LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYEMES LTD Satıcı Ünvanı: BAYEMES TAKI ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0152065817000001 Vergi Kimlik Numarası: 1520658170
    Bu ürün BAYEMES LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karanlıkta parlayan moon kolye

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye

Kolye çeşitleri, kişilerin günlük hayatta sıklıkla kullanmayı tercih ettiği aksesuarlar arasında bulunur. Kolye modelleri kombinlerin ön plana çıkmasını sağlayan aksesuarlardan bir tanesidir. Estetik ve şık bir tasarıma sahip olan Lapis kolye müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Kombinlerin tamamlayıcı parçası olan kolye modeli sıklıkla tercih edilir. Bu model halk arasında gök taşı ya da gece taşı olarak bilinen lapis taşı kullanılarak üretilir. Lapis taşı aynı zamanda mavi taş olarak da adlandırılır. Kıymetli mücevherler arasında yer alan lapis taşı, göz alıcı bir görünüme sahip olması ile öne çıkar. Karanlıkta parlama özelliğine sahip olan kolye modeli, günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürün ile kombinlerinizi kolay şekilde tamamlayabilir ve şık bir görünüme kavuşma imkanı elde edebilirsiniz.

  • Estetik ve şık görünüm
  • Karanlıkta parlama özelliği
  • Değerli lapis taşı

Göz Alıcı Görünüme Sahip Olan Moon Kolye

Göz Alıcı Görünüme Sahip Olan Moon Kolye

Aksesuar çeşitleri arasında yer alan kolye modelleri, estetik görünümleri ile ön plana çıkarlar. Zarif ve şık görünüme sahip olan bu model hem kadınlar hem de erkeklerin kullanımına uygun olarak tasarlanır. Ay şeklinde olan ürünün ortasında ise estetik görünümü ile öne çıkan lapis taşı yer alır. Lapis Butik Moon kolye, karanlıkta parlama özelliğine sahip olması ile dikkat çeker. Gündüz saatlerinde gün ışığından aldığı enerjiyi kullanan ürün, akşam saatlerinde karanlık alanlarda parlar. Bu sayede sıradışı ve güzel bir görünüm oluşturur. Modern tasarımı ile dikkat çekici bir görüntüye sahip olan LapisButik kolye modeli, her kıyafet ile kombinlenebilir. Her yaşa ve cinsiyete hitap eden bu model ile göz alıcı kombinlere sahip olabilir ve istediğiniz her an şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye Yorumları

LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye Yorumları

Kolye modelleri, modası geçmeyen aksesuarlar arasında yer alır ve her kombinin tamamlayıcı parçası olarak bilinir. Elbise, kazak, tişört ya da askılı bluz ile rahatlıkla kombinlenebilen moon kolyenin kullanım alanı oldukça geniştir. Bu ürünün kullanım alanının geniş olması sıklıkla tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Karanlıkta parlayarak göz alıcı bir görüntüye sebep olan moon kolye ile kıyafetlerinizi tamamlayabilir, kombinlerinize küçük ama şık bir detay ekleyebilirsiniz. LapisButik karanlıkta parlayan moon kolye, kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Her anınıza eşlik etmek için özel olarak tasarlanan Lapisbutik moon kolye, lapis taş detayı ile büyük beğeni toplamayı başarır. Bu modeli şık bir davete katılırken ya da günlük yaşantınızda kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kombininize ekleyeceğiniz bu model ile karanlık çöktüğünde tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye Fiyatı

LapisButik Karanlıkta Parlayan Moon Kolye Fiyatı

LapisButik karanlıkta parlayan moon kolye fiyatı, ürünün sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Bu ürün, şık ve estetik görünümü ile göz alıcı görünüme sahip olan kombinler yapmanıza yardımcı olur. Lapis taş detayı ile göz alıcı görünüme sahip olan ürün, istediğiniz her kıyafet ile kullanılabilir. Kaliteli malzemeler ile üretilen bu ürün uzun süreli kullanıma olanak tanır. Bu ürün karanlıkta parlama özelliği sayesinde müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. LapisButik karanlıkta parlayan moon kolye yorumları kısmında yer alan müşteri görüşlerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir ve alışverişinize keyifle yön verme imkanı elde edebilirsiniz. Estetik görünümü, şık görünüme sahip olan lapis taşı detayı ve karanlıkta parlama özelliği ile öne çıkan LapisButik moon kolye modeline Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı sayesinde kolay şekilde sahip olabilirsiniz.