Lancome Absolue Rich Cream- Zengin Bakım Kremi 60 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.640 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.900 TL

Ürün Bilgileri

Lancome Absolue Rich Cream- Zengin Bakım Kremi 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LANCOME Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün LANCOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beslenmiş ve aydınlık görünen bir cilt için Lancôme
  • Yeni Absolue Rich Cream'i sunar. Kremin kalbinde, ileri teknoloji kullanılarak elde edilen üç güçlü gül özü bulunur. Bu formül, cildinizi nemlendirerek, daha dolgun bir cilt görünümünü destekler. Daha pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilt için kırışıklıkların ve çizgilerin görünümünü azaltır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Lancome Absolue Rich Cream Yenileyici Bakım Kremi 60 Ml

İçeriğinde bulunan farklı formüller ile üretilen Lancome Absolue Rich Cream yenileyici bakım kremi 60 ml cilde oldukça faydası olan bir üründür. Cildin yenilenmesi açısından yararlı olan bu krem ile cildinizi bambaşka bir hale getirebilirsiniz. Cildinizi sürdüğünüz andan itibaren uzun saatler nemlendiren bu krem tam anlamıyla istenen bakımı sağlar. Herkesin nem sorunu olmayan ve nemlendiricisinin oldukça kaliteli ve güzel etki bırakan özellikte olmasını istemesi doğal bir durumdur. Kuru cilt ciddi anlamda sorun oluşturduğu için nemlendirilmesi oldukça önemlidir. Bu bakım kremi tam da bu duruma hizmet eder. Ürünün kalitesi ve düzenli kullanımı ile bu oldukça mümkündür. Siz de bu ürünü satın alarak cildinizi çok iyi şekilde nemlendirebilir ve cildinizin kurumasına son verebilirsiniz.

  • Kaliteli ve cilt dostu
  • Etkili özel formül
  • Canlı ve nemli bir görünüm

Lancome Rich Cream Bakım Kremi 60 Ml Özellikleri

Lancome Rich Cream Bakım Kremi 60 Ml Özellikleri

Krem, gül özlerinin birleşimi sayesinde elde edilir. En önemli özelliği ise tek kullanımı ile 24 saat kadar etkili olmasıdır. Ürüne ulaşmak için 3614272049161 numarası kullanılabilir. Bu sayede ürüne kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Cilt görünümünü sıkılaştıran özelliği sayesinde daha genç bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cildin yenilenmesine yardımcı olarak daha son derece yeni bir duruş sergiler. Cilde uygulanması durumunda form değiştirmesi ve daha dolgun şekilde beslemesi de son derece mümkündür. Cildin yenilenmesini gözle görülür şekilde değiştirmesi de bir diğer olumlu özelliğidir. Daha aydınlık ve canlı görünmek için siz de Lancome Absolue Rich Cream yenileyici bakım kremi 60 ml satın alarak memnuniyetle kullanabilirsiniz. Kullanım şekli de son derece pratik ve kolay olduğu için hiç uğraşmadan uygulama yapabilirsiniz.

Lancome Absolue Cream Bakım Kremi 60 Ml Kullanımı

Lancome Absolue Cream Bakım Kremi 60 Ml Kullanımı

Dikkat çeken ürünün kullanım aşaması son derece basit olduğu için nerede olursanız olun ürünü yanınızda bulundurmanız halinde her yerde kullanabilirsiniz. Lancome Absolue Rich Cream uygulanması için cildinizin temiz olması gerekir. Daha sonra parmak uçlarınız yardımıyla kremi cildinize uygulamaya başlamalısınız. Yüzünüze ve boynunuza uygulayabileceğiniz bu kremi tampon hareketler yardımı ile bölgeye dağıtmalısınız. Dışa doğru tampon hareketler sayesinde cildiniz kremi en iyi şekilde emerek olumlu etki etmesini sağlarsınız. Lancome Absolue Creme Riche Rich Cream uygulama aşamasının önemli olduğu kadar düzenli kullanımı da dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Düzenle kullanım ile daha hızlı sonuç alarak faydasını görebilirsiniz. Siz de ürüne satın alarak cildinizi en güzel şekilde bakabilirsiniz. Ürünü gece gündüz fark etmeksizin her zaman kullanabilirsiniz. Bakım kreminin içeriği ve üretim şekli tüm ciltler için uygundur ve sakıncası yoktur.

Lancome Rich Cream Bakım Kremi 60 Ml Fiyat

Lancome Rich Cream Bakım Kremi 60 Ml Fiyat

Ürünün birçok avantajı ve olumlu etkisi olduğu kadar fiyatı da son derece caziptir. Lancome Absolue Rich Cream yenileyici bakım kremi 60 ml fiyat açısından bütçe dostudur. Bütçenize uygun olan fiyatı ile hiç düşünmeden alacağınız bu ürün ile cildinize en iyi şekilde bakabilirsiniz. Lancome Absolue Rich Cream yenileyici bakım kremi 60 ml yorum yapanlar da üründen memnun kaldıklarını ve beğenerek kullandıklarını belirtirler. Lancome Absolue Rich Cream yenileyici bakım kremi 60 ml kullananlar ürünün ciltte ciddi farklar yarattığını belirterek ürünü sürekli olarak kullandığından bahseder. Temizlenmiş cilde parmak uçlarıyla tampon hareketi yapılarak uygulanan ürün, yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltır. Siz de bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilir ve cildinizde yarattığı farka şahit olabilirsiniz