6
Döşeme Çivi ve Zımba Çakma kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

LEADER TRADE Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası (tulumba El Presi) (orta Boy Delme Çakım Çıtçıt Makinesi)

607,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
611,52 TL604,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
635,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
636,02 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEADER TRADE Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası (tulumba El Presi) (orta Boy Delme Çakım Çıtçıt Makinesi)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAŞAR ÇARŞI Satıcı Ünvanı: GAYE VARDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8830518436
    Bu ürün YAŞAR ÇARŞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası (Tulumba El Presi) (Orta Boy Delme Çakım Çıtçıt Makinesi) Reklamcılar, tabelacılar, afişçiler, kuşgözü, tekstilciler kuşgözü , perçin, düğme kaplama, kanca, çıt çıt rivet, drop, klikIt, vb. işlerinizde, sanayide elektrik ve elektronik montajın da kapı ve pencere montajın da
  • alüminyum, panjur, ambalaj vb. islerinizde, trafik plaka tescilde
  • markalama vb. islerinizde
  • otomotiv ve matbaada, delme, zımbalama, etek bükme, çakma, kozmetik ve oyuncak montajında kullanılır. Tek bir makine ile bütün işlerinizde kalıp değiştirerek kullanabilirsiniz. SADECE KOLLU PRES OLARAK GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR. ÜRÜNLE BERABER HERHANGİ BİR KALIP GÖNDERİLMEMEKTEDİR. KALIPLARI AYRICA ALMANIZ GEREKMEKTEDİR Ürün Yanında L Anahtar( Kalıp Sıkmak İçin) 2 Adet Montal Vidası Somunlu

Ürün Özellikleri

  • Tip Mekanik
  • Çeşit Döşeme
Geri Bildirim Ver

Kuşgözü Düğme Çakma Makinası (Tulumba El Presi)

Tulumba El Presi reklam ve tabela asma işlemlerinizde, çeşitli kıyafetlere düğme ve çıt çıt eklemek istediğinizde, sanayi sektöründe elektrik ve elektronik montajı yapımında kapı ve pencerelerin montajının gerçekleşmesinde; alüminyum, panjur, ambalaj vb. işlerinizde, trafik plaka tescilde, markalama işlemlerine ihtiyacınız olduğunda; otomotiv ve matbaada, delme, zımbalama, etek bükme, çakma, kozmetik ve oyuncak montajında rahat bir şekilde kullanılır. Tulumba Presi Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası üstün kaliteli özelliklere sahip bir üründür ve bütün işlerinizde kalıp değiştirerek rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapıya sahip olması ve ayrıca çalışan tüm mekanik parçalarının ısıl işlem aşamalarından geçmiş olması da ürünün kalitesini artırmaktadır. Pratik ve kolay kullanımı ile alanındaki ihtiyacını doğru şekilde görmeyi başarmaktadır.

  • Masaya Sabitlenebilme
  • Dayanıklı Yapı
  • Çok Fonksiyonlu Kullanım

Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası Kullanımı

Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası ürününü kot pantolon, kuşgözü, zımba, imitasyon inci, aplike, zımba, kanca, toka gibi ürünleri giysi, çanta, ayakkabı, kemer, montaj, kumaş düğme ve zımba delikleri, iğne gibi ürünlerde kullanabilirsiniz. Bütün bu işleri tek bir makine kolay bir şekilde yapıyor. Yapacağınız işe göre sabitleme düzenlerini değiştirebilir ve kullanabilirsiniz. Kalıpları kolayca takıp çıkarabilirsiniz. Ürün alüminyum gövdeye sahiptir. Evde amatör olarak veya profesyonel olarak iş yerinde ve atölyede kullanılabilir. Tulumba El Presi Çıt Çıt Çakma Makinası modelini atölye masanıza veya yatak odanızda kullandığınız alana sabitleme seçeneğiniz de bulunmaktadır. Uygun olan alanlarda uygun vidaları kullanarak masaya sağlam bir şekilde sabitlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede düğmeleri çok daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabileceksiniz.

Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası Yorumları

Tulumba Presi Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası yorumları noktasında ürün tüm beklentileri karşılamakta olduğunu bir kez daha kanıtlamaktadır. Bu özel model sabit kalıp ile kullanılmaktadır. Sabitleme kalıbını değiştirerek istediğiniz çivileme işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz. Kotları aydınlatmak, kumaşa delikler eklemek, çıtçıt, boncuk veya çıtçıt eklemek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu modelin yaratıcılığı bunlarla sınırlı değil. Bir tıklama veya kanca kullanmak istediğinizde, bu kompakt tasarım devreye girebilir ve kullanımı kolay işlevselliği ile sizi tatmin edebilir. Giysi, çanta, ayakkabı veya kemer tasarlıyorsanız bu özel tasarıma da ihtiyacınız var. Düğme yapımı veya kumaş baskı ve zımbalama işlemleri için farklı el pompası kalıpları kullanarak bu ürünü beğenebilirsiniz. Atölyeniz için iyi bir aday olan el presi modeli uygun ağırlığı ile de öne çıkıyor. Gittiğiniz her yere yanınızda götürebilir ve eğlencenize her yerde kesintisiz olarak devam edebilirsiniz. Tulumba Presi Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası özellikleri ile hobilerinize kesintisiz devam edebilirsiniz.

Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası Fiyatı

Tulumba Presi Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası kullanımı da basit bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu modelin çalışması için hafif bir kuvvet yeterli olacaktır. El ergonomisine uygun olarak tasarlanan model, terzilerin de güvenle kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu ürünün, amatörlerin yanı sıra profesyoneller arasında popüler bir seçim olan modellerden biri olduğunu unutmayın. Bu ürün ile farklı kumaş yüzeylerine farklı tipte çıtçıtları dilediğiniz kadar ekleyebilirsiniz. Bu ürünün giyimden aksesuara ya da ev tekstili ürünlerine kadar çok iş yapanlar için ideal bir seçim olabileceğini belirtmekte fayda var. Gövdesi alüminyum olduğu için çok sağlamdır ve hafif darbelerden etkilenmez. Bu açıdan oldukça uzun bir hizmet ömrü sağlayabilir. Tulumba Presi Çıtçıt Kuşgözü Düğme Çakma Makinası kampanyaları ile bu ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilme seçeneğiniz de bulunuyor. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü anında sipariş vererek satın alabilirsiniz.