Lav Tuana 6 Parça Viski Bardağı

225,21 TL
(37,54 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Lav Tuana 6 Parça Viski Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAV Satıcı Ünvanı: GÜROK TURİZM VE MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0446003024900013 Vergi Kimlik Numarası: 4460030249
    Bu ürün LAV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6'lı Tuana Viski Bardağı
  • Viski bardağı kategorisi içerisinde tasarımı ile öne çıkan Tuana Viski Bardağı, aşağıdan yukarıya doğru genişliği hafifçe azalan malt viski bardaklarının esintisini taşıyor.
  • Güzel bir viskinin en özel yanlarından bir tanesi tadı olduğu kadar, bunu sağlayan aroması ve aromasının yaydığı kokudur.
  • Model, sahip olduğu tasarımla içkinin kokusunun hapsetmiyor ve aromanın yoğunluğunu azar azar bırakan tasarım ile viski içme keyfiniz tamamlanıyor.
  • Yükseklik: 95 mm,
  • Hacim: 320 cc
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lav Tuana 6 Parça Viski Bardağı

Lav viski bardağı, özel tasarımı ve içerik materyalleri açısından yüksek bir kaliteyi yansıtır. Özel sunumların kurtarıcı parçası haline gelen bu ürün, şık sunumlara eşlik eder. Günlük hayatta ve özel alanlarda pratik kullanımıyla dikkat çeken bu özel bardak modeli, kaliteli formu ile gözler önüne serilir. Modern ve estetik yapısı sayesinde, ideal ölçülerle kullanışlı bir ürün modeli olarak sunulur. Lav viski bardağı ile geniş kullanım alanlarında keyifli sunumlar oluşturulur. Şık ve zarif duruşu sayesinde göz kamaştıran bu ürün, 95 mm yükseklik ile geniş bir hazne sunar. 320 cc hacmi ve kolay tutuşu ile birlikte Lav Tuana bardak, pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Lav viski, bardağı, eşsiz tasarımı ile oldukça kaliteli bir ürün ortaya koyar.

  • Kaliteli sunum
  • Modern tasarım
  • Keyifli tüketim

Göz Dolduran Lav Viski Bardağı

Göz Dolduran Lav Viski Bardağı

Ürünün hijyenik yapısı tekrar kullanım sırasında müşterilere rahatsızlık verecek durumları ortadan kaldırır. Tasarımında kullanılan özel materyaller ve içeriği ile eşsiz bir lezzet oluşmasına katkı sağlayan bu ürün, çeşiti kullanım alanlarına da sahiptir. Lav tuana 6 parça viski bardağı, eşsiz detayları ve modern sunumu ile ayrıcalıklı bir ürün olarak yansıtılırken bununla eşsiz sunum sofraları oluşturulur. Tasarımının birbirinden farklı özellikleri ile geniş bir kitlenin ilgi odağı olan bu ürün, özel tasarımı ve kalitesini gözler önüne serer. Aynı zamanda dikkat çeken sofralar ile keyifli alanlar için zemin hazırlar. Lav Tuana 6 Parça Viski Bardağı yorumları ürünü kullanan bireylere bağlı olarak değişiklik gösterir. Genel itibari ile müşteri memnuniyeti sağladığı görülen bu ürün modeli, 6 parça olması ile özel sunumlarda pratik kullanım oluşturur.

Lav Viski Bardağının Şık Tasarımı

Lav Viski Bardağının Şık Tasarımı

Lav tuana, şeffaf görünümü ve asil yansıması ile eşsiz detaylarını yansıtır. Müşterilerin tüm dikkatini üzerine toplayan viski bardağı, zarafetiyle göz kamaştırır. Büyük bir hassasiyetle hazırlanan bu ürün, kusursuz özel tasarımı ve dayanıklı yapısı ile dikkat çeker. Lav tuana bardak birbirinden eşsiz çizgiler ve kusursuz görünüm ile birlikte özel parçalar halinde sunulur. İhtişamlı sofralara konuk olan bu bardaklar, oval şekli ve geniş haznesiyle sunumlarınızda rahatlık sağlar. Estetik formu ve rahat tutuşu ile kullanışlı bir yapı sunarken aynı zamanda yemek masasına uyumlu bir kombinasyon sağlar. Lav bardak modeli, sofraların en keyifli halini gözler önüne seren ürünler arasında yer alır ve geniş kullanım alanları ile sofralarınızda sıklıkla yer alır. Modern ve geliştirilmiş tasarımı ürünün detaylarını yansıtır. Özel tasarımı sayesinde kullanımı esnasında içki kokusunu hapsetmez.

Lav Viski Bardağının İndirimli Fiyat Avantajları

Lav Viski Bardağının İndirimli Fiyat Avantajları

Lav viski bardağı, modern tarzın yansımasını ortaya koyarken kampanyalı ürün fiyatları ile bütçe dostudur. Eşsiz tasarımı ve etkileyici detayları ile birlikte pek çok farklı alanda kullanım sağlayan bu ürün, özel materyali ile göz doldurur. Lav Tuana 6 Parça Viski Bardağı fiyatı ürün modeline ve tarzına bağlı olarak değişiklik gösterir. Üst düzey dayanıklılığı ve konforlu kullanımı ile bu viski bardağı, müşterilerin ilgisini çekmeyi başarır. Popülerliği ile oldukça dikkat çekerken aynı zamanda kullanışlı yapısı ile sofralarda özel bir ürün olarak yerini alır. Lav viski bardağı, ayrıcalıklı tasarımı ve şık dizaynı ile zarif bir görüntü oluşturur. Her evin olmazsa olmazı parçalarından olan bu bardak modeli, kusursuz yansımasını gözler önüne sererek kendinize hayran bırakır. Trendyol kolaylıklarından yararlanarak ürünü detaylı şekilde inceleyebilir ve uygun fiyatla sipariş edebilirsiniz.