1
Motosiklet İlk Yardım Seti kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti

64.000 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İdeal Makina Satıcı Ünvanı: SALİH GÜREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Vergi Kimlik Numarası: 4430022606
    Bu ürün İdeal Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * hidrolik sistem *6 lt yağ tankı * 88cm x 220cm kullanılabilir çalışma sehpası(kıyılık anahtarlık aparatı ile) * kıyılıksız çalışma alanı 70cm x 220cm * açılabilir arka teker sökme rampası kilit mekanizmalı * profesyonel teker mengenesi 23cm açılabilir * makina kapalı şekilde yerden yükseklik 17 cm * makina açık şekilde yerden yükseklik106 cm * üst tabla çalışma alanında 2 adet alüminyum saç mevcuttur.(deforme ve yıpranmayı önleme amaçlı) * akrilik boya kullanımı * hidrolik dolap ünitesinde Türk, İtalyan ve Alman üretimi ürünler kullanılmıştır * ana rengimiz Kırmızı Şase, Gri Ve Siyah Kıyılıktır Not : Diğer Renkler Talepleri İçin İletişime Geçiniz.
Geri Bildirim Ver

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti HDL 600

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet lifti elektro hidrolik sisteme sahiptir. Yüksek ağırlık kaldırma kapasitesi sayesinde üstün kullanıma sahiptir. Dayanıklı ve sağlam malzemeden üretilen hidrolik motorsiklet liftinin üst tablası alüminyum saçtan üretilmiştir. Üst çalışma alanında 2 tane alüminyum saç bulunması ürünün dayanıklılığını artırırken kullanım esnasında deforme olma ya da yıpranma gibi olumsuz etkilere karşı da direnç gösterir. Bu sayede daha uzun yıllar ilk günkü performansı ile kullanılabilen hidrolik motorsiklet lifti uzun ömürlüdür.

 
  • 6 lt yağ tankı
  • Hidrolik sistem
  • Kıyılıklı ve kıyılıksız çalışma alanı

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti Özellikleri

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti Özellikleri

İdeal Hidrolik Motorsiklet liftinin en önemli özelliklerinden biri iki farklı çalışma alanının bulunmasıdır. Bu alanlarda biri kıyılık anahtarlık aparatı ile olan çalışma alanıdır. 88 cm x 220 cm ölçülerinde kullanılabilir çalışma alanına sahiptir. Diğer bir çalışma alanı ise kıyılıksız çalışma alanıdır. Kıyılıksız çalışma alanının ölçüleri 70 cm x 220 cm'dir. Hidrolik motorsiklet lifti de açılabilir arka tekerleği sökmek için bir rampa sistemi vardır. Kilit mekanizmalı olan bu rampa sistemi sayesinde hemen hemen her motorsiklet uygun platform yapısı mevcuttur. Janta temas etmesini engelleyen özel bir mengene sistemi sayesinde lastik üzerinden sabitleme yapılabilir. Özel teker mengenesi açılıp, kapanabilir bir sisteme sahiptir. Bu sistem doğrultusunda teker mengenesi açıldığında mevcut uzunluk 23 cm civarındadır. Makina ölçülerinin uygun olması dilediğiniz alanda kullanılabilmesine olanak tanır. Kapalı bir şekilde kaldığında yaklaşık 17 cm yüksekliğe sahipken açıldığında yerden 106 cm yüksekliğe kadar çıkmaktadır.

 

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti Kullanımı

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti Kullanımı

Lift İdeal hidrolik motorsiklet lifti otomatik bir kullanıma sahiptir. Hidrolik motorsiklet liftinde bulunan güç ünitesi ve elektrik kontrol paneli sayesinde üstün performans sağlar. Motorsikletlerin kaldırılmasını kolaylaştıran bir ürün olan hidrolik motorsiklet lifti sessiz bir şekilde çalışır. Üretiminde akrilik boya kullanılması görsellik açısından önemli bir detaydır. İdeal hidrolik motosiklet lifti hem uzun ömürlü olması hem de dayanıklı olması bakımından önemli bir konuma sahiptir. Ağırlık taşıma kapasitesinin fazla olması, iki farklı çalışma alanına sahip olması ve her türlü motorsikletin taşınmasına olanak sağladığı için oldukça kullanışlıdır. Çalışma esnasında hız ayarının yapılabilmesi ve yüksek çalışma basınçlarının sağlanabilmesi de ürünün avantajlarının artmasına katkı sağlar. Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti HDL 600 için hazırlanan hidrolik dolap ünitesinde Türk, Alman ve İtalyan ürünleri kullanıldığından kalitesinde önemli ölçüde artış görülmektedir.

 

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti Fiyatı ve Yorumları

Lift İdeal Hidrolik Motorsiklet Lifti Fiyatı ve Yorumları

Motorsiklet liftinin ana rengi kırmızıdır. Bunun yanı sıra kıyılıklarla gri ya da siyah renkte olabilmektedir. Eğer özel bir renk talebiniz mevcut ise sipariş aşamasında belirtmeniz gerekmektedir. Lift İdeal Hidrolik motorsiklet lifti fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurulur. Bu özellikler çerçevesinde farklı fiyatlandırma sistemi bulunan motosiklet liftinde üstün performans ve uzun kullanım ömrü önemli bir kriterdir. Lift İdeal Hidrolik motorsiklet lifti yorumları ve değerlendirmeleri incelendiğinde ürün hakkında genel bilgiye erişim sağlayabilirsiniz. Kullanıcı yorumları ve puanlandırması ile ürün kalitesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz İdeal Hidrolik motorsiklet liftini Trendyol’dan hızlı ve güvenilir bir şekilde sipariş edebilir ve sağladığı avantajlardan yararlanabilirsiniz.