2
Ayak Bakım Cihazı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

lilyum detoks Ayak Detoksu Cihazı Özel Küvetli Lilyum Detoks

7.799 TL

Ürün Bilgileri

lilyum detoks Ayak Detoksu Cihazı Özel Küvetli Lilyum Detoks

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilyumdetoks Satıcı Ünvanı: KULTAŞ DANIŞMANLIK MEDİKAL ENERJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0591083876900001 Vergi Kimlik Numarası: 5910838769
    Bu ürün lilyumdetoks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği 1 adet - Detoks küveti 1 adet - Negatif iyon elektrotu 1 adet - elektronik kontrol ünitesi 1 adet - elektronik kontrol ünitesi kılıfı 1 adet - güç ünitesi (kabloları ile beraber) 1 adet - 250gr detoks tuzu 1 adet - ölçek kaşığı 30 adet - detoks poşeti 1 adet - özel taşıma çantası 1 adet - kullanma ve genel bilgiler kılavuzu (türkçe)
Geri Bildirim Ver

Detox Ayak Detoksu Cihazı Özel Küvetli Lilyum Detoks

Detox ayak detoksu cihazı özel küvetli lilyum detoks ile bedeniniz negatif iyonlarla toksinlerden, ağır metallerden arınır ve temizlenir. Lilyum detoks ürünleri yüksek kaliteli materyaller kullanılarak özenli bir şekilde üretilir. Ürün, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilir. Detoks dozaj değerini ve skalasını, süresini anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Karmaşadan uzak tek tuş ile cihazın yatıştırıcı etkisini elde edebilirsiniz. Detox cihazı özel kabarcıklı taban yapısı ile etkisini yükseltirken optimum ölçüleriyle her seferinde maksimum kalite sağlar. Şık ve estetik bir yapıya sahip olan çantası ile detoks keyfinizi her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Lilyum ayak detoks cihazı vücudun bio hacmini detoksifikasyondan yüksek performans alacak şekilde ayarlar. Suyun iyon yoğunluğunu artırır ve iyon hareketini hızlandırır. Cihaz, ayakların ihtiyacı olan bakımı sağlayarak rahatlamanıza imkan verir.

  • Rahatlatıcı etki
  • Kaliteli üretim materyali
  • Kolay temizlenebilir

Özel Küvetli Lilyum Detoks Cihazı Fiyatı

Özel Küvetli Lilyum Detoks Cihazı Fiyatı

Lilyum Detoks, kişiye özel seanslar için küvette daha hijyenik ortam sağlar. Seans sonrası kolay temizlenebilir küvet yapısı sayesinde temizliği pratik hale getirir. Rahatlatıcı ektinin herkes tarafından erişilebilir olması adına detox ayak detoksu cihazı özel küvetli Lilyum Detoks fiyatı oldukça idealdir. Ürünü satın almanız durumunda paket içerisinde bir adet özel taşıma çantası, kablolar dahil güç ünitesi, küveti, 250 gr tuzu, ölçek kaşığı, negatif iyon elektrodu, elektronik kontrol ünitesi, 30 adet poşeti, elektronik kontrol ünitesi kılıfı ve son olarak Türkçe dilinde kullanma ve genel bilgiler kılavuzu bulunur. Detox ayak detoksu cihazı özel küvetli Lilyum Detoks yorumları ve özellikler kısmını inceleyip merak ettiğiniz detayları öğrenebilirsiniz. Siparişten kısa bir süre sonra kullanmaya başlayabileceğiniz ürün, gün boyu ayaklarınıza binen yük nedeniyle oluşan şişlik ve kasılma gibi sorunlara karşı rahatlama sağlar.

Özel Küvetli Lilyum Detoks Cihazı Avantajları

Özel Küvetli Lilyum Detoks Cihazı Avantajları

Son dönemde oldukça popüler hale gelen ayak detoksu kişilere yatıştırıcı bir etki sunmanın yanı sıra vücudu toksinlerden arındırır. Yoğun tempolu bir çalışma hayatına sahipseniz lilyum ayak detoksu ile günün yorgunluğunu kolayca giderebilirsiniz ve yeni güne daha zinde başlayabilirsiniz. Cihaz, suyu iyonize ederek vücudunuzun içerdiği negatif toksinleri nötralize eder. Ayak detoksu, vücudun pH değerini dengeler, stresi azaltır, hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirir, kilo vermenize yardımcı olur, kalp ve damar hastalıklarına fayda sağlar, zararlı mikro organizmaları yok eder, enerjinizi artırır ve kesintisiz bir uyku uyumanızı sağlar. Stres dolu yoğun bir günün yorgunluğunu detox ayak detoksu cihazı özel küvetli lilyum detoks satın alarak atabilirsiniz. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu rahatlığı oluşturmak amacıyla küvet içerisindeki suyu iyonize ederek negatif yüklü toksinleri mıknatıs gibi çeker ve yenilenme hissi yaratır.

Rahatlatıcı Etkisiyle Özel Küvetli Lilyum Detoks Cihazı

Rahatlatıcı Etkisiyle Özel Küvetli Lilyum Detoks Cihazı

Detox lilyum cihazı tamamen yüksel kaliteli malzeme yapısı ile Türkiye’de üretilmektedir. Cihaza ait aydınlatmalı LDC ekran üzerinden süreyi takip edebildiğiniz gibi dozaj, skala gibi verilere de anlık olarak kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Küvetin tabanı kabarcıklı bir yapıdadır ve bu sayede her kullanım seansında maksimum etki sunar. Ürünün kaliteli yapıdaki tuzu, küvet içerisindeki suyun iyon yoğunluğunu artırarak vücudunuzu negatif toksinlerden etkili bir şekilde arındırır. Cihazın paketi içerisinde bulunan 30 adet poşeti, detoks sonrası pratik temizlik sağlarken hijyenik bir ortam sunar. Detox ayak detoksu cihazı özel küvetli lilyum detoks kullananlar son derece memnun kalır. Siz de günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak için bu cihazı Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleri ile kolay bir şekilde satın alarak dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.