LEVANT Inek Gübresi Ve Perlit Katkılı Bitki Toprağı 40 Lt Özel Karışım

Ürün Bilgileri

LEVANT Inek Gübresi Ve Perlit Katkılı Bitki Toprağı 40 Lt Özel Karışım

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÖZEL KARIŞIM BİTKİ TOPRAĞI İNEK GÜBRESİ KATKILI 40 LT KULLANIŞI Saksılı bitkilerin yıllık bakımlarında saksı toprağının değiştirilmesinde kullanılır.Fidan dikim harcı olarak meyve ve süs fidanlarının dikiminde açılan çukura FİDAN DİKİM HARCI doldurulur ve içinde fidan dikilir. GENEL BİLGİLER: Fidan yetiştiriciliğinde kullanılmak üzere üretilen
  • sağlıklı, uzun ömürlü fidanların yetiştirilmesi için fidanın içine dikileceği, içeriğinde besleyici doğal katkılar olan karışım toprağına verilen addır. Fidanları dikmek için açılan çukura, fide büyüklüğü ve çukur büyüklüğüne göre konacak harç miktarı ayarlanarak fidanların altına konur. Zengin besin değerleri ile fidanın sağlıklı beslenmesi ve hızlı büyümesini sağlar. İçeriğinde bulunan yanmış keçi gübresi, volkanik tüf ve öğütülmüş çam kabuğu sayesinde fidanın istemiş olduğu sağlıklı ortam sağlanır. Yüksek besin değeri ve su tutma kapasitesi ile kimyasal katkısı bulunmayan doğal bir üründür.Çiçek Bakımında da saksı fidan harcı sağlıklı bir şekilde kullanılmaktadır. ÇİÇEK BAKIMI Salon bitkilerinin yerleştirirken dikkat edilmesi gereken noktalar şunlardır:Işık : Bir çok bitkiye güneş ışığı doğrudan verilmemelidir. Yaz aylarında kuzeye bakan cam önü uygun bir yerdir. Işığın genellikle duvardan yansıdığı yerlere yerleştirilmelidir. Nemlilik : İnce yapraklı bitkiler yoğun neme, daha kalın ve dolgun yapraklı bitkiler ise nem oranı daha düşük ortamlara ihtiyaç duyarlar. Isı : Büyüme dönemlerinde bitkinin bulunduğu ortamın ısı değişikliğine fazla uğramaması gereklidir. Soğuk havalarda bitkileri soğuğun girebileceği, cam kenarlarında ve perde arkalarında bırakmayın. Ateş ya da kalorifer yanına koymayın. Bitkileri hastalıklardan ve böceklerden korumak, tedavi etmekten daha kolaydır. Bu nedenle bitkilerin güçlü ve sağlıklı olmalarını sağlamak amacıyla ideal bir bir ortam yaratmalıyız. Hastalıklı bir bitkiyi, diğer bitkilere de bulaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak diğerlerinden hemen ayırmalısınız.
Geri Bildirim Ver