7
Armatür kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Ledim Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel Tavan Armatürü Spot Led Lamba 30x30 Adaled

Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.2
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,09 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ledim Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel Tavan Armatürü Spot Led Lamba 30x30 Adaled

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİRAELEKTRİK Satıcı Ünvanı: DİLMAÇOĞLU ELEKTRİK TİC. LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297055712900018 Vergi Kimlik Numarası: 2970557129
    Bu ürün VİRAELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 WATT SIVA ÜSTÜ KARE LED PANEL BU ÜRÜNÜN IŞIK RENGİ BEYAZ EKONOMİK, ÇOK MODERN DİREK 220 VOLT A BAĞLAYARAK KULLANILMAKTADIR, DRİVER DAHİLDİR.
  • WATT: 24 W
  • VOLT: 220-240 V
  • IŞIK RENGİ: BEYAZ
  • ARMATÜR RENGİ: BEYAZ
  • KORUMA: IP 20
  • KALINLIK: 3 CM
  • ARMATÜR DIŞ ÇAPI: 30x30 CM
  • IŞIK RENGİ: 6500K Beyaz Işık
  • 85V-265V Çalışma Aralığı
  • Ev, Otel, Ofis ve Hastanelerde Kullanıma Uygundur. Dekoratif ve Tasarruf İstenilen Tüm Kapalı Yaşam Alanlarında Sorunsuzca Kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel 30x30

24 Watt Sıva Üstü Led Panel 30.000 saat kullanım ömrü 85V-265V çalışma aralığına sahiptir. Ev, otel, ofis ve hastanelerde kullanıma uygundur. Dekorasyon ve ışık tasarrufunun gerekli olduğu kapalı yaşam alanlarında kullanım kolaylığı sağlar. Led Tavan Spotu yalnızca kapalı yaşam alanlarında değil dilediğiniz her alanda kolay ve rahat bir şekilde kullanılabilir. Uygun ölçüleri, nitelikleri ve zarif görünümü ile tüm yaşam alanları ile uyum içerisine girebilmeyi başarır. Enerjiden ve elektrikten tasarruf sağlar, fotoğraf ve video gibi noktalarda çok daha net ve kaliteli görüntüler elde edebilmenize yardımcı olur.

  • Konforlu Aydınlatma
  • Etkili Görünüm
  • Farklı Alanlarda Kullanım

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel Farklı Alanlarda Dilediğiniz Gibi Kullanma İmkânı

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel Farklı Alanlarda Dilediğiniz Gibi Kullanma İmkânı

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel mutfak, banyo, koridorlar ve daha pek çok alanda rahat bir şekilde kullanılabilir. Özellikle de çok fazla zaman geçirilen yerlerde tercih edilerek iyi, konforlu ve göz yormayan aydınlatma sağlar. Led Spot Tavan Armatürü aynı zamanda fotoğraf ve video gibi unsurlara son derece ilgi gösteren insanların da beklentilerini tamamen karşılar. Beyaz ışığı ve uygun koşullara sahip olan aydınlatması ile kusursuz fotoğraflar ve videolar çekebilmenize yardımcı olur. Bu led panel ürünü her alanda dilediğiniz gibi kullanma imkanı sunmasına ek olarak kaliteli bileşenlerden meydana geldiği için hiçbir şekilde bozulma, düşme ve deforme olma gibi problemler ile sizi karşı karşıya bırakmaz. Aksine sizlere uzun süreli kullanıcı deneyimi yaşatarak hem zamandan hem de maddi bütçeden tasarruf sağlar.

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel ile Yaşam Alanlarında Şık Görünümler

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel ile Yaşam Alanlarında Şık Görünümler

Ledim Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel Tavan Armatürü Spot Led Lamba 30x30 konut ortamları için çeşitli dekoratif çözümlerde kullanılır, ancak aynı zamanda ofislerde, hastanelerde ve hatta okullarda da rahat bir şekilde kullanılır. Panelin boyutu, niteliği ve de işlevselliği tüm beklentilerinizi en ideal seviyede karşılar. Ucuz, enerji tasarruflu yapısına ek olarak gözünüzü yormaz ve kalabalık toplu alanlarda estetik bir hissiyat yaşatır. Görünüm olarak hem estetik ve sade bir görünüme sahiptir hem de kaliteli görünür. Bu sayede nerede kullanılacak olursa olsun direkt olarak uyum içerisine girebilmeyi başarır. Ledim Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel Tavan Armatürü Spot Led Lamba 30x30 yorumları noktası söz konusu olduğunda da her daim olumlu geri bildirimler almayı ve kullanıcıları son derece memnun etmeyi başaran bu ürün ayrıca kolay bir şekilde duvara monte edilebilir özelliklere de sahiptir.

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel ile Enerji ve Elektrik Tasarrufu Sağlama

24 Watt Sıva Üstü Kare Led Panel ile Enerji ve Elektrik Tasarrufu Sağlama

Ledim Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel Tavan Armatürü Spot Led Lamba 30x30 fiyatı da tüm beklentilerinizi karşılamayı hedefler, ürüne kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Ledim Beyaz Ledli 24 Watt Kare Sıva Üstü Led Panel Tavan Armatürü Spot Led Lamba 30x30 indirimleri ile çok daha uygun fiyatlara sahip olma imkanı bulabileceğiniz bu ürün sunmuş olduğu enerji tasarrufu açısından da yüksek puana sahiptir. Son derece başarılıdır ve her geçen gün daha fazla talep görür. Bu ürünü dilediğiniz gibi konumlandırmanız da mümkündür. Bu panel ayrıca, tasarım bütünlüğü oluşturmak için idealdir. Kullanımı da etkileyici bir şekilde kolaydır. Size bu noktada düşen tek görev uygulama alanını belirlemek ve satın alma işlemlerini gerçekleştirmek olacaktır. Bu ürün sayesinde hem modern evlere sahip olabilir hem de enerjiden tasarruf etmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.