LattePanda 2g 32gb Storage ( Windows 10 Lisanssız )

5.474,82 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.355,74 TL

Ürün Bilgileri

LattePanda 2g 32gb Storage ( Windows 10 Lisanssız )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LattePanda tam sürüm Windows 10 çalıştırabilen, dört çekirdekli Intel işlemciye sahip bir geliştirme kartıdır. 3 adet USB portu, dahili WiFi ve Bluetooth 4.0 ve Arduino yardımcı işlemcisi sayesinde nesnelerin interneti (IoT) projeleriniz için ideal ve güçlü bir çözümdür. Tam Sürüm Windows 10 Desteği Raspberry Pi gibi diğer geliştirme kartlarının aksine LattePanda, sahip olduğu x86 tabanlı Intel işlemci sayesinde kişisel bilgisayarlarımızdan alışık olduğumuz Windows 10 sürümünü çalıştırmaktadır. Hızlı ve Güçlü LattePanda tek kart bilgisayar dünyasına yepyeni bir güç ve performans getiriyor. Dört çekirdekli Intel 1.8GHz işlemcisi, 2GB RAM ve 32GB dahili flaş depolama alanı sayesinde gerçek zamanlı görüntü işleme ve CNC kontrolü gibi projeleri kolaylıkla gerçekleştirebilir. Üstün Genişletilebilirlik LattePanda kartı üzerinde 1 adet USB 3.0, 2 adet USB 2.0 portları, dahili WiFi ve Bluetooth 4.0 desteği ve Arduino yardımcı işlemcisi bulunmaktadır. Bu demektir ki aklınıza gelen hemen her cihazı LattePanda'ya bağlayabilmeniz mümkündür: Yazıcılar, joystikler, kameralar ve daha fazlası. Windows bilgisayarınızda çalışan tüm cihazlar LattePanda'da da çalışacaktır. Arduino Uyumlu LattePanda sadece bir Windows bilgisayar olmasının ötesinde sahip olduğu Arduino yardımcı işlemcisi sayesinde sensörler ve diğer donanımlar kullanılarak gerçek dünya ile etkileşim için de kullanılabilir. Özellikler İşlemci: Intel Cherry Trail Z8300 Quad Core 1.8GHz
  • İşletim sistemi: Windows 10 Home 30 Günlük Deneme Sürümü
  • RAM: 2GB DDR3L
  • Depolama alanı: 32GB
  • GPU: Intel HD Graphics, 12 EUs @200-500 Mhz, tek kanal bellek
  • 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0 ports
  • WiFi ve Bluetooth 4.0 desteği
  • Dahili Arduino yardımci işlemcisi: ATmega32u4
  • Video çıkışı: HDMI and MIPI-DSI
  • Dahili dokunmatik panel konektörü
  • 100Mbps Ethernet desteği
  • 6 GPIO bağlantısı, Cherry Trail işlemciden
  • 20 GPIO, Arduino Leonardo'dan
  • 6 adet tak ve kullan Gravity sensor konektörü
  • Güç girişi: 5V/2A
  • Kart büyüklüğü: 88 * 70 mm
  • Dökümanlar Resmi Dökümanlar
  • Github Sayfası
  • ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

LattePanda 2 GB/32 GB Windows 10 Board Lisanssız Geliştirme Kartı Fiyatı - Trendyol

Masaüstü bilgisayarda temel parçalar vardır. Bunlar kısaca işlemci, anakart, RAM, bellek ve ekran kartı olarak sıralanabilir. Bunların her biri maliyetli ve kıymetli parçalardır. Birbirleri ile uyumlu çalışmaları için soketlerinin ve nesillerinin uyumlu olması gerekir. LattePanda Windows 10 lisanssız 2G / 32 GB B4B3 her bileşeni içerisinde bulunan bir geliştirme kartıdır. Bu ürünü aldığınız zaman bazı bilgisayar parçalarına ihtiyacınız kalmaz. Normal bir cihazda Windows çalışıyor ise bu LattePanda 2G/32GB modelinde de çalışır. Ürünün Wi-Fi ve Bluetooth desteği bulunur. Bu iki bileşen normalde masaüstü bilgisayarlarda bulunan özellikler değildir. Harici olarak istenirse yerleştirilen donanımlardır. Bu unsurlar genel olarak dizüstü ürünlerde bulunur. Bu teknolojik ürün ile her parçayı tek üründe birleşik olarak kullanabilirsiniz.

  • Tek kart bilgisayar anlayışı
  • Wi-Fi ve Bluetooth desteği
  • 32 GB harici depolama

LattePanda Windows 10 Lisanssız Kart Avantajları

LattePanda Windows 10 Lisanssız Kart Avantajları

Gelişen dünya ile birlikte tüketim çılgınlığı ucu bucağı belirsiz bir hal alır. Bu durumda bazı yerlerden tasarruf etmeye çalışmak gerekebilir. LattePanda Windows 10 lisanssız 2G / 32 GB ile tek bilgisayar anlayışı hüküm sürer. Amaç, bu parçada bulunan donanım ve arayüz birimleriyle her şeyi tek karta toplamaktır. 4 çekirdekli işlemcisi, 2 GB RAM özelliği ve 32 GB dahili belleği ile bir bilgisayarda olması gereken temel öğeleri kapsar. Gerekli parçalar ile bu özellikler katlanabilir ve geliştirilebilir. Windows 10’un güncel versiyonuyla uyumludur. LattePanda Windows 10 lisanssız 2G / 32 GB yorumlarından yola çıkarak ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Memnuniyet derecesini görerek fikir sahibi olabilir ve satın alma işleminize karar verebilirsiniz. Kasanızı son teknoloji ile bir üst seviyeye çıkarmak isterseniz tercihinizi bu üründen yana gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

LattePanda Windows 10 Lisanssız Özellikleri

LattePanda Windows 10 Lisanssız Özellikleri

Bilgisayarınıza bağlı çeşitli araçlar kullanıyor olabilirsiniz. Buna örnek olarak yazıcı ve joystick gösterilebilir. LattePanda Windows 10 lisanssız modelinde de bu araçlar rahatlıkla kullanılabilir. Windows 10 yüklü herhangi bir cihaz ile aynıdır ve bu tip yardımcı ürünler ile kusursuz uyumla çalışır. Tek kart bilgisayarın avantajı her elektronik cihaz ile uyumlu çalışan bir sisteme sahip olması ve parça israfına yer vermemesidir. Üzerinde bulunan USB portu, harici bellek gibi ürünleri takabilmenizi sağlar. Dilerseniz diğer portlarını da kullanarak ürünü geliştirebilirsiniz. LattePanda Windows 10 lisanssız 2G / 32 GB kullananlar arasında yer almak isterseniz ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 32 GB hafızaya sahip olması ürünün çalıştırılması için yeterli bir hafızadır. Windows 10’un güncellemelerini rahatlıkla yapabilmesi adına harici bir bellek ile destekleyebilirsiniz.

LattePanda Geliştirme Kartı Fiyatları

LattePanda Geliştirme Kartı Fiyatları

Kasanızın içerisine yerleştirdiğiniz her parça değerlidir. Her birinin işlevi farklıdır ve birbiri olmadan düzgünce çalışamazlar. Tek parça kart ile bilgisayarınızda kusursuz bir uyumla çalışacak parçaları birleştirebilirsiniz. Montaj ve macun ile yapıştırma derdi olmadan ürünü kullanabilirsiniz. LattePanda Windows 10 ile uyumlu oldukça işlevsel bir üründür. Cihaza dilediğiniz gibi format atabilir ve sistemi kendinize göre kurabilirsiniz. 2 GB RAM kapasitesi ile standart işlevleri yerine getirebilirsiniz. Yüklü sistem gerektiren programlar ve oyunlar için geliştirme yaparak cihazınızı yükseltebilirsiniz. LattePanda Windows 10 lisanssız 2G / 32 GB fiyatlarını takip edebilir ve ihtiyacınız doğrultusunda satın alabilirsiniz. Sipariş vereceğiniz zamanı bütçenize göre ayarlayabilir ve çeşitli kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Wi-Fi ve Bluetooth desteği ile kablosuz cihazların hepsine güçlü bir şekilde bağlanabilir ve kesintisiz kullanabilirsiniz. Trendyol fırsatlarıyla tek parça bilgisayar anlayışına katılabilirsiniz.