Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata 100 gr

98,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
195,92 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LoveBrands Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün LoveBrands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata 100 gr

Çikolata genel beğeniye hitap eden atıştırmalıklardan biridir. Bitter çikolata ise içerisinde kakao oranı fazla olan bir çikolata çeşididir. Yoğun çikolata tadını sevenlerin vazgeçilmez çikolatasıdır. Lindt Excellence %85 bitter çikolata 100 gr İsviçre’den gelen ve sizlere kalitesini ilk ısırıkta hissettiren bir üründür. Bitter çikolatanın sağlığa faydası olduğu bilinir. Sağlığa faydalı olmasının sebebi ise en başta kakao oranının yüksek olmasıdır. Çünkü kakao, birçok hastalığı önleyici bir bitki türüdür. Bitter kalp hastalıkları riskini azaltmaya, kan şekerinin düzenlenmesine yardımcıdır, güçlü antioksidan ve enerji kaynağıdır. Ayrıca tüm çikolatalarda bulunan mutluluk hormonunu salgılar. Bitter hazzını sonuna kadar yaşayacağınız Lindt 85 dark chocolate, barındırdığı kakao oranıyla bir çikolatadan beklediğiniz, gerçek bitter hazzı deneyimi yaşamanızı hedefler.

  • %85 kakao oranı
  • Yoğun kakao keyfi
  • İsviçre’den gelen lezzet

Lind Excellence %85 Bitter Çikolata Lezzeti

Lind Excellence %85 Bitter Çikolata Lezzeti

Yiyecek sektöründe müşteriler tarafından tercih edilen önemli unsurlardan birisi lezzettir. İnsanlar lezzetini beğenmediği, kalitesini sevmediği bir ürünü tercih etmek istemeyebilir. Bu müşterilerin en doğal haklarıdır. Üstelik bir ürün üretiliyorsa müşterilerin talepleri ve istekleri doğrultusunda üretilmesi gerekir. Bitter çikolata Lindt bu doğrultuda çikolatalarını üreten bir markadır. Müşterilerinin ürünlerinden keyif almaları hedeflenerek üretilir. Lindt Excellence %85 bitter çikolata 100 gr kullananlar bu üründen hem kalitesi hem yoğun lezzeti hem de içeriği ile oldukça memnunlardır. Bu ürünün içerisinde %85 kakao bulunur. Sağlıklı bir bitter çikolatada en az %70 en fazla %85 oranında kakao bulunması gerekir. Lind Excellence ise %85 oranında kakao koyarak sizlerin yoğun lezzeti yaşamanızı hedefler. İçeriğindeki lezzeti ise kakao kitlesi, şeker yağı azaltılmış kakao, kakao yağı, işlenmemiş kamış şekeri, doğal bourbon vanilya ile sağlar.

Sağlığa Faydalı Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata

Sağlığa Faydalı Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata

Çikolata herkes tarafından sevilen bir üründür. Bitter çikolata da onun sevilerek tüketilen bir çeşididir. Kimi elinde ısırarak yerken kimisi besinlerinin içerisine karıştırır. Özellikle sağlığına dikkat eden kişiler tarafından belli bir miktarı aşmamak kaydıyla sürekli tüketilir. Müşterilerin severek tükettiği ürünlerin başında Lindt Excellence 85 gelir. Sizler de gönül rahatlığıyla bu ürünü tüketebilir, yanına da kahvenizi yudumlayarak lezzeti doruklarda yaşayabilirsiniz. Lind Excellence bitter, kalitesini İsviçre’den alır. Ürünün tadı yanında sağlığa da oldukça faydaları da tercih edilme sebebidir. Ürün; 100 gram, ince ve geniş formdadır. Dengeli ve yeterli tüketimlerde kakaonun faydalarından yararlanılır. Vücutta oluşan hastalıkları azalmasını-a ve engellenmesine yardımcı bir gıda türüdür. Lindt Excellence %85 bitter çikolata 100 gr yorumları kısmına bakıldığında çikolata severlerin bu ürünü severek tercih ettikleri ve diğer müşterilere de tavsiye ettikleri görülür.

Bütçeye Uygun Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata

Bütçeye Uygun Lindt Excellence %85 Bitter Çikolata

Her gıdada olduğu gibi çikolatanın da fazlası zararlıdır. Fazla tüketimlerde oluşacak sağlık problemleri başında obezite ve şeker gelir. İçeriğinde fındık, badem, soya lesitin ve süt akıntıları bileşenlerinin bulunmasından dolayı bunlara karşı alerjisi olanların tüketmemesi önerilir. Çok sevilen çeşitlerinden birisi olan bitter çikolatanın farklı kullanım şekilleri mevcuttur. Pasta veya kurabiyelerde de üründen yararlanmak mümkündür. Bu güzel tadı sevdiklerinize de kahve yanında sunabilir onların da bu üründen faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Lindt Excellence %85 bitter çikolata 100 gr fiyatı bu ürünü deneyimlemek isteyenlerin çok merak ettiği sorulardan birisidir. Bu ürünün fiyatı gramajı, içeriği ve kakao oranına göre belirlenir. Lindt Excellence %85 bitter çikolata 100 gr satın alarak sizler de bu benzersiz lezzeti deneyimleyebilirsiniz. Bu ürüne güvenilir bir şekilde Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.