La Rossa Kadın Kare Kristal Kesim Siyah Güneş Gözlüğü

Ürün Bilgileri

La Rossa Kadın Kare Kristal Kesim Siyah Güneş Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Cinsiyet: Kadın Ekartman(mm): 53, Burun Aralığı(mm): 19, Sap Uzunluğu(mm): 142, Cam Rengi: Siyah, Çerçeve Renk: Siyah, Cam Materyali: UV400.

Ürün Özellikleri

  • Ekartman 55
  • Cam Materyali UV400
  • Çerçeve Materyali Metal
  • Cam Tipi Degrade
  • Çerçeve Formu Dikdörtgen
  • Cam Renk Siyah
  • Çerçeve Renk Siyah
  • Çerçeve Tipi Çerçevesiz
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

La Rossa Kadın Kare Kristal Kesim Siyah Güneş Gözlüğü

Güneş ışınları, insan gözlerinin algılayamayacağı oranda ultraviyole radyasyonu yayar. Yoğun miktarda UV radyasyonu, bağ dokusunun zarar görmesine ve kornea üzerinde yanıkların oluşumuna yol açar. Bu radyasyondan korunmak için UV cam filtreye ihtiyaç duyulur. Sunduğu işlevsellik ve tasarım ile La Rossa kare kristal kesim siyah güneş gözlüğü büyük beğeni toplar. Gözü güneş ışığından koruyarak zararlı UV ışınlarının ulaşmasını engeller. La Rossa güneş gözlüğü, UV400 materyaline sahip olmasıyla gözlerinizin ve çevresindeki hassas derinin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Modelde kullanılan cam materyali ışığın kalitesi ve derinlik hissini artırdığı için rahat bir görüş sunar. Gündelik kullanıma uygun olmasıyla kişiye rahat kullanım sağlar. Göz sağlığınızı korurken aynı zamanda kıyafetlerinizi tamamlayacak ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Zararlı ışınlardan koruyan cam materyal
  • Konfor sağlayan günlük kullanım
  • Şık ve çağdaş tasarım

La Rossa Kadın Güneş Gözlüğü Özellikleri

La Rossa Kadın Güneş Gözlüğü Özellikleri

Tasarımıyla ön plana çıkan ve kullanışlı olan güneş gözlükleri müşterilerin ilgisini çeker. La Rossa kadın kare kristal güneş gözlüğü tasarımında çerçeve formu dikdörtgen şeklindedir. Böylelikle burna baskı yapmadan yüze rahat bir şekilde yerleşir. Ürün degrade cam tipinde siyah renkte üretilir. Bu cam sayesinde rahatsız edici parıltıların önüne geçilir ve kişide göz yorgunluğunun azaltılması hedeflenir. Degrade tasarım çeşidinde camın üst tarafı koyu, aşağı tarafı ise şeffaf tonlara sahip olur. La Rossa kadın güneş gözlüğü, siyah renkten şeffaf tonlara doğru açılan tasarım sunar. Ürünün ekartman ölçüsü 55 mm, burun aralığı 18 mm, sap uzunluğu ise 140 mm’dir. Gözlüğün ölçüleri ve sapları, kişiye konfor sunacak özelliklerde standart rakam aralıkları baz alınarak tasarlanır. Ürünü hafifliğiyle rahatsızlık hissi duymadan konforlu şekilde kullanabilirsiniz.

La Rossa Güneş Gözlüğünün Kullanım Avantajları

La Rossa Güneş Gözlüğünün Kullanım Avantajları

Günlük hayatınızda her zaman tercih edebileceğiniz bir gözlük isteyebilirsiniz. La Rossa kadın kare kristal kesim siyah gözlük, hafif metal sap çerçevesiyle kolay kullanım sağlar. Ağır malzemelerden üretilen güneş gözlükleri sürekli kullanım sonrasında burun kemiğine zarar verebilir. Markanın ürün ölçüleri standart aralıklara sahip olduğu için kullanım esnasında konfor sunar. Ürün tasarımıyla yeni bir tarz akımı yaratır. Birçok kişi gözlük camlarının şıklığına dikkat eder. Markanın siyah cam geçişine sahip olan gözlüğü renk tonlarıyla ön plana çıkar. Degrade cam, yansımaları yok ettiği için durağan olmayan yüzeylerde görüş keskinleşir. Üründe kullanılan cam sayesinde göze giren ışık miktarı azaldığından dolayı görüntüde seçilebilirlik artar. Üründe tercih edilen cam materyali ile ışığa karşı hassasiyete de çözüm sunulur. Hafif tasarımı rahatlık yarattığı için ürünü istediğiniz an kullanabilirsiniz.

La Rossa Kristal Kesim Siyah Güneş Gözlüğü Fiyatı

La Rossa Kristal Kesim Siyah Güneş Gözlüğü Fiyatı

La Rossa kadın kare kristal kesim siyah güneş gözlüğü fiyat aralığı ürünün tüm özellikleri değerlendirilerek belirlenir. Model dikkat çeken estetik görünümü ve hafif olması ile ön plana çıkar. Bu modelin sahip olduğu UV400 cam filtre sayesinde gözünüz güneşten gelen mor ötesi ışınlara karşı korunur. Çerçeve materyalleri ve ölçüleri kolay kullanım sunar. Sahip olduğu degrade cam özelliğiyle görüş kaliteniz olumlu yönde etkilenir. Ürün siyah tonlardaki renk geçişleriyle modaya uyum sağlar. Aynı zamanda bu cam kullanılarak derinlik algısı yaratmak ve parlaklığı keserek görüntüyü berraklaştırmak amaçlanır. La Rossa kadın kare kristal kesim siyah güneş gözlüğü yorum kısmında yer alan müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Böylelikle ürünü tercih eden kişilerin farklı görüşlerini okuyarak güvenle alışveriş yapabilir ve Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.