Leitz Cosy Masaüstü Düzenleyicili Evrak Rafı Sarı - L-5259

545,33 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Leitz Cosy Masaüstü Düzenleyicili Evrak Rafı Sarı - L-5259

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 11ofis Satıcı Ünvanı: HUZUR OFİS KIRTASİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464018774100013 Vergi Kimlik Numarası: 4640187741
    Bu ürün 11ofis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hem önemli belgelerinizi hem de tabletinizi, cep telefonunuzu veya diğer aksesuarlarınızı saklayabileceğiniz masa düzenleyicili A4 mektup tepsisi Bir mektup tepsisini, üstte kolayca duran ekstra bir saklama rafıyla birleştirerek günlük ihtiyaçlara hızlı erişim sağlar Hem folyo hem de letter boyutunda A4 ve C4 formatına kadar evrak, dergi ve klasörleri depolamak için uygundur Geniş ön açıklık, istiflendiğinde bile içeriklere kolayca erişilebilmesini sağlar Plastik içermeyen ambalaj Leitz'in Cozy Serisi, pozitif ve üretken bir çalışma ortamı yaratmak için ev tarzı konforu birinci sınıf kaliteyle birleştiriyor Leitz evrak sepetleri çalışma alanınıza tarz ve renk kazandırır ve aynı zamanda yüksek düzeyde organizasyon sunar. Böylece evde veya ofiste kullanım için idealdir. Tasarım ve geniş ön açıklık, nerede olursanız olun kendinizi her yerde evinizde hissetmenizi sağlar. Üstün kaliteli raflar A4 belgelerin, dergilerin ve klasörlerin saklanmasını sağlar. Evrak sepetleri hem tam olarak üst üste hem de kaydırılarak istiflenebilir. Her çalışma alanını kişisel olarak tasarlamak için Leitz Cosy serisini mat birinci sınıf ürünlerle kombine edin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver