leplus Köpekler için 4'ü 1 arada Araba Koltuğu Kılıfı Köpekler için Arka Araba Koltuğu Kılıfları

7.099 TL

Ürün Bilgileri

leplus Köpekler için 4'ü 1 arada Araba Koltuğu Kılıfı Köpekler için Arka Araba Koltuğu Kılıfları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? ?Çok Yönlü ve Güvenli 4'ü 1 arada otomatik köpek koltuğu kılıfımız, dört ayaklı arkadaşlarıyla güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmek isteyen evcil hayvan sahipleri için mükemmel çözümdür. Arka koltuk kılıfı ile tasarlanan bu koltuk, araba koltuklarınız için maksimum koruma sağlar. Sevgili köpeğinizi seyahat sırasında güvende tutarak çizilmelere, dökülmelere ve lekelere karşı korur.
  • ? ?Su Geçirmez ve Kolay Temizlenir 4 kat su geçirmez kumaşı ile araba koltuğu kılıfımız idrar ve kazalara karşı mükemmel koruma sağlar. Kiri bir bezle kolayca silebileceğiniz veya elektrikli süpürgeyle silebileceğiniz için temizlik çok kolaydır. Daha derin bir temizlik için çamaşır makinesine de atarak sorunsuz bir bakım deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • ?[Depolama ve Organizasyon] Hareket halindeyken işleri düzenli ve düzenli tutmanın önemini anlıyoruz. Bu nedenle araba koltuğu kılıfımız, oyuncaklar, ikramlar ve kayışlar gibi çeşitli eşyaları rahatça saklamanıza olanak tanıyan 4 yerleşik saklama cebiyle birlikte gelir. ve dahası. Dağınık arka koltuklara elveda deyin ve düzenli ve düzenli bir alanın keyfini çıkarın.
  • ? [Kolay Kurulum ve Evrensel Uyum] Karmaşık kurulum süreçleri hakkında endişelenmenize gerek yok. Sadece koltuk bağlantısını takın ve tokayı arabanın koltuk başlığına takın, işte bu kadar! Araba koltuğu kılıfımız çoğu arabaya, kamyona, sedana ve SUV'a uyacak şekilde tasarlanmıştır ve bu da onu farklı araç modellerine sahip evcil hayvan sahipleri için çok yönlü bir seçim haline getirir.
  • ? ?Maksimum Konfor için Çoklu Modlar? Yenilikçi tasarımımız, özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için dört farklı mod sunar: hamak modu, yarı hamak modu, tezgah modu ve gövde modu. Köpeğinizin gezinmek için daha fazla alana sahip olmasını istiyorsanız veya rahat ve güvenli bir ortamı tercih ediyorsanız, 4'ü 1 arada araba koltuğu kılıfımız sizi korur ve evcil hayvanınıza her seferinde rahat ve keyifli bir seyahat deneyimi sunar.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Bmw X3
Geri Bildirim Ver