Genel Markalar Düz Beyaz Plastik Pvc Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare

1.488,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.489,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Düz Beyaz Plastik Pvc Duvar - Tavan / 10 Adet 20 Cm X 3 Metre - 6 Metrekare

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SerMimar Satıcı Ünvanı: YAĞMAHAN İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928044494400001 Vergi Kimlik Numarası: 9280444944
    Bu ürün SerMimar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİR PAKET FİYATIDIR VE BİR PAKETTE 10 ADET 20 CM X 3 METRE LAMBİRİ BULUNUR. 20 CM X 3 METRELİK 10 ADET LAMBİRİ 6 METREKARE ALAN KAPATIR.
Geri Bildirim Ver

Lambiri Düz Beyaz Plastik PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 cm x 3 Metre - 6 Metrekare

Lambiri, evler için sıklıkla kullanılan ve çeşitli malzemelerden yapılan bir kaplama çeşididir. Bu malzemeler, genellikle evlerin duvar ve tavanlarında tercih edilir. Lambiri, iç mekan dekorasyonunda tercih edilen ve sevilen bir üründür. Bu malzemeyle kaplanan yerler ferah ve aydınlık görünür. Bulunduğu ortama şıklık ve bütünlük katar. Bunların yanı sıra uzun süre boyunca boya işlemi gerektirmediğinden kullanımı da kolaydır. Lambiri düz beyaz plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm x 3 metre - 6 metrekare ürünü çok sayıda müşteri tarafından severek kullanılan bir çeşittir. Bu ürünün çok sevilmesininin sebeplerinden biri ise kalitesidir. Kalitesi ile uzun yıllar boya gerektirmeden kullanılabilir. Böylece hem temiz hem de ferah görünüm ile memnuniyet sağlar.

  • Kaliteli malzeme
  • Düz beyaz tasarım
  • Pratik tavan ve duvar kaplama

Lambiri Düz Beyaz Plastik PVC Duvar - Tavan 10 Adet Avantajı

Lambiri Düz Beyaz Plastik PVC Duvar - Tavan 10 Adet Avantajı

Lambiri, birçok iç mekan tasarımında kullanılabilir. Evinizi kaplayabileceğiniz gibi ofisiniz için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birçok evde bulunan bu ürünü seçerken bazı özelliklerine dikkat etmeniz gerekir. Aradığınız özelliklere sahip lambiri, kullanışlı ve pratik olmalıdır. Lambiri düz beyaz plastik PVC duvar sahip olduğu özellikleriyle avantajlı ve ön plana çıkan bir üründür. Düz ve beyaz renge sahiptir. Bu renge sahip olması sayesinde odanın tüm renklerine uyum sağlar. Her odaya uyum sağladığı gibi, ferah ve temiz bir görünüm de kazandırır. Plastik olması ile kolay bir kullanıma sahiptir. Bu sayede oldukça kolay şekilde kaplama yapılabilir. Ürünü kullanarak istediğiniz şekilde kendiniz kaplayabilirsiniz. Hem tavan hem de duvar kaplamaları için uygundur. Tavan ya da duvarı kaplamak için bu avantajlı ve pratik ürünü inceleyebilirsiniz.

PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 cm x 3 Metrekare Yorumları

PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 cm x 3 Metrekare Yorumları

Lambiri tavan seçimi, beklentinize göre şekillenebilir. Sizin için uygun ürünü satın almanızı sağlayan bazı adımlar bulunur. Bu adımların başında ise ürün hakkında yapılan müşteri yorumları gelir. Tecrübelerden yararlanarak ürünün kalitesi, görünümü ve kullanışlılığı hakkında kolaylıkla fikir sahibi olabilirsiniz. Lambiri düz beyaz plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm x 3 metre - 6 metrekare yorumları ürünün özellikle kalitesine dikkat çeker. Dayanıklı ve sağlam olan malzemesi ile memnuniyet oluşturur. Kalitesi ile uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tavsiye edilir. Şık ve modern bir kaplama için ideal tercihtir. Kolay kullanımı ile tek başınıza yapabileceğiniz bir işlem sağlar. Bu sayede kullanan birçok kişinin beğenisini kazanır. Böylelikle eviniz veya iş yeriniz için doğru kaplama seçimini uzun süre harcamadan yapabilirsiniz.

PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 cm x 3 Metrekare Fiyatları

PVC Duvar - Tavan / 10 Adet 20 cm x 3 Metrekare Fiyatları

Ürünün fiyatları belirlenirken, özellikle müşteri memnuniyeti ve beklentisi ön planda tutulur. Kaliteden ödün vermeyecek şekilde belirlenen fiyatlar, herkes için yüksek memnuniyet sağlar. Lambiri düz beyaz plastik PVC duvar - tavan / 10 adet 20 cm x 3 metre - 6 metrekare fiyatları birçok kişi için için son derece uygundur. Uzun yıllar kullanılabilmesi sayesinde ise ekonomik bir ürün olarak değerlendirilir. Ürünün kaplamasını kolaylıkla kendiniz yapabilirsiniz. Beyaz plastik görünümü, ev ya da ofisinizin mobilyaları ile kolaylıkla uyum sağlar. Ferah ve temiz görüntüsü ile uzun süre boya gerektirmez. Ürün, PVC olması sayesinde sert ve dayanıklıdır. Darbelere karşı kolay kolay eskimez ve hemen yıpranmaz. Siz de evinizi plastik düz beyaz lambiri ile kaplamak için markanın kaliteli ürününü Trendyol’da bulabilir, uygun fiyat fırsatları ile satın alabilirsiniz.