lalaahmetbotanik 40 Adet Küçük Torbada Leylandi Fidanı (çit Çamı) 15-25cm. Yetiştirmek Için

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

lalaahmetbotanik 40 Adet Küçük Torbada Leylandi Fidanı (çit Çamı) 15-25cm. Yetiştirmek Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lalaahmet botanik Satıcı Ünvanı: EMİNE ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6950372428
    Bu ürün lalaahmet botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 40 Adet Küçük Torbada Leylandi Fidanı (Çit Çamı) 15-25 Cm. Yetiştirmek İçin için satıcı açıklaması (#694821288) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Menşei Türkiye Renk Yeşil Durum Sıfır RESİMLER ÜRÜNLERDEKİ ÜRÜNLERİN BENZERLERİ GELECEKTİR 15-30 CM. BOYUNDA TÜPLÜ, (Küçük Torbada) ÜRÜN GÖNDERİLECEKTİR FİYATA KARGO DAHİLDİR NİKAH, NİŞAN, SÜNNET VB. HEDİYESİ İÇİN UYGUNDUR, ÇİT YAPMAK VEYA YETİŞTİRMEK İÇİN UYGUNDUR, HER TÜR FİDAN VE SÜS BİTKİSİ SATIŞIMIZ VARDIR ÜRÜNLER GARANTİLİDİR, KARGODA ZARAR GÖRMESİ HALİNDE KARGO FİRMASINA TUTANAK TUTURMANIZ HALİNDE YENİSİNİ GÖNDERİRİZ. Şiddetli rüzgarlara dayanıklıdır. Geniş bahçelerde sınır duvarı olarak kullanılabilir. Hava kirliliği ve tuz serpintilerine karşı dayanıklıdır. Farklı iklim ve toprak şartlarına kolayca uyum sağlar. Nemli ve derin topraklarda daha iyi yetişir. Hafif gölgeden rahatsız olmaz. Çok hızlı büyüyen bir ağaçtır. Düzenli sulama hızlı büyümesini sağlar. Çit olarak bir uygulama yapmak istiyorsanız dikileceği bahçeye 40-60 cm aralıklarla uygulama yapılması tavsiye edilir. 100 adet leylandi servi 40 metrelik bir alan için yeterlidir. Daha az veya daha fazla bir alan için farklı adet sipariş oluşturmak için bize ulaşınız. Ağaçlar 3 metre boya geldiğinde budaması yapılarak şekil verilir. Böylece bahçenizin içini dışardan görülmeye engellemiş olursunuz. Leylandi daha çok geçirgen toprağı sever. Sulama çok önemlidir. Kökleri derinlere kadar indiği için bol sulama gerekir. Leylandi dikilecek toprak genişçe açılır. Kazılan yerdeki üst toprak ve alt toprak ayrı tutulmalıdır. Dikim yapılan yerdeki açılan çukur leylandi fidanının kökünü tamamıyla içine alacak derinlikte olmalıdır. Doldurma işleminde önce üst toprak ile çukur doldurulmalı sonra alt toprak ile tamamlanarak su havuzu yapılmalıdır.Dikim işlemi tamamlandıktan sonra dip kısmında bir kova su birikecek şekilde oyuk açılır. Bu işlem leylandinin ihtiyacı olan suyu sağlayarak büyümesi için gerekli sulama yapılır. Leylandi sık sulanmalıdır. Bunun için damlama sulama sistemi normal sulamaya göre daha verimli sonuç verir. Fidan dikildikten sonra verilecek olan can suyu leylandi için hayati önem taşımaktadır.Leylandi fidanının dikildiği yere sabitlenmesi dış etkenlerden özellikle rüzgardan etkilenmemesi için sabitleme sopası yani sırık dikilir ve bu sırığa bağlanır. DİKKAT: ÇABUK BOZULMA TEHLİKESİ OLAN ÜRÜNLER İADE KAPSAMINA GİRMEZ, ÜRÜNLERİ AÇIKLAMALARDA BELİRTTİĞİMİZ ŞARTLARIN DIŞINDA GÖNDERİRSEK YADA BİZDEN KAYNAKLI BİR HATA OLURSA SORGUSUZ SUALSİZ, ZARARI TELAFİ EDERİZ, KARGO KAYNAKLI BİR ZARAR OLUŞURSA KARGOYA TUTANAK TUTTURMANIZ DURUMUNDA YİNE ZARARINIZI KARŞILARIZ.
Geri Bildirim Ver