Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 Ml

159,06 TL

Ürün Bilgileri

Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyaztuning Satıcı Ünvanı: EYYÜP AYVAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260139957
    Bu ürün beyaztuning tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sprey Boya Buzdolabı Beyaz 250 ML ÜRÜN RENGİ ÜRÜN AÇIKLAMASINDA YAZMAKTADIR. Düz Renkler Farklı birçok uygulama imkanı sunar. Aynı zamanda grafiti uygulamaları için kullanılan özel sprey boyama sistemleridir. Renk seçeneği çok geniş ve talep gören renklerden oluşmaktadır. Ahşap metal kağıt cam plastik ve kumaş üzerine uygulama yapılabilir. Aynı zamanda beton ve taş yüzeylerde de dekoratif amaçlı kullanılabilir. ÖZELLİKLER DÜZ renkler yüksek kapatıcılık gücünde sprey boyadır. Değişebilen farklı sprey başlıkları ile beraber birçok farklı kullanım şekilleri bulunmaktadır. Hızlı kuruma İç cephe ve dış cephede kullanıma uygunluk Güneş ışığına ve hava koşullarına karşı dayanım Renk ve parlaklığını koruma gücü Çizilmelere karşı dayanım Uzun süre dayanıklılık Tüm renklerinde yüksek kapatıcılık gücü Atmosferi kirletici CFC gazları bulunmamaktadır KURUMA Toz kuruma yaklaşık 10 dakika Dokunma kuruması yaklaşık 15 dakika Tamamen sert kuruma yaklaşık 24 saat TÜKETİM 250 ml ile yüzeye bağlı olarak 08 - 15 m² AMBALAJ BOYUTU 250 ml boya içerir. UYGULAMA
  • Yüzey hazırlama: Uygulama yapılacak yüzey yağ kir ve tozdan arındırılmış kuru ve temiz olmalıdır. Eski boyalar yüzeyden uzaklaştırılmalı paslı yüzeyler iyice zımparalanmalıdır. Gerekli ise astar uygulaması yapılmalıdır.
Geri Bildirim Ver

Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 ml

Sprey boyalar hem uygulanış hem de kullanım olarak pratik ve uzun ömürlü olur. Leader sprey boya buzdolabı beyazı 250 ml sayesinde en inatçı yüzeyleri bile halletmek mümkündür. En iyi sonuçları elde etmek için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bunlara dikkat edildiği takdirde kusursuz bir boya sonucu alınır. Gerek mobilya gerek duvar gerekse tasarım için kullanılabilecek olan bu ürün, müşteri için büyük pratiklik sağlar. Düz renkler arasında yer alan beyaz renk her yüzeye uyum sağlar. Neredeyse tamamen kapatma özelliğine sahip olan bu ürün, sert hava koşullarına karşı da dayanıklıdır. Boya işi, 250 ml hacme sahip olduğu için kısa sürede tamamlanır. Duvarlarda dekoratif amaçlarla kullanılabilecek olan bu ürünün genel özellikleri şöyledir:

  • Saniyeler içerisinde kuruma
  • Çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklılık
  • İç ve dış cephelerde kullanıma uygunluk

Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 ml Uygulaması

Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 ml Uygulaması

Leader boya birçok farklı yüzeyde efektif kullanım sağlar. Çoğu müşteri tarafından hem dekoratif hem de tasarım amaçlı olarak kullanılır. Özellikle de grafiti sanatını icra etmek isteyen müşteriler, pratiklik açısından sprey boyaları tercih eder. Buzdolabı beyazı rengine sahip ve Leader markasına ait bu ürün ile en zorlu yüzeyleri bile boyamak mümkündür. Düz renge sahip olduğu için parlak bitişe sahip olsa bile kapatıcılığı çok yüksektir. Değişebilen farklı sprey başlıkları bulunur. Bu da yüzeyden yüzeye göre değişebilen kullanım alanı sağlar. Duvarlarda daha çok badana ve kapatıcılık için kullanılırken özellikle ahşapta grafiti amacıyla kullanılır. Sıkıldığı andan itibaren renk ve parlaklığını korumaya başlar. Sıvı ile temasta akmaz, hava koşullarından ötürü aşınma yapmaz. Hem sanat hem de dekorasyon için kullanılabilecek ideal bir renge sahiptir.

Müşterilerin Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı Yorumları

Müşterilerin Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı Yorumları

Müşterilerin Leader sprey boya buzdolabı beyazı 250 ml yorumları sayesinde daha net karar vermek mümkündür. Kullananların en sıklıkla kullandığı alanlardan birisi kapatıcılığı yüksek olduğu için duvarlardır. Buzdolabı beyazı renginde olduğu için duvara sıkıldığı zaman herhangi bir fazla görüntü yaratmaz. Sıkıldığı an dağılan bu ürün, kolayca yayılır ve alana nüfuz eder. Ambalaj boyutu 250 mililitredir. Kuruması için yaklaşık olarak 24 saat kurumaya bırakmak gerekir. Parlak bir bitişe sahip olan ürün rengini ve dokusunu çok uzun süreler korur. Uygulama yapılmadan önce, yüzeyin boyaya hazırlanması gerekir. Sprey boyalar temiz alana çok sağlam ve sıkı tutunur. Yağmura, suya ve rüzgara karşı dayanıklı olan bu ürün, uzaktan uygulandığında daha verimli sonuçlar elde edilir. Topaklanma yapmaz ve yüzeyde tamamen homojen olarak dağılır.

Avantajlı Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 ml Fiyatı

Avantajlı Leader Sprey Boya Buzdolabı Beyazı 250 ml Fiyatı

Leader markasına ait boyanın uygulanması öncesinde ve sırasında dikkat edilmesi gereken noktaları bulunur. Sprey boyaları çalkalamadan kullanmak yüzeyde hoş bir görüntü bırakmaz. Bu yüzden kullanmadan önce homojen bir dağılım sağlamak için çalkalamak gerekir. Çalkalama bittikten sonra ise ürünü yakından değil uzaktan uygulamak daha iyi bir görüntü oluşturur. Yakından sıkılan sprey boyaların hakimiyetini elinizden kaçırabilirsiniz. Bu yüzden uzaktan, yüzeye tamamen hakim bir şekilde uygulamak çok önemlidir. Boyamak istenen alan uzaktan ve yavaş yavaş boyandığı zaman kusursuz ve pürüzsüz bir görüntü meydana gelir. Uygulanacak olan yüzeyin önceden zımparalanmış olması boyanın daha sağlam tutunmasını sağlar. Eğer yüzey yağlı ise ürünün içerisindeki bileşenler yüzeye tutunamaz. İstediğiniz yüzeyi boyamak için kullanacağınız bu ürünlere en uygun Leader sprey boya buzdolabı beyazı 250 ml fiyatları ile Trendyol farkıyla sahip olabilirsiniz.