LCN Mykosept Mantarlı Ayak Bakım Losyonu 50 Ml

499 TL

Ürün Bilgileri

LCN Mykosept Mantarlı Ayak Bakım Losyonu 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: podiatry Satıcı Ünvanı: ARTI 90 DEMİR KURUMSAL HİZMETLER KOZMETİK TEKSTİL PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396058939600019 Vergi Kimlik Numarası: 3960589396
    Bu ürün podiatry tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lcn Mykosept bakteriyel iltihaplara ve mantarlara karşı koruma sağlar. Bakterili, mantarlı ayaklara uygulanır Mykosept aynı zamanda sağladığı koruma sayesinde kabin ürünü olarak da yoğun bir şekilde kullanılmalıdır Mykosept Plues pirokton patentli, tedavi amaçlı bir ürün olup el ve ayak tırnaklarındaki mantarları önler ve iyileştirir El ve ayak tırnaklarındaki mantarlar için etkili olan ürün Pirokton Olamin içerir ve tamamen tedavi amaçlıdır. Kişisel kullanım içindir. İlk aşamada, tırnak iyice kesilmeli ve törpülenmelidir. Ardından törpünün 240 granüllük tarafı ile hastalıklı bölge inceltilmelidir. İkinci aşamada ise Mikoset Plus ince bir katman halinde tırnağın üzerine uygulanmalıdır. Ürünün derinlemesine işlemesi için gerektiği durumlarda törpü işlemi tekrarlanmalıdır.
Geri Bildirim Ver