LapisButik Yüzüklerin Efendisi Fosforlu Karanlıkta Parlayan Yüzük Kolye

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

LapisButik Yüzüklerin Efendisi Fosforlu Karanlıkta Parlayan Yüzük Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYEMES LTD Satıcı Ünvanı: BAYEMES TAKI ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0152065817000001 Vergi Kimlik Numarası: 1520658170
    Bu ürün BAYEMES LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karanlıkta parlayan moon kolye

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

LapisButik Yüzüklerin Efendisi Fosforlu Karanlıkta Parlayan Yüzük Kolye

Yüzüklerin Efendisi fosforlu karanlıkta parlayan yüzük kolye, şık tasarım detaylarıyla dikkatleri üzerine çeker. Sıra dışı çizgilere sahip olan bu ürün, sevilen bir film serisi olan Yüzüklerin Efendisi’nin sevenleri için özel olarak tasarlanır. Bunun dışında şık görünümü sayesinde pek çok kişiye de hitap eder. Bu ürün, şık bir hediye seçeneği olarak da tercih edilebilir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun ve sorunsuz bir kullanımı mümkün hâle getirir. Bu kolye, farklı tarzlara uyum sağlamayı da başarır. Spor ya da klasik giyim türleri için şık bir aksesuar olur. Bu ürünü, 8 numara parmak ölçüsüne sahip olan kişiler; yüzük olarak da kullanabilirler.

  • Kolye, karanlıkta parlayan fosforlu tasarıma sahiptir.
  • 8 numara yüzük ölçüsüne uygundur.
  • 45 cm kolye ölçüsüne sahiptir.

Yüzüklerin Efendisi Fosforlu Yüzük Kolye Özellikleri Nelerdir?

Yüzüklerin Efendisi Fosforlu Yüzük Kolye Özellikleri Nelerdir?

Ürün, şık bir kolye olarak kaliteli özelliklere sahiptir. Yüzüklerin Efendisi fosforlu karanlıkta parlayan yüzük kolye, 8 numara parmak ölçüsüne de uyum sağlamayı başarır. Bu nedenle yüzük olarak kullanımı da mümkündür. Kolye ucundaki yüzüğün üzerinde, filmi anımsatan semboller bulunur. Gün ışığında normal bir görünüme sahip olan yüzük, karanlıkta parlar. Fosforlu tasarıma sahip olması, ürünü ilgi çekici hâle getirir. Yüzüklerin Efendisi fosforlu karanlıkta parlayan yüzük kolye, 45 cm uzunluğunda zincire sahiptir. Metal zincir tasarımı, ürünün kalitesini ortaya çıkaran detaylar arasındadır. Ürünü, sevdiğiniz farklı bir zincire takarak da kullanabilirsiniz. Şık görünümlü bu yüzük kolye, farklı uzunluklara getirilerek de kullanıma uygundur. Böylece ürün, farklı beklentilere hitap etmeyi başarır.

Yüzüklerin Efendisi Karanlıkta Parlayan Yüzük Kolye Kaliteli midir?

Yüzüklerin Efendisi filmine uygun tasarım detaylarına sahip olan bu ürün, kalitesiyle de göz doldurur. Ürünün hem zincir hem de yüzük kısmında kullanılan metal alaşım, kararmaz malzemelerden oluşur. Zincirin bağlantı noktaları da dayanıklı bir şekilde hazırlanır. Bu sayede kolye, uzun süreli kullanım için uygun hâle getirilir. Farklı tarzlara uyum sağlayan bu aksesuarda kullanılan fosforlu detay da ürünün kalitesini görebileceğiniz bir başka noktadır. Kolyenin yüzük kısmı, yeterli düzeyde ışığa maruz kaldığında, uzun bir süre parlamaya devam eder. Kolyenin zincirindeki klips de dayanıklı bir parçadır. Bu kısım aynı zamanda ürünü, kolay bir şekilde takıp çıkarmanıza da yardımcı olur. Ürünün kalitesi hakkında objektif bilgiler edinmek için Yüzüklerin Efendisi fosforlu karanlıkta parlayan yüzük kolye yorumlarına göz atabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Fosforlu Parlayan Yüzük Kolye Kimlere Hitap Eder?

Yüzüklerin Efendisi temalı şık kolye, farklı tarzlara hitap etme konusunda başarılıdır. Bu ürün özellikle Yüzüklerin Efendisi hayranlarının ilgisini çeker. Fosforlu bir tasarıma sahip olan ürün, filmi hiç izlememiş olan kişilerin de dikkatini çekebilir. Bu ürünü dilerseniz kendiniz için satın alabilir dilerseniz de sevdiklerinize, ince düşünülmüş bir hediye olarak tercih edebilirsiniz. Avantajlı boyutları, ürünün hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun olmasını sağlar. Ayrıca kolye, estetik bir tasarıma sahip olduğu için kadınlar kadar erkeklerin de ilgisini çeker. Kaliteli tasarım detaylarına sahip olan ürün, uzun süre boyunca kullanmanız için de idealdir. Yüzüklerin Efendisi fosforlu karanlıkta parlayan yüzük kolye fiyatı da şık bir aksesuar edinmek kişilerin bütçesine uyumlu aralıkta bulunur. Bir tek ürünle hem yüzük hem de kolye sahibi olabileceğiniz göz önüne alındığında, bu tasarım avantajlı bir seçenek olarak da ön plana çıkar. Kalitesiyle dikkat çeken bu ürüne sahip olmak için Trendyol’da sunulan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.