Lancome Hydra Zen Glow - Alkol Içermeyen Aloe Vera Özlü Likit Nemlendirici Yüz Kremi 50 Ml

2.049,99 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Lancome Hydra Zen Glow - Alkol Içermeyen Aloe Vera Özlü Likit Nemlendirici Yüz Kremi 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİNİKOZ Satıcı Ünvanı: EMRE YİĞİT ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0660595426
    Bu ürün MİNİKOZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hydra Zen Glow Nemlendirici, hafif likit nemlendirici dokusu ve amino asitler, aloe vera, hyalüronik asit & gül özleri içeren formülü ile: 24 saat* boyunca nemlenmiş bir cilt sağlar. Cildi yatıştırır, dış etkenlere karşı savunmaya yardımcı olur. Tüm gün boyunca sağlıklı görünen ışıltılı bir cilt sağlar. Cilt bariyerini güçlendirerek cilde canlı bir görünüm verir. Aktif yaşam tarzı ile hava kirliliği, kuru ve soğuk hava gibi cildi strese sokabilecek günlük etkenler cildin nemini kaybetmesine, rahatsız hissetmesine ve solgun görünmesine sebep olabilir. Lancôme'un yeni nesil günlük nemlendiricisi, stresin ciltteki görülür belirtilerini azaltmak için amino asitlerle formüle edildi. Daha iyi bir sonuç için ile cildinizi temizledikten sonra ile nemlendirmeye hazırlayabilir, Hydra Zen Glow Likit Nemlendirici ile istediğiniz sağlıklı ve ışıltılı bilr cilt görünümüne ulaşabilirsiniz. Dermatolojik test altında kontrol edilmiştir. Alkol içermez. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Önerilen Kullanım: -Günlük olarak sabah ve akşam temizlenmiş yüze, tonik ve yüz serumu kullandıktan sonra kullanın. Göz serumu ve göz kremi uygulamadan önce veya sonra kullanılabilir. -İlk kez kullanırken, formül dağıtılana kadar memeye basarak pompayı doldurun (yaklaşık beş pompa). -Nemlendiriciyi yüze ve boyuna iki veya üç pompa uygulayın ve emilene kadar formülü eşit şekilde yayın. -Kuru ve hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. -Dermatologlar tarafından güvenlik açısından test edilmiştir. -Komedojenik değildir. -Complex of 14 Amino Acids: Known for anti-aging and elasticity properties and to help support proteins, like collagen—giving skin its supple and smooth texture. -Hyaluronic Acid: Known for its ability to enhance moisture retention and skin hydration and to help support skin's moisture barrier functions. -Organic Aloe Vera: Known for its soothing, moisturizing, and antioxidant protection properties.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Şişe
  • Form Jel
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • İçerik Hyalüronik Asit
Geri Bildirim Ver