlük kullanıma uygun bir yüz bakım üründür. Özel bir formülasyona sahip olan bu malzemenin içeriği yüz bölgesi için hassas derisine tamamen uygundur. Krem yetişkin kişilerin kullanımı için geliştirilmiştir. Çocuklar ve bebekler için kullanılmadan önce mutlaka uzman bir doktora danışmak gerekir. Linola uygulanmasını kolay hâle getiren özel bir ambalaja sahiptir. Tüp formundaki özel paket, kremi gün içinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilmenizi sağlar. Linola 4048882661267 50 ml cilt bakım kreminin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Miktar: 50 ml
  • Form: Krem
  • Kullanım Amacı: Yoğun nemlendirme

Linola 50 ml Cilt Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Linola 50 ml Cilt Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Linola 4048882661267 50 ml cilt bakım kremi, yoğun bir içeriğe sahiptir. Ürün yüksek oranda linoleik asit içerir. Kremde ayrıca kanola yağı, gliserin ve kaprilik trigliserit gibi yoğun nemlendirici etkisi bulunan maddeler de bulunur. Bu nedenle ürün, kuru cilt tipine sahip kişilerin kullanımına uygundur. Yoğun içeriği sayesinde Linola Face kremin az bir miktarı bile deriye elastikiyet ve yumuşaklık kazandırmak için yeterlidir. Ürün yüz bölgesine özel olarak tasarlanmıştır. Bu bölgede derinin hassas yapısına uygun bir içeriğe sahiptir. Krem ayrıca kuruluğa sebep olan dermatolojik rahatsızlıklarda da kullanılabilir. Ancak bu durumda öncelikle uzman bir doktora danışmak gereklidir. Dilerseniz Linola 4048882661267 50 ml cilt bakım kremi yorumlarını inceleyerek ürünü kullananların özellikleriyle ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Linola 50 ml Cilt Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Linola 50 ml Cilt Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Linola 4048882661267 50 ml cilt bakım kremi son derece etkili bir formüle sahiptir. Nemlendirici etkiye sahip olan krem, cilt kuruluğunu giderir. Derinin neme doymasını sağlayarak kuruluğun yol açtığı irritasyon ve kaşıntı gibi sorunları önler. Ürün aynı zamana kuruluğun sebep olduğu bu rahatsızlıkların giderilmesi için de tercih edilebilir. Cilte nem kaybına bağlı gelişen çatlakların giderilmesi için de bu gelişmiş ürün tercih edilebilir. Linola 4048882661267 cilt bakım kremi aynı zamanda atopik dermatit rahatsızlığında da kullanılmaya uygundur. Ciltte kuruluk ve kaşıntıya neden olan bu kronik rahatsızlığın semptomlarının azaltılmasında da Linola’dan faydalanmak mümkündür. Ürünün bir diğer özelliği ise bozulan cilt bariyerini onarmaya yardımcı olmasıdır. Ancak krem son derece yoğun bir içeriğe sahip olduğu için normal, karma ve yağlı ciltler tarafından kullanılmaya uygun değildir.

Linola 50 ml Cilt Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Linola 50 ml Cilt Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Linola 4048882661267 50 ml cilt bakım kremi oldukça pratik bir kullanım şekline sahiptir. Ürün uygulamasını kolay hâle getiren tüp formunda bir ambalaja sahiptir. Bu özel paketleme sayesinde ürünü hijyenik bir şekilde saklayabilir, gerekli kremi elinizle tüm ürüne temas etmeden alabilirsiniz. Yumuşak ve kremsi forma sahip olan ürün, cilt üzerinde rahat bir şekilde dağılır. Linola’nın özel formu cilt tarafından emilmesini de kolaylaştırır. Ürünün temiz cilde uygulanması gerekir. Kremi sürmeden önce yüzünüzde makyaj varsa çıkarmanız ve cildinizi uygun temizleyicilerle yağ ve kirlerden arındırmanız gerekir. Sonrasında az miktarda Linola kremi eşiz şekilde tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ürünü yüzünüze nazik hareketlerle masaj yaparak uygularsanız emilimi de çok daha hızlı gerçekleşir. Linola 4048882661267 cilt bakım kremi günlük kullanım için tasarlanmıştır. Ürünü bakım rutininize rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Ayrıca cildinizde aşırı kuruluk ve irritasyon gözlemlediğiniz zamanlarda dönemsel olarak da bu etkili kremi uygulayabilirsiniz. Eğer siz de bu etkili ürünü kullanmak isterseniz Linola yüz kremini Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.