Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 60 ml 3 Adet

500 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 60 ml 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anorya Satıcı Ünvanı: ERSİN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2751253749
    Bu ürün Anorya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lapitak Topuk Bakım Kremi 60 Ml Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri İçeriğindeki gliserin, allantoin ve E vitamini ile cildi nemlendirerek önlenmesine yardımcı olur. Uzun süre devam eden nemlendirici etkisiyle kuruyan topukların bakımını yaparak ipeksi bir görünüm kazandırır. Ürün Kullanımı Kuru ve temiz ayağa istenilen sıklıkta kullanılabilir. Ürün Avantajları Etil alkol içermez.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Çatlak
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi Bakımlı Ayaklar

Topuk, ayak tabanında bulunan ayağa bağlı bir alandır. Ayağın arka bölümü olarak da adlandırılabilir. Ayağın şeklini belirleyen önemli bölgeler arasında yer almaktadır. Bununla beraber sağlıklı bir görünüme ve sağlıklı bir topuğa sahip olmak son derece önemlidir. Sağlıklı bir ayak ve topuk derisi elastik, pürüzsüz, yumuşak bir yapıya sahiptir. Oldukça önemli olan bu doku ayakların daha sağlıklı ve daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağlar. Topuk çatlakları ise pek çok ayakta bulunabilecek bir sorundur. Derinin ince ve derin yarıklar halinde ortaya çıkmasıdır. Oldukça kuruyan deri de gevrek, pürüzsüz ve sert bir tabaka oluşur. Lapitak topuk çatlak bakım kremi ise bu sağlıksız görünümün ortadan kalmasını sağlaması açısından son derece önemlidir. Lapitak topuk kremi ayakların daha yumuşak olabilmesi adına kullanımını gerektiren son derece önemli bir krem çeşididir.

  • Sağlıklı Topuklar
  • Yüksek Onarım Yapısı
  • Güçlü Formül

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 60 ml Kullanımı

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 60 ml Kullanımı

Ayaklar, vücut iskeletinin en önemli yapısını oluşturan uzuvlardandır. Vücudun dengede kalabilmesini, yürüyebilmeyi, sağlam basabilmeyi sağlayan en önemli yerlerden biri olmaktadır. Bununla beraber ayağın bir kısmı olan topuklar da iskelet görevi içerisinde önemli bir yere sahiptir. Bu uzuvlar bakım isteyen ve sağlıklı olması durumunda işlevini normal şartlar içerisinde yerine getiren alanlardır. Fakat zamanla topuklarda yanlış bakım veya nemsizlikten dolayı çatlamalar meydana getirebilir. Çatlamaların giderilebilmesi için pek çok ürün kullanımı mevcuttur. Lapitak topuk çatlak kremi kullanımı yüksek onarım yapısı ile oldukça kolay ve basit bir işlemdir. Öncelikle temizlenmiş ve iyice kurutulmuş ayaklara uygulanır. Ürün bir miktar alınarak ayaklara masaj yaparak hafifçe uygulanır. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanımı önerilir. Lapitak topuk çatlak kremi kullananlar çoğunlukla topuklarında birçok çatlak sorunu yaşayan kullanıcılardır.

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 3 Adet lapit3 Yorumları

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 3 Adet lapit3 Yorumları

Topuk çatlakları ince ve derin yarıklar olarak kendini gösterilebilir. Bu alanların tedavisi ve yüzeyin eski haline dönebilmesi için doğru ürünlerle doğru bir tedavi süreci bulunur. Topuk çatlakları derinin yüzeyinden derinleşen yarıklardır. Bu yüzden onarıcı, cilt dokusunu yenileyici ve nem oranı yüksek ürünler kullanılmalıdır. Lapitak topuk çatlak kremi 60 ml tüpler içerisinde satışa sunulmaktadır. Ayaklara hafifçe masaj yapılarak krem ayak yüzeyine ve topuklara yedirilir. Güçlü formülü ile topuklardaki çatlakların giderilmesini sağlar. Lapitak topuk çatlak kremi yorum açısından incelendiğinde pek çok fikir ile karşılaşılmaktadır. Bu fikirler ürün hakkında gözlemleri veya ürünün kullanımı esnasında yaşanan olayları kapsar. Kullanıcılar genellikle ürün öncesi, ürün kullanım sırası ve ürün kullanım sonrasında gözlemledikleri değişimleri, farkları yorumlar içerisinde değerlendirmektedir. Lapitak çatlak bakım kremi 60 ml 3 adet lapit3 olarak satışa sunulur.

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 60 ml 3 Adet lapit3 Fiyatı

Lapitak Topuk Çatlak Bakım Kremi 60 ml 3 Adet lapit3 Fiyatı

Lapitak topuk çatlak bakım kremi 60 ml 3 adet olarak satışa sunulmuştur. Uzun süreli kullanım sunan avantajlı bakım ürünleri arasındadır. 60 ml boyutuna sahip plastik şişeler içerisinde doldurularak satışa sunulur. 3 adet 60 ml ürün bulunmaktadır. Ürün stoklamak adına oldukça faydalı bir set çeşididir. Özellikle topuk çatlağı ile ilgili sorunları olan insanların kullanımı açısından son derece önemlidir. Ayak topuğunun daha fazla zarar görmemesi daha fazla aşınmaması ve yarıkların genişlememesi adına kullanımı gerekli ürünlerin başında yer almaktadır. Lapitak topuk çatlak kremi fiyatı ise ürünü satan satıcıların belirlediği fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Çeşitli kampanyalara ve çeşitli satış fiyatına sahip bir üründür. Bu ürüne Trendyol üzerinden hızlı, basit ve kolay bir şekilde ulaşım sağlamak mümkündür. Daha sonrasında ise ihtiyaç veya istek doğrultusunda ürünü hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.