Landyachtz Siyah Kaykay

9.750 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Landyachtz Siyah Kaykay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gargamel Satıcı Ünvanı: GARGAMEL SPOR MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389074351700018 Vergi Kimlik Numarası: 3890743517
    Bu ürün Gargamel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Landyachtz battle axe black space rock longboard complete Klasik bir kıl kuyruğu şekli ve alçaltılmış duran platform, ilk kez bir tahta alıp binmeyi öğrenmek isteyen biri için en iyi kombinasyon olabilir. Dışarı çıkın ve bir battle axe ile şehrinizi şık bir şekilde keşfedin! Battle axe paper tiger, 38? uzunluğunda ve 9,4” genişliğinde, arkaya doğru önemli bir daralma gösteren bir uzun tahta. 8 katlı akçaağaç yapısı, ona süper düşük sürüş yüksekliği ve yumuşak içbükey özelliği ile birlikte orta derecede esneklik sağlar ve işe gidip gelmek için hızlı, rahat bir tahta arayan yeni başlayanlar veya biniciler için ideal olan çok dengeli bir platform haline getirir. Battle axe, derin oymalar ve kendinden emin seyirler için ideal 50 derece 180mm bozayı gen 6 trucklarımızla donatılmış olarak gelir. Tekerlekler 70mm 78a hawgs supremes olup, hızlı yuvarlanmanızı, sert bir şekilde kavramanızı ve yolunuzdaki her şeyin üzerinden geçmenizi sağlar. Ölçüler L: 38,2" | w: 9,4" | wb: 27,2" (inch) %100 kanada akçaağacı Kanada akçaağacı, dünyanın en iyi kaykaylarında kullanılan güçlü ve dayanıklılığı ile kanıtlanmış bir malzemedir. Drop through Trucklar tahtanın üst kısmından monte edilerek manevra kabiliyetinden ödün vermeden daha dengeli bir sürüşün keyfini çıkarın. Tahta şekli Arka kısmında hemen hemen hissedilmeyen hafif içbükey kısım, ihtiyaç duyduğunuzda ihtiyacınız olan kontrolü size vermek için tasarlanmıştır. Rocker Rocker, güverte açılarını bir kaykaycının doğan duruşuna göre ayarlayarak daha rahat bir ayak platformu sağlar. Aynı zamanda pano kontrolü ekler ve ayaklarınızın altındaki duyarlılığı arttırır.

Ürün Özellikleri

  • Model Longboard
  • Renk Siyah
  • Çeşit
Geri Bildirim Ver