1
Sehpa & Stand kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Makaslı ( Taşıma Çantalı )

Çok Al, Az Öde!
1 x  263 TL
%5 indirim
2 x  249,85 TL
499,70 TL
%7 indirim
4 x  244,59 TL
978,36 TL
%10 indirim
10 x  236,70 TL
2.367 TL

Ürün Bilgileri

Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Makaslı ( Taşıma Çantalı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yonka Müzik Satıcı Ünvanı: YONKA ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0982078639100001 Vergi Kimlik Numarası: 9820786391
    Bu ürün Yonka Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri Tel Nota Sehpası Metal Konstrüksiyon Sağlam plastik aksamlar Makaslı ayak sistemi Taşıma Çantası ( Kılıf )
Geri Bildirim Ver

Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Makaslı (Taşıma Çantalı)

Şarkı söyleyerek ya da enstrüman çalarak müzik ile ilgilenen insanlar, bazı destek ürünlerden faydalanırlar. Nota sehpası bu ürünler arasında bulunur. Orkestra şefleri, solistler ve enstrüman çalan insanlar, bu aksesuarı sıkça tercih ederler. Lastvoice Nt-106 tel nota sehpası modeli, pratikliği ve sağlamlığı ile müzisyenler tarafından beğenilebilir. Sık kullanılan ve müzik alanında ihtiyaç duyulan bir üründür. Şarkı sözlerinin ya da müzik notalarının takip edilebilmesi için kullanılan aksesuar, son teknoloji ile üretilir. Amatör ya da profesyonel müzisyenlerin rahat kullanabilecekleri Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Makaslı (Taşıma Çantalı) olması özelliği ile kolaylık sunar. Makaslı olması pratik açıp kapatabilme imkanı verir. Bu müzik aparatı katlanarak küçültülebilir ve kolay kullanım imkanı sağlar. Bu özelliği sayesinde kullanılmadığı zaman fazla yer kaplamaz.

  • Zarif tasarım
  • Pratik kullanım
  • Ayarlanabilir boy

Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpasının İşlevsel Avantajları

Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpasının İşlevsel Avantajları

Nt-106 nota sehpası, pratik kurulum avantajına sahiptir. Aksesuarın üretiminde malzeme olarak metal ve sağlam plastik kullanılır. Kaliteli plastik aksamları sayesinde herhangi bir sallantı durumu yaşanmaz. Ürünün kullanım sırasında sallanmaması müzisyenler için önem taşır. Nt-106 Tel Nota Sehpası makaslı ayak sistemine sahiptir. Bu özellik kolay katlayabilme imkanı sağlar. Her türlü müzik aktivitesinde kullanıma uygun olan sehpa, nota kağıtlarının rahat okunmasına olanak verir. Notaların yazılı olduğu kağıt veya defteri, rüzgar gibi dış etkenlerden koruyarak olabilecek aksilikleri önleyebilir. Ayrıca modelin taşıma çantalı olması avantaj sağlar. Bu özelliği sayesinde kullanacağınız her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Ürün sağlam ve dayanıklı çantası ile otobüs ya da minibüs gibi toplu taşım araçlarında oldukça rahat taşınabilir. Markanın ergonomik tasarımlı bu modeline siz de sahip olabilirsiniz.

Lastvoice Nota Sehpasının Dikkat Çeken Özellikleri

Lastvoice Nota Sehpasının Dikkat Çeken Özellikleri

Başarılı markanın bu nota sehpası, kullanacak kişinin boy uzunluğuna göre alçaltılıp yükseltilebilir. Ayrıca katlanabilme özelliği ile oldukça küçük boyutlara getirilebilmesi tercih sebeplerinden biridir. Modelin kağıt ya da defter konulan standı metal malzemelidir ve telden kolları bulunur. Bu kollar, nota veya şarkı sözlerinin bulunduğu defterin düşmesini önler. Seçkin markanın dikkat çeken bu modeli, müzik insanlarının beklentilerini karşılama potansiyeline sahiptir. Müzisyenler için oldukça fazla önem taşıyan bu aksesuar, dik ve sağlam duruş özelliği ile tercih edilebilir. Marka ya da model ile ilgili fazla bilginiz olmadığında Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Makaslı (Taşıma Çantalı) yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü kullanan müşterilerin, marka ve model ile ilgili deneyimleri size fikir verebilir. Bu sayede nota sehpasının aradığınız kriterlere uygun olup olmadığını ayrıntılarıyla öğrenebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Avantajlı Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Fiyatları

Avantajlı Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Fiyatları

Lastvoice Nt-106 Tel Nota Sehpası Makaslı (Taşıma Çantalı) fiyatı, fonksiyonları ve malzeme özelliklerine göre belirlenir. Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen model, her bütçeye uygun fiyatlarla satışa sunulur. Sağlam duruş özelliği bulunan ürün, sahnede yaşanması mümkün olan olumsuzlukları önleyebilir. Bunun yanı sıra şık ve kibar bir tasarıma sahip olan aksesuar, bu özelliği ile izleyiciyi rahatsız etmez. Seçkin markanın bu modeli, kullanılmadığı zaman kılıfında saklanarak ürünün zarar görmesi önlenebilir. Hem taşıma kolaylığı sunan hem de yıpranmasını engelleyen kılıf, dayanıklı malzemeden üretilir. Müzik ile ilgilenen kişilerin isteğe bağlı olarak yararlanabilecekleri bu nota sehpası, işlevselliği ile fark yaratır. Ürünün boyutları ideal ölçüdedir. Kullanacak olan kişiye göre boy ayarlaması yapılabilir. Ayrıca nota kağıtlarını ya da defterini koyabileceğiniz stand, kaliteli metal malzemedendir. Kaliteli markanın bu modeline, Trendyol’un avantajlı fiyatlarıyla erişebilirsiniz.