Lancome La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml 3614272101388

578,90 TL

Ürün Bilgileri

Lancome La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml 3614272101388

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Delicesine aşkın parfümü: La Nuit Trésor À la Folie ile tanış
  • Trésor aşk hikayesinin tutku dolu yeni yorumunda, aşkın gözü kör eden heyecanı, delice bir tutkuyla harmanlandı
  • Gerçek ve delicesine aşkın doruğa ulaştığı o anda zaman durdu
  • Tutku dolu gecenin kalbindeki unutulmaz koku, La Nuit Trésor À La Folie, aşkın heyecanının verdiği tarif edilemez hissi somutlaştırmak için yaratıldı
  • Odunsu ve çiçeksi notaların harmanıyla hayat bulan bu şehvet iksirinin kalbinde duygusal vanilya, gül özleri ve paçuli özüyle bir araya geldi
  • Trésor ailesinin ikonik mücevheri elmas, ateş ve enerjiyi temsil eden yakut rengine büründü
  • boynunda bir siyah kurdele ile sarmalandı

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 30 ml
  • Boy Mini Boy
Geri Bildirim Ver

Özel ve Etkileyici Kokularla Lancome Parfüm

Lancome La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml 3614272101388 çiçeksi ve odunsu kokuları sevenlerin tercih ettiği ürünlerden biridir. Uzun süre kalıcı özelliği ile unutulmaz bir etki bırakmaktadır. Vanilya, gül özleri ve paçuli özüyle harmanlanmış oldukça tutkulu bir parfümdür. Bu muhteşem özlerin bir araya gelmesiyle ortaya muazzam bir koku çıkmıştır. Koku hafızası güçlü insanların direkt anımsayacağı bir parfümdür. Vanilyanın güçlü, derin ve keskin kokusu gül ve paçuli özleriyle birleşince ortaya yoğun ve nahoş bir parfüm sunmaktadır. Kadınların sevdiği ve yüksek oranda tercih ettiği parfümlerden biridir. Yoğun kokulara duyarlı iseniz Lancome La Nuit Tresor A La Folie kullananlar oldukça memnun ve uzun süreli kullanımından bahsetmektedir. Yoğun kokusu tek bir sıkımda dahi hissedilmektedir.

  • Güvenilir Formül
  • Şık Şişe Tasarımı
  • Gün Boyu Süren Kalıcılık

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml 3614272101388 ile Asil ve Zarif Bir Gün

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml 3614272101388 ile Asil ve Zarif Bir Gün

Lancome La Nuit Trésor A La Folie özü itibariyle gün boyu etkisi altına alan bir kokuya sahiptir. Vanilyanın yoğun ve tutkulu kokusu gülün özüyle harika bir uyum sergilemiştir. Bu iki esans hem şık bir şişede yer almaktadır hem de tek bir sıkımın kalıcı yaygın kokusunu barındırmaktadır. Sahip olduğu hoş esans sayesinde birçok kişinin ilgisini çeken bir parfümdür. Bu sebepten dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. İsteğe bağlı olarak günlük hayatta ya da özel zamanlarda bu parfümü kullanabilirsiniz. Tek bir sıkımda dahi etkisini gösterebilen ve uzun süre kalıcılık sağlayabilen La Nuit Trésor A La Folie parfüm uzun süreli kullanım için oldukça uygundur. Birbirine benzeyen tüm kokulardan kendini belli eden farklı ve tutkulu bir esans özleri ile harmanlanmıştır. Vanilya ve şekerli kokuları barındıran parfümü tercih ederek kendi kokunuz haline getirebilirsiniz.

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml Özünde Ne Saklı

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml Özünde Ne Saklı

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum de diğer ürünler gibi doğadan gelen bir ilhama sahiptir. Vanilya tropikal ormanların ev sahipliği yaptığı orkidenin bir türü olan, vanilya orkidesinden üretilmektedir. Bu eşsiz bitki her yerde her şekilde kullanılmaktadır. Mutlaka her şekilde ilgiyi kendine çekmeyi başaran bir o kadar hafif bir o kadar da sert etkilerini görebiliriz. Vanilya, parfüm nota özünde keskin ya da hafif olabilir. Bu değerli ürün olan La Nuit Tresor A La Folie 30 ml parfümde yoğun olarak karşımıza çıkar. Gül özleri ve paçuli özleri ile karışarak Tresor ailesinin geleneksel görünümünü almıştır. Bir elmas şekline sahip oldukça şık bir şişeye sahip bu koku siyah bir kurdele ile şıklığı tamamlamaktadır. Şık görüntüye sahip olan bu parfümü dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Sahip olduğu vanilya, gül özleri ve paçuli özleri kokusunu uzun bir süre vücudunuzda taşıyabilirsiniz. La Nuit Tresor A La Folie Eau De Parfum sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml Yorumları

La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml Yorumları

Lancome La Nuit Trésor A La Folie yorum ve değerlendirmeler ile parfüm hakkında deneyimleme şansını yakalamak mümkündür. Parfümün yoğunluğu, derecesi, kalıcılığı kullanıcı yorumlarında mevcuttur. Dikkate değer kullanıcılar her zaman ürün hakkında detaylı deneyim sunmaktadır. Odunsu ve çiçeksi kokulardan hoşlanan tüm kadınların vazgeçilmez ürünüdür. Teninizde kalıcılık sağlar ve canlandırıcı etki yaratan kokuyu her an hissetmenize yardımcı olur. Şişesinin şık ve bir o kadar da ergonomik tasarımı dilediğiniz zaman yanınızda sağlama rahatlığını sağlamaktadır. Zevk sahibi tüm kadınların tenine yakışacak olan bu parfüm hem gündüz hem de gece için oldukça kullanışlıdır. La Nuit Trésor A La Folie Eau De Parfum 30 ml satın al işlemini Trendyol size en uygun fiyat özelliği ve fırsatları ile sunmaktadır.