Lav Dilek 12 Li Çay Seti - ( 6 Çay Bardağı + 6 Çay Tabağı )

329,90 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Lav Dilek 12 Li Çay Seti - ( 6 Çay Bardağı + 6 Çay Tabağı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENVAIGROUP Satıcı Ünvanı: FURKAN İSTENCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4810741194
    Bu ürün ENVAIGROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Lav Dilek 12'li Çay Seti - (6 Çay Bardağı + 6 Çay Tabağı)

Çay, her mevsim sıklıkla tercih edilen bir içecektir. Bu içeceği keyifli bir şekilde sunmak için setlere ihtiyaç duyulur. Modern tasarımları ve şık görünümleri ile ön plana çıkan çay setleri hem kahvaltılarda hem de günün diğer öğünlerinde kullanılır. Çay içmeyi seven, misafirlerine ikram edenler için tasarlanan Lav Dilek 12’li çay seti - (6 çay bardağı + 6 çay tabağı) şık bir tasarıma sahiptir. İdeal boyutlara sahip olan ürün tasarımları, müşterilere uzun ömürlü bir deneyim sunar. Set içerisindeki ürünler aile içerisinde rahat bir kullanım sağlamanıza yardımcı olur. Yapısını korumak için ürünleri parlatmak, kimyasal kullanmadan temizlemek önemlidir. Elde yıkamak ürünlerin uzun ömürlü olmasında etkilidir. Yapısında matlık, çizikler oluşmasını istemiyorsanız içtikten hemen sonra suya tutabilir ve kalıntıları temizleyebilirsiniz.

  • Şık ve zarif tasarım
  • Birbiriyle uyumlu parçalar
  • Kaliteli malzeme

Şık ve Estetik Tasarımıyla Lav Dilek 12’li Çay Seti

Şık ve Estetik Tasarımıyla Lav Dilek 12’li Çay Seti

Çay, kültürün içerisinde önemli bir yere sahiptir. Sofralarda yer alan bu içeceği sunarken çay setlerini kullanabilirsiniz. Lav çay seti içerisinde birbiriyle uyumlu şekilde tasarlanan çay bardağı ve çay tabakları bulunur. Estetik tasarıma sahip olan setler ile çayınızı uzun süre sıcak tutabilir, eliniz yanmadan rahat bir içim sağlayabilirsiniz. Set içerisindeki ince belli estetik görünüme sahip çay bardaklarını kullanarak misafirlerinize şık bir sunum hazırlayabilirsiniz. Beyaz cam renklerine sahip tabak ve bardaklar, hediye olarak da sunulan bir alternatiftir. Çeyizlik, hediyelik olarak sunulan bu model 2 veya 4 kişilik ailelere oldukça uygundur. Kış ve yaz aylarında da kullanabileceğiniz modern tasarım ürünleri, çayın ısısını kaybetmeden uzun süre sıcak kalmasına yardımcı olur. Sapsız olarak tasarlanan model, geniş bir kitle tarafından büyük talep görür.

Sunumları Güzelleştiren Göz Alıcı Lav Dilek 12’li Set

Sunumları Güzelleştiren Göz Alıcı Lav Dilek 12’li Set

Lav Dilek 12’li çay seti modeli içerisinde çay tabağı da sete dahil olarak sunulur. Şık tasarımlara sahip olan bu model, 6 parçadan oluşur. Toplamda içerisinde 12 parça bulunur. Günlük kullanımda, özel günlerde severek kullanabileceğiniz tabak bardak setleri ile içeceğinizi sıcak bir şekilde tüketebilirsiniz. Sunumlarınıza farklılık katan bu kaliteli ürünler, temizleme sürecinde de özenli davranıldığında uzun süre kullanıma olanak tanır. Çizmeyen, yapısına zarar vermeyen kimyasal malzemeleri kullanmadan temizleyebilir ve tekrar kullanıma devam edebilirsiniz. İnce bele sahip kahvaltı bardakları ile günün ilk öğününü rahatlıkla yapabilirsiniz. Alt cam kısmı kalın olarak tasarlanan, konulan yüzeyde soğuğu geçirmeden içerisindeki içeceği uzun süre sıcak tutabilen ürün modeli, uygun fiyatlarla satışa sunulur. Isıyı koruma özelliği yüksek olan Lav Dilek setini satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Lav Dilek 12’li Çay Seti Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Lav Dilek 12’li Çay Seti Fiyatları ve Yorumları

Setler, kaliteli cam materyal kullanılarak üretildiğinden kırılmaya karşı direnç gösterir. Lav Dilek 12’li çay seti - (6 çay bardağı + 6 çay tabağı) yorumları ve müşterilere ait değerlendirmeler incelendiğinde, ürünlerin tasarım detaylarının beğenildiği görülür. Sevdiklerinizle ev içerisinde, ofiste ve daha pek çok yerde ikramda bulunmak amacıyla bu şık seti tercih edebilirsiniz. Ayrıca ev görme hediyesi olarak da yeni taşınan çiftlere götürebileceğiniz bir alternatiftir. Bu fincanlar içeceklerinizi uzun süre sıcak tutmaya yarayan dayanıklı malzemelerden üretilir. Çocukların da güvenle tüketebileceği ürün modelini tercih ederek güvenilir bir kullanım sağlayabilirsiniz. Elde yıkandığında uzun ömürlü olan ürün modellerini inceleyerek seçim yapabilirsiniz. Lav Dilek 12 parça çay seti fiyatı ve ürünlere dair müşteri değerlendirmelerini inceleyebilir, sizlere ve sevdiklerinize uygun setleri online alışverişin adresi Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.