Lenco Ls-410wa Ahşap Dahili Hoparlörlü Bluetooth Pikap

11.999 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.999 TL

Ürün Bilgileri

Lenco Ls-410wa Ahşap Dahili Hoparlörlü Bluetooth Pikap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenco LS-410WA Ahşap Dahili Hoparlörlü Bluetooth Pikap Lenco LS-410 , yerleşik hoparlörlere sahip bir plak çalardır. 2 x 15 Watt ve 2 x 10 Watt olmak üzere 4 hoparlör, güzel dengeli bir ses sağlar. Plak çaların kullanımı kolaydır, sadece fişi takmanız yeterlidir ve en sevdiğiniz LP'nin keyfini hemen çıkarabilirsiniz! Veya Bluetooth 5.0 aracılığıyla akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki çalma listenizi plak çalardaki hoparlörlere aktarın. Ayarlanabilir hız ile 33 ile 45 rpm arasında seçim yapabilir, single ve LP'leri rahatlıkla oynayabilirsiniz. LS - 410 kayış tahrikli bir plak çalardır ve yüksek kaliteli Audio-Technica kartuşu ile donatılmıştır, bu nedenle ses kalitesi optimumdur ve LP daha uzun süre iyi durumda kalır. Start-stop butonu ile kaydı istediğiniz zaman durdurabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Plastik toz kapağı, plak çalarınızın bir toz tabakasının altında kaybolmamasını sağlar. Lenco LS-410 , güzel bir ceviz ağacıyla tamamlanmıştır. Ürün Özellikleri: Bluetooth 5.0 2 hız 33 ve 45 RPM Hareketli manyetik kartuş (MMC) Emniyet kemeri Başlat-Durdur işlemi 4 dahili hoparlör Çıkış Gücü: 50W RMS Ön amfi AÇIK-KAPALI Plastik tozluk İçindekiler: CE-UK çok fişli AC adaptörü Bağlantılar: RCA çıkışı, AUX girişi Boyutlar: 44x37x19.2 cm Kutuda ne var? LS-410 Pikap İğne Toz kaplamış AC adaptörü Garanti Süresi Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver