Ligone Milk Thistle Complex 60 Kapsül

245 TL
(4,08 TL / kapsül)
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
295 TL235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ligone Milk Thistle Complex 60 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MECFAST LTD Satıcı Ünvanı: MECFAST SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614168663600001 Vergi Kimlik Numarası: 6141686636
    Bu ürün MECFAST LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ligone Milk Thistle Complex 60 Kapsül KullanımıYetişkinler içindir. Sabah ve akşam 1 kapsül olmak üzere toplam 2 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir.Ligone Milk Thistle Complex 60 Kapsül Pozitif Yorumlar#Bitkisel kombinasyonLigone Milk Thistle Complex 60 Kapsül Bunları İçermezDomuz Katkı Maddesi, Et Ürünü, Gdo, Aspartam, Gluten Etken Maddeler:Deve Dikeni (Milk Thistle) Cinsiyet:Erkek,Kadın İçerik Tipi:Kapsül

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 80
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Ligone Milk Thistle Complex 60 Kapsül

Vücut sağlığını korumak, kaliteli bir hayat sürmek açısından oldukça önemlidir. Vücudun işleyişinde büyük rol oynayan karaciğer sağlığı için birbirinden farklı bitkiler ilaçlar kullanılabilir. Ligone markası bitkisel içerikli ilaç çeşitlerini müşterilere sunar. Milk Thistle Complex adını alan ilaç üç bitkinin karışımıyla meydana gelir. Tamamen doğal olan ürün, yetişkinler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ligone Milk Thistle Complex bir pakette 60 kapsül içerir. Ürünün içerdiği yaklaşık bir ay boyunca yeterli gelecek kapsül sayısı müşterileri memnun eder. İçerisinde devedikeni, enginar ve karahindiba bulunduran üründe yer alan her maddenin bir işlevi vardır. Bir araya geldiğinde uzun vadeli karaciğer korumasına yardımcı olan içerik, gönül rahatlığı ile tercih edilir. Özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Devedikeni, enginar ve karahindiba özlü içerik
  • Karaciğer dostu
  • Kolay yutulan kapsül ilaç

Bitkisel İçerikli Ligone Milk Thistle Complex

Bitkisel İçerikli Ligone Milk Thistle Complex

Vücut dengesini korumak ve sağlıklı bir hayat sürmek için çeşitli ürünler kullanılır. Milk Thistle Complex nedir sorusu birçok müşteri tarafından sorulur. Bitkisel içeriği ile dikkat çeken Ligone Milk Thistle Complex, karaciğer faaliyetlerini düzenlemeye yardımcı olur. Karaciğer hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olan ilaç içeriğinde çeşitli bitkiler kullanılır. Devedikeni karaciğer açısından büyük önem taşıyan bitkiler arasında yer alır. Devedikeni kullanılarak geliştirilen formüle sahip ürün, düzenli kullanımda siroz gibi hastalıkların tedavisine yardımcı olur. Milk Thistle Complex 60 kapsül antioksidan etkiye sahip olduğu için kanser hücreleri ile savaşmaya destek olur. Cilt kanseri ve prostat kanseri gibi dünya genelinde oldukça yaygın olan hastalıkların tedavisinde yardımcı olan bitkisel ilaçlar arasında yer alır. Alkol kullanımı sonucunda oluşan rahatsızlıkları engellemeye yardımcı olmak amacıyla kullanılan ürün, yetişkinler için tavsiye edilir.

Ligone Milk Thistle Complex Kullanım Tavsiyeleri

Ligone Milk Thistle Complex Kullanım Tavsiyeleri

Ligone markası tarafından üretilen Milk Thistle Complex karaciğer koruyucu bitkisel bir takviyedir. Ürünün nasıl kullanıldığı, hangi yaş grubuna hitap ettiği müşteriler tarafından merak edilen konular arasında yer alır. Yetişkin bireyler arasında kronik rahatsızlıklara sahip olanların kapsül kullanımı öncesinde doktor tavsiyesi alması önerilir. Kapsül kullanımı ise sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kezdir. Her pakette 60 kapsül yer alır. Bu sayede bir paket ile bir ay boyunca ihtiyaç duyduğunuz takviyeyi alabilirsiniz. Ürün içerik bakımından temiz, sağlıklı ve güvenilirdir. İçeriği okuyarak alerjik reaksiyona sebep olacak bir maddenin olup olmadığını kontrol edebilir ya da hekiminize danışabilirsiniz. Ligone Milk Thistle Complex 60 kapsül yorumlar bölümünde bulunan müşteri fikirlerine ulaşarak kapsül hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ürünü düzenli olarak kullanan insanların görüşlerini okuyarak fikir edinebilirsiniz.

Ligone Milk Thistle Complex Uygun Fiyatlarla Trendyol'da!

Ligone Milk Thistle Complex Uygun Fiyatlarla Trendyol'da!

Online alışveriş kolaylığı ile müşterilere sunulan Ligone Milk Thistle Complex, özellikleri ve bitkisel içeriği ile dikkat çeker. Ürün içeriğinde büyük oranda devedikeni ekstresi ve enginar ekstresi yer alır. Karahindiba ekstresi, zerdeçal ekstresi, bioperine de içeren ürün karaciğer dostudur. Düzenli kullanımda safra kesesi taşı, alkol sonucunda oluşan karaciğer hasarları üzerinde büyük ölçüde etkili olan ürün, müşterilerden tam not alır. Kapsül şeklinde üretiliyor olması kullanım açısından da avantaj sağlar. Bir miktar su yardımı ile rahatça yutulan kapsül, sabah ve akşam olmak üzere kullanılması tavsiye edilir. Online alışveriş avantajı ile ürüne ulaşabilir, bütçenize uygun fiyatlar ile satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ligone Milk Thistle Complex 60 kapsül fiyatı, yorumları ve ürün özellikleri gibi bölümler ile alışverişinizi kolay hale getirerek satın alabilirsiniz.