lalaahmetbotanik Vişne Fidanı (kütahya), Aşılı,saksıda, Meyve Verecek Olgunlukta

750 TL

Ürün Bilgileri

lalaahmetbotanik Vişne Fidanı (kütahya), Aşılı,saksıda, Meyve Verecek Olgunlukta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lalaahmet botanik Satıcı Ünvanı: EMİNE ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6950372428
    Bu ürün lalaahmet botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RESİMLER GÖNDERİLECEK ÜRÜNLERE AİTTİR. ÜRÜNLER 3 YAŞINDA, DİKİME UYGUN ŞEKİLDE 1 M. ÜSTÜNDEN DAL BUDAMASI YAPILARAK GÖNDERİLİR. MEYVE VERECEK OLGUNLUKTADIR, HER MEVSİM DİKİME UYGUNDUR HER TÜR FİDAN, AĞAÇ VE ÇALI GRUBU, SARMAŞIK GRUBU VE SÜS BİTKİSİ, MEYVE FİDANI SATIŞIMIZ VARDIR Ülkemizde en fazla yetiştirilen vişne çeşidi olup aynı ad altında oldukça farklı tipleri mevcuttur. Ağaçları yarı dik taç oluşturur ve çok verimlidir. Meyveleri Bursa koşullarında 15-20 Haziranda olgunlaşır, Meyve yuvarlak, çok iri, 5-6 gr ağırlığında, koyu morumsu kımızı şarap renginde, et dokusu sert, çok sulu, az lifli ve meyve suyu kalitesi çok iyi olup çatlamaya dayanıklıdır. İklim, Toprak İstekleri ve Anaç Kullanımı
  • Vişneler ılıman iklim meyvesi olup yazları nispeten ılık geçen kışları ise soğuk ve yağışlı olan yerlerde yetiştirilebilir. Vişnelerin soğuklara dayanımı elma ile yakın derecelerde olup kış döneminde dal ve tomurcukları -25, -30 °C?lere kadar dayanır. Pembe tomurcuk döneminde daha dayanıklı olan vişneler çiçeklenme sonu ve meyve tutumundan sonra en hassas döneme girerler. Yapılan bir araştırmada tam çiçeklenme döneminde -3,5,-3,8°C?lerde çiçeklerin % 50? sinin zarar gördüğü belirlenmiştir. Vişne fidanı kış soğuklama ihtiyaçları çeşitlere göre 900- 1150 saat arasında değişmektedir. Ülkemizde en fazla yetiştirilen vişne çeşidi olan Kütahya çeşidinin soğuklama süresi 1100-1200 saat civarındadır. Kirazlara göre soğuklara ve sıcağa dayanımları daha iyidir. Vişnelerin kış soğuklama ihtiyaçları elma ve armutlardan az, şeftali ve Japon eriklerinden fazladır.
Geri Bildirim Ver