LAND OF MYTH Lom1192 Yeni Nesil Dolaşık Saç Açma Tarama Fırçası Ahtapot Dizayn Esnek Diş Kıvırcık Saç - Pembe

179,95 TL

Ürün Bilgileri

LAND OF MYTH Lom1192 Yeni Nesil Dolaşık Saç Açma Tarama Fırçası Ahtapot Dizayn Esnek Diş Kıvırcık Saç - Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAND OF MYTH STORE Satıcı Ünvanı: LAND OF MYTH KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608132810000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081328100
    Bu ürün LAND OF MYTH STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

LAND OF MYTH LOM1190 Yeni Nesil Ahtapot Dizayn Pembe Kıvırcık Saç Açma Tarama Fırçası

Land Of Myth LOM1192 pembe yeni nesil kıvırcık saç tarağı, saçları acıtmadan açmak için kullanılır. Başta kıvırcık saçlar olmak üzere her saç tipi için uygundur. Çok kıvırcık olan saçlarda da ürünü tercih ederek saçı kolaylıkla açabilirsiniz. Saça zarar vermeden ve saçı çekmeden açmak için ideal bir taraktır. Duş sonrası ıslak ya da kuru saç için bu tarağı kullanmanız mümkündür. Pembe dışında yeşil ve siyah rengi de mevcuttur. Tarağın tutma kısmı kaydırmaz kauçuktandır. Kolay şekilde kavrama imkânı sunan bu tarakla kendi saçınızı ya da başkasının saçını rahatça tarayabilirsiniz. Nazikçe taramanızı sağlayan bu ürünle çocukların da saçlarını taramanız mümkündür.

  • Birbirinden bağımsız hareket eden dişleri vardır.
  • Pembe renklidir.
  • 6,5 cm x 25 cm ebadındadır.

Land Of Myth Lom1192 Esnek Dişli Pembe Tarağın Özellikleri Nelerdir?

Land Of Myth Lom1192 Esnek Dişli Pembe Tarağın Özellikleri Nelerdir?

Land Of Myth LOM1192 saç açma tarama fırçası, pembe renklidir. Bu rengiyle birçok kişinin ilgisini çeker. Bunun yanı sıra yeşil ve siyah renkleri olan tarağın diğer seçenekleri de rağbet görür. Canlı renkleriyle hem çocukların hem de yetişkinlerin hoşuna giden tarağı sizler de kendiniz ya da sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Özel dizaynıyla saçları çekmeden kolay şekilde açabilmenize imkân tanır. Özellikle kıvırcık saçlar gibi açmanın daha zor olduğu saçlarda dahi etkilidir. Daha narin olabilecek çocukların saçlarında da bu tarağı tercih edebilirsiniz. Yaşlarına bağlı olarak kendileri tarayabileceği gibi sizler de yardımcı olabilirsiniz. Islak ya da kuru fark etmeksizin kolayca en karışık saçları dahi açmanız mümkündür. Kadınların yanı sıra erkekler de tarağı kullanabilirler. 25 cm uzunluğunda olan tarağın dişli kısmı ise 6,5 cm genişliğindedir.

Land Of Myth Yeni Nesil Kıvırcık Saç Tarağının Avantajları Nelerdir?

Land Of Myth Yeni Nesil Kıvırcık Saç Tarağının Avantajları Nelerdir?

Land Of Myth LOM1192 ahtapot dizayn, esnek pembe dişleriyle kolayca saçı açmanızı sağlar. Tarak standart tasarımların aksine yeni nesil ahtapot dizayndır. Bu da dişlerin birbirinden bağımsız olarak saçı çekmeden taramanızı sağlar. Böylece en karışık ve şekil vermesi zor saçlarda dahi bu tarağı tercih edebilirsiniz. Ek olarak esnek pembe dişleri de tarama esnasında hareket edebilir. Sert taraklar yerine esnek oluşu sayesinde daha kolay şekilde saçı açabilmenizi ve canınızı acıtmamanızı mümkün kılar. Bu da tarama işlemi esnasında saçların koparak dökülmesinin ve zarar görmesinin önüne geçer. Böylece saçlarınız sağlıklı kalmaya devam eder. Ürünü kullanan kişilerin deneyimlerine de göz atarak daha kolay şekilde karar verebilirsiniz. Bunun için Land Of Myth LOM1192 pembe yeni nesil kıvırcık saç tarağı yorumlarını incelemeniz yeterlidir.

Land Of Myth Ahtapot Dizayn Saç Açma Fırçası Dayanıklı mıdır?

Land Of Myth Ahtapot Dizayn Saç Açma Fırçası Dayanıklı mıdır?

Land Of Myth saç tarağı, esnek yapıdaki dişleriyle uzun süreli kullanıma uygundur. Dayanıklı materyalden üretilen bu tarak oldukça dayanıklıdır. Sağlam materyallerden üretildiği için hiçbir sorun olmadan her yere taşıyabilirsiniz. Seyahatlerde ya da yolculuklarda yanınızda bulundurmanız oldukça kurtarıcı olur. Zor şekil alan ve açılan saçlar için kullanılır. Buna ek olarak diğer tüm saç tiplerinde de tercih edilebilir. Saçı çekmeden ve saç derisini acıtmadan tarayabilmenizi sağlar. Ayrıca tarama esnasında koparak dökülmenin de önüne geçer. Sizler de bu ürünü hem kendiniz hem de çevrenizdekiler için tercih edebilirsiniz. Bu sayede saç taramak acılı bir işlem olmaktan çıkar. Land Of Myth LOM1192 pembe yeni nesil kıvırcık saç tarağı fiyatını öğrenmek isterseniz mobil uygulamaya girebilirsiniz. Bunun yanı sıra web sitesini de ziyaret ederek ürün yorumlarını okuyabilir, hızlı ve güvenli alışverişin keyfine varabilirsiniz.